Ovisi kako si podnio zahtjev.
Printable View
Ovisi kako si podnio zahtjev.
S obzirom na HAKOMovo očitovanje o otplati uređaja na rate koje će se na isti način vršiti i nakon raskida ugovora zanima me trebam li posebno negdje to zatražiti ili će ići automatizmom na rate? Datum isključenja mi je 30. 6. tako da sam mislio da još imam vremena to provjeriti u T-Centru, ali evo, upravo sam prebačen na bonove.
Trebas zatraziti. Ovak ce ti na zadnji racun stavit.
Poštovani forumaši!
Trebam pomoč oko raskida ugovara i prijenosa broja iz t-mobile u vip.
Imam tarifu extra obitelj +l(3 broja) na koju imam 50% popusta do 01.07.14.
Jednom broju je istekla ugovorna obveza,a ostala dva imaju još 1 mj ugovorne obveze.
Zanima me procedura raskida ugovora u t-mobilu i prijenos brojeva u vip na bonove(mislim aktivirati zakon tarifu)
U t-centar, zatraži raskid i prijenos na simpu od 1.7.2014.
Dobit ćeš kod. Nazovi broj koji ti navedu da odrade prijenos na simpu.
1.7.14. napravi prvi poziv da aktiviras brojeve na simpi.
Otidji u vip centar i zatraži prijenos brojeva
Konacno otisao od Tele2.. stvarno su prokletnici i nimalo ne cijene korisnike, pogotovo one koji su im uplatili masnu lovu do sada (a to sam npr. ja). Idemo malo vidjeti kakav je Tomato :)
Ja sam zvao SZK i oni kažu da je jedini način raskida odlazak osobno u T-Centar?!
Pretplatnik sam na vip-u, raskinuo bih ugovor, ali ostao na vip-u, ali na bonovima. Da li zadržavam isti broj?
Hvala
Zadržavaš isti broj.
Jel stignem jos danas do t-centra za raskidanje ugovora ?
Jel stipa i prijelaz na simpu ili samo vip/tele ?
Stignes jos danas.
Vip/tele ili moze i simpa ?
I jel isto prijenos 3 dana ili vise ?
Edit: jel se makivanjem ugovorne obveze gubi popust na tarifu koji je do sad bio ? ;)
Imam pitanje, imam 3 broja na obiteljskoj bez ugovora i otplatni plan
Kak napraviti prijenos brojeva na bonbon, ali da mi otplatni plan ostane ?
@Cwet
Post 231 pitaš
Post 237 odgovorio ti
Post 439 ponovno pitaš
Pitaš u privatnim porukama isto pitanje.
Konačan odgovor.
Čitaj post 237 toliko dugo dok ne shvatiš
Cura mailom raskinula ugovor s tele2 i telefonski provjerila da ne bude mucke. Rekose prebaciti je na bonove i poslati novi sim al jos nista od toga. Normalno?
Ako ti to išta znači, mojoj mami su isto nevjerojatno odugovlačili s tim. Potrajalo je dobrih dva tjedna. A pazi tek ovaj biser - isprva sam im slala podatke za raskid mailom i dobila odgovor da će "proslijediti" podatke tek tri dana kasnije. Kad je isteklo osam radnih dana koje su naveli kao rok, pošaljem im mail i pitam što čekaju s raskidom. Odgovor je stigao tri TJEDNA kasnije, i samo su me obavijestili da je to riješeno. Nevjerojatno kakva drskost i nesposobnost. Bolje da su šutili.
30.6.2014. - raskid ugovora, ostao na pretplati
21.7.2014. - razdvajanje OB tarife na tarifu xs
28.7.2014. - prebačen u bonbon
8./2014. dobio račun za 7. mj (ob), 3 računa za xs i 50kn za jedan mjesečni otplatni plan, nisam dobio cijeli uređaj za platiti ;)
Nekako mi se čini da ćeš nastaviti dobivati svaki mjesec račun od 50kn do kraja otplatnog plana, ili čak 100kn ako je bio popust. No možda i nećeš :)
Ja sam im zbog jednog nesporazuma pri potpisu ugovora na kraju svibnja (agent reklamirao 25kn rata za uređaj, nije spomenuo da se radi o cijeni s popustom i da na otplatnom planu piše 75kn te da raskidom cijena ide gore) poslao prigovor i tražio raskid s ratom od 25kn, prvo su odbili pa su na višoj instanci djelomično prihvatili žalbu, maknuli su nositelju OTPO, a svi popusti su mi ostali (čak su mi nekom greškom napravili dodatnih 75kn popusta koji vrijede 12mj, tako da za Obitelj XL od 300kn + 75kn rata plaćam 175kn/mj).
Tako da ću sada ostaviti bez OTPO dok vrijedi ovaj popust od dodatnih 75kn, a onda se baciti u pregovore o produljenju ugovora.
Da, 75kn sam pisao bez popusta i nisam uracunao cijenu od bezobraznih 45kn za namete.
Kakvi nameti od 45kn?
Radijska frekvencija i Naknada za pristup mobilnoj mreži
ah, 15kn po članu pa ispadne 45kn. Mislio sam da je samo za jednog 45kn.