Gle, ja znam da ako nemaš shsh za neki iOS onda nemres stavit taj iOS na iPhone, jedino najnovili. Za 4.3.5 nema untehered jb, a ova stranica je za jailbreak napravit. ;) sa jailbreakom dobiješ cydiu. To ti i treba :D
Printable View
Gle, ja znam da ako nemaš shsh za neki iOS onda nemres stavit taj iOS na iPhone, jedino najnovili. Za 4.3.5 nema untehered jb, a ova stranica je za jailbreak napravit. ;) sa jailbreakom dobiješ cydiu. To ti i treba :D
a kako na ovoj stranici mozemo napraviti jailbreak samo da skinemo odgovarajucu verziju
http://cafe.mobil.hr/threads/71471-T...ailbreakMe.com
Da bi jailbreakao iOS 4.3.3 on ti treba bit na mobitelu, a da bi bio na mobitelu, trebaš imat shsh za 4.3.3, koji, kao sto si rekao, nemaš.
Jesi uopće probao sa jailbreakme.com?
uspjelo je i stavio sam installous gore i nikako ne mogu naci aplikaciju talking tom for free, znas li mozda treba li jos sto za besplatne aplikacije
na instaulosu sam ga ja skinuo bio pa tamo potrazi
mogu li ja sada maknuti jailbreak i kako, naime stvorio sam na apple storu account pa ne znam hoce li mi to raditi zbog jailbrakea
ja sam back up napravio prije nego sam jailbrake napravio i mogu li sada samo stisnuti tipku restore kada mi je iphone spojen na komp
glavno pitanje je dali mogu koristiti app store ako mi je jailbrake napravljen
Raditi ce ti isto kao i prije + sto ce biti jailbreakan. iTunes acc ce ti raditi bez problema
kupujem iphone 4 pa me zanima dal mogu na verziju 4.3.5 staviti Untethered JB? te dal je moguce na novom neraspakiranom iphone-u znati koja je verzija? hvala unaprijed!
zadnji softver na kojem je moguc unthetered jailbreak je 4.3.3...tako da na 4.3.5 to ne ide
Nema niti će biti untethered za 4.35, a bez paljenja telefona nemožeš znati koja je verzija fwa gore.
pitanje..
imal sam na svoj IP4 4.3.3 soft, dal sam ga u servis i dobil sam novi uredaj, sa 4.3.5 softom :/
vidim da ima samo tethered JB za 4.3.5, pa me zanima da li je isti postupak JB ko i sa 4.3.3 preko red snow ? mislim da nemam druge opcije osim ovog staviti...
zahvaljujem ;)
sad citam da dok se radi JB treba ucitati 4.3.4 u redsnowu i onda raditi JB jer inace dok ucitas 4.3.5 pise gresku
ima ko iskustva da mi pomogne ?
jer ne znam kaj mi je najgore kaj mi se moze dogoditi ak mi JB ne uspije :D
Ništa ti se ne može dogodit, najgore je da moraš probat ponovno. http://www.redmondpie.com/jailbreak-...w-to-tutorial/. Slijedi ovo od riječi do riječi, i pripazi da imaš točno verziju iTunesa koja piše tamo, dakle ne najnoviju.
Javio mi se neki problem sa notifikacijama...Naime koristim IM+ messenger i kad mi dode poruka uopce mi ne radi push,tek kad otkljucam mob onda vidim da mi je crvena oznaka na ikoni da imam poruku...probao sam reinstalaciju im+ nista,probal reinstalaciju lockinfo-a nista...imao netko slicnih iskustava
dali se može 5.0.0. ili 5.0.1. vratit na 4.3.3?
jesam al ne dira ga previse...zapravo sad mi nekad dode push nekad ne uopce ne kuzim u cem je fora
vip je unutra a data imam stalno upaljen
probao..ista stvar ali recimo vidimo da mi stize push od facea i vibera tak da je moguce da samo im+ zeza
Može li mi netko samo kratko rec koji je najbolji iOS za stavit na 3GS 8GB?
Da je moguce napravit jailbreak i da stabilno bez trzanja radi?
Hvala!
Ja sad imam jedan na 4.3.3 i radi savršeno, JB je gore...