Pa, nijedan smartphone ti nebude zvonil ak je zgašen. Čak ni Android ti ne zvoni ugašen. Moral buš ga ostavit upaljenoga preko noći :-/
iskreno pojima nemam... :P
stavio sam 4.1 preko iTunesa do kad nije bacio onu grešku (1015 ako se ne varam) i onda sam instalirao Cydiu preko redsn0wa, ali mobitel je nakon svakog gašenja ostao u recovery modu O.o
to sam riješio klikom na exit recovery u TinyUmbrella i to je bilo to.. normalno sam ga otključao sa ultrasn0wom...
pojima nemam kako je sve to uspjelo, jer vidim po netu da je i sam odlazak u recovery mode nakon svakog gašenja na iOS 4.1. čudna stvar... :P
Hvala na informaciji, fico45. Vjeruj mi nigdje na forumu nema ni riječi o tome.
ok big problem.Upalim ipod stisnem play i nakon 3,4 sec se pauzira i tak non stop ne zeli svirati.i to me nije tolko brinulo nego me danas fino nije ni probudio nego kasnio na posao.i sad isporbavam alarm pocne svirati i nakon 3 sec tisina
ima netko slican problem ili zna sta bi moglo biti??
pa nisam nista bas u zadnje vrijeme...jedino stavljao sam onaj perpage mozda to...malo sam guglao i uglavnom se to dogada ekipi kad nesto skida s itunesa u isto vrijeme ali meni ovak dok nije uopce spojen nigdje...
jedino mi je cudno u zadnje vrijeme kad ga stavim na stolni punjac stalno prekida punjenje i javi tu i tamo da nije supported za punjenje a ima nesto i o tome na netu da moze sjeb zvuk...sad sam ga ugasio upalio i spojio na usb na komp i sad izgleda radi kak spada...
nekak mi to nategnuto da bi se zbog punjaca moglo tak nesto dogadati
Ako imaš neki kineski punjač, baci ga u smeće, i kupi si neki orginal. Isto tako i sa USB kablom. Nemoj baš kineze koristiti, ja sam imao jedan kineski isto, uštekam (sad već bivši) iPod, i skroz poludi, svakakva čuda počne radit
ha moguce da je onda to :) eto radio je godinu dana bez problema
prekjucer mi se zbloka iphone, jucer cijeli dan potrosim na fakin iphone. Mislim se ajde kad se je zblokao da probam ovaj ios5, uspijem ga nakon X pokusaja stavit al nemogu zvati, nista ajde downgrade na 4.3 ili 4.5 nema sanse...lud....otisao u grad i napio! danas se probudim i mislim si ajde da onda stavim taj ios5 kad mi se nece downgradeati, od prve stavim ios5...i sve radi! jailbreakan mogu zvati ...sreci nikad kraja!
hahaha ;)
sorry na smetnji, zanima me kako da aplikacije sa frendovog iPhonea prebacim u svoje itunese na mom kompu? kad ga spojim krene prebacivat i onda izbaci grešku da komp.nije autoriziran, autoriziram ga milion puta i opet ništa. ?
a svoje app sam uspio dodati na njegov iphone :sos:
autoriziraš ga s njegovim accountom, i prije tog deautoriziraš svoj account?
pogubio sam se u svemu ovome pa ako netko ima volje i vremena uputiti me kako BEZBRIŽNO i SIGRUNO napraviti update, jb i unlock...
3gs model
3.1.3 (7E18)
firmware 05.12.01.
dakle, htio bi 4+ verziju, a da postoji unlock...
ako netko ima volje, molim postupak na PP da ne zamaram ostale...
puno hvala!
pozdrav. dali netko zna jel se moze jos uvijek 3GS u Italiji i koja je cijena za cash. za otkljucani naravno, jer sve vise gubim nadu da ce doci unlock za moj :-(.
http://forum.pcekspert.com/images/smilies/chears.gif
Jel bi se isplatilo kupit neku jaču bateriju za 3gs, pa ju nekak ubacit u njega? Ak se to opće može? I da li se isplati riskirat?
Ako se i može, ja nebi. Znaš i sam kako je iPhone osjetljiv na neoriginalnu opremu.
eee momci treba mi jeda acc za !tunes jer sam sjebo iphone 3 na njemu u bacijo sam neku vreziju i sada nece da radi a trazi mi acc a ja sam probao da napravim akaut na tunes ali nece neznam zasto molim vas ovo mi je jako hitno...... svaci odgovir ili savjet je dobro dosao hvala unapred svima
Napravi novi account. Ili radi recovery postojećeg, neće ti nitko dati svoj.
nece da se napravi neznam bolje receno kaze da mi nije pas uredu
U passwordu ti treba biti makar jedno veliko slovo i jedan broj
ok hvala cek da vidim sada
mogli bi se više pozabaviti downgradeom basebanda 6.15.00 na 5.13.xx nego proučavati taj iOS5 :p
ili napraviti prokleti unlock koji ocito nikad nece doci :-(