Ja sam bez problema updateo. Bio sam doma jučer spojen na wifi i bez problema mi je skinuo. Update je velik 102mb. Backup nisam napravio, ostalo mi je sve kako je i bilo. Od novih stvari najviše mi se sviđa novi notification bar koji sad kada ga otvorite dolje ima notifications i quick settings u kojem se uključuje/isključuje wi-fi, bluetooth, wi-fi hotspot, gps, mobile network. Od ostalih stvari koje sam primjetio je mogućnost prebacivanja na hrvatski jezik, mob je malo brži... I kada se otvori All apps ikonice su posložene u četiri reda, nije kao prije da se skrolanjem može odvrtiti od vrha do dna. Meni se osobno to ne sviđa previše jer prebacuje po četiri reda. I na all apps sada je na dnu traka za prebacivanje između All apps, Frequent i Downloaded. Odlična stvar! :) Ikonice se mogu slagati po abecedi, most recent, oldest, mogu se sharati... Koliko sam primjetio nova applikacija je Downloads gdje se nalazi sve što ste skidali s neta, a ako ste slučajno obrisali nešto što ste skinuli tamo to možete skinuti ponovo. Eto za sada toliko, nisam imao previše vremena sve istražiti, večeras ću malo više.
Software information:
Android version - 2.3.3
HTC Sense version - 2.1
Software number - 2.36.405.8