MarketAccess
http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess
Printable View
MarketAccess
http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess
Misterij rijesen. Bar mislim.
Nista od Googlea, nista nije sluzbeno dogovoreno ni omoguceno. Stvar je samo da ovaj MarketAccess izgleda radi malo naprednije od MarketEnablera kojeg sam dosad koristio (sto se vidi i po tome sto MA ima 10 koraka za "fejkanje", a ME ima samo 4). Pa tako izmedju ostalog cini se natjera Market da prikazuje cijene u "lokalnoj" valuti (ako se odabere npr. ruska mreza, cijene ce biti u rubaljima). Stvar je da ako se ode na "custom" i tamo se upise sifra mreze na kojoj ste trenutno (npr. 21910 za VIP), MA ce svejedno "fejkati" tu mrezu - time ce Market prikazivati i ne-besplatne aplikacije, i to sa cijenama u kunama.
Upravo je to bilo ravilov.
Nikad nije to napravio, iako sam i prije vraćao na defaultnu vrijednost(21901 za T-mobile) imao bi samo free aplikacije pa me začudilo bilo.
Mislim da ima razlike jel na prvom tabu stisnes Restore, ili jel odes u Custom (treci tab) i tamo napises svoju sifru.
pozdrav,
trebala bi mi neka aplikacija s kojom mogu napravit foldere u izborniku, znaci da mogu ubacit unutra aplikacije, tj da ih mogu sortirat da bude sve pregledno.
ljudi jel vi koristite wavesecure? ja nemogu nac crackanu verziju koja radi... + htio bi neki program koji prepoznaje pjesmu kad ju "cuje".... a da nije trial.. neznam dal imate to...
thx
Da, Shazam je free i nema nikakvih ogranicenja koliko ja znam.
Ne znam za ovaj SoundHound, vidio sam ga ali nisam isprobavao.
imam pitanje.
jeste se kad zapitali zasto neke aplikacije imaju dozvolu za neke stvari. npr barcode scanner. ima dozvolu da pise, mjenja kontakte?? ima jos bisera. naravno.
ali ako netko zna zasto je to tako molim da pojasni.
hvala.
Jesam zapravo. :)
Ali na kraju se redovito ispostavi da postoji neki (relativno dobar) razlog, pa se onda prestanem pitati.
Npr. Barcode scanner kad ocita QR code koji je ustvari "vizitka" ima mogucnost spremanja tih podataka u imenik, tomu sluzi ta dozvola.
Nemoze se u izborniku ali se moze na home screenu...
Jel postoji ona igrica vješala za android na hrvatskom?? Nemogu nigdje nac...
Ovo za foldere - koliko znam, to ovisi iskljucivo o koristenom launcheru, tj. home screen aplikaciji. Ako to neki launcher podrzava, super, ako ne, nista od toga. Koliko sam vidio, vecina to ne podrzava (nekad davno, na a1.5/a1.6, bio je svojevremeno popularan AdvancedLauncher, mislim da je on to imao na neki nacin).
Takodjer, launcheri u principu nemaju mogucnosti prosirivati vlastite sposobnosti preko dodatnih aplikacija, osim ako doticni launcher nije bas napredniji pa da podrzava plugine ili slicno...
Koji su vam najbolji (dobri) launcheri..? Ja imam launcher pro,super mi je ali strasno cesto se rusi... Jesam li ga nakrcala aplikacijama ili sto?? Imam hero i 2.2. Froyu.Htjela bi neki dobar rom ali i da mi bude malo brzi fon,ovako mi nekada bude neupotrebljiv koliko je spor.:sos:
Ovdje pogledaj romove i probaj nekoliko njih pa vidi koji ti odgovara. Navodno su Floyo FroydVillain dobri.
Što se tiče launchera koristim LauncherPro i nema nikakvih problema, ni jedan crash već dva-tri mjeseca koliko ga koristim. Probaj reinstall.
Možeš probat i ADWlauncher.
da li postoji još koji viewer osim ip cam viewer i tiny dvr ?
i da li je bitno navesti koje kamere se koriste ili sistem? npr dlink
tražim tražim i nikako da nađem...dal postoji neki program da sve kontakte sa sim kartice prekopiram u svoj HTC Legend?Instalirao sam par programa za pregled slika al niti jedan mi baš nije predobar...koji preporučujete?
Hvala
Za kontakte, People-menu-import/export-import from sim card- i biras oces na google ili telefon.
Ima li netko jako pametan tko bi mi mogao objasniti da li postoji neki način da instaliram app Navionics Marine Mediterranean na svoj Desir, pa makar to trebao i platiti koju kunu, pošto je to plaćena app (9 eura) a kao što svi znamo još je uvijek nemoguće kod nas kupovati aplikacije preko Marketa.
Netko je prije već bio pitao. Navionics nema nigdje van službenih kanala za skinut. Jedina opcija ti je ako imaš rootan mob instalirat MarketAccess i kupit aplikaciju preko Google Checkouta.
Ili da nađeš nekoga iz Europe da kupi za tebe(ti mu pošalješ novce na karticu/paypal) a on tebi .apk file.