Izvorno postao
mata
Evo,pošto mi se kosa počela dizati na glavi od ovih hurricanea i sličnih sammy prdarija koje su gotovo iste od ICS do JBa 4.3. Flešnio sam ovaj unofficial CM11 s tim da je u zadnjoj verziji momak dodao i halo i kitkat launcher i neke sitnice koje se ne nalaze u čistom CMu. Imate i dalje Trebuchet, ako se ko pita.
Ja osobno sa Titanium Backupom nisam imao nikakav problem prilikom vraćanja date. NIKAKAV. BT ne koristim, ali mislim da nije riješen. Baterija je sigurno bolja od 4.2.2 i 4.3 AOSPa. Jedino pazite.
Nakon šta inst rom, pa gapps. Ne skidajte superSU, već kao u stara vremena otiđite opet u recovery i od tamo flešnite zip od superSU. Slobodno zadnji možete skinuti sa chainfire stranice. Sve radi super brzo i bez ikakvog problema.
Evo 3 sata i 15tak min sam konstantno na njemu, šta namještaja, šta testiranja i baterija je na 75% sync full, WiFi konstantno. Čak i gps oko sat vremena. Evo, toliko za početak.
Dakle, kao daily rom mislim da može bez problema, ali još ću vidjeti pa potvrditi za koji dan.