jel netko ima kakvih vijesti kad nam dolazi novi software?
Printable View
jel netko ima kakvih vijesti kad nam dolazi novi software?
Nista jos...
Ovoliko me ni jedan mobitel nije iznervirao! Stavio ja slusalice i odjednom pocne muzika svirat, idem ju ugasiti, kad nakon toga odmah se upali drugi player i mob pocne stekati, usporen za poludit, stalno neki 'force close', ajd to sve rijesio, odoh ja malo pogledati nes na youtubeu kad cim sam pokrenuo video on stane i pocnu oba sva playera da sviraju, dve razlicite pjesme, ja ne mogu nista, nista ne reagira, sve se zablokiralo a muzika jos svira, opet se otvara 'force close' itd. . Ja polako pi$dim i gasim sve sto se moze ugasiti i napokon se sve smirilo i probam ja opet upaliti youtube kad ono opet! ali sada kad se sve zablokiralo se mobitel i ugasio... Sta je to neki bug ili nesto? jer me ovo ubilo u pojam...
skinuo sam dvadesetak mapa za mne ali imaju samo po 30-40 kb to je nista. dali neko zna ima li negdje da se skine od nekoliko mb kao sto su za hr i ostale exyu? hvala unaprijed
moze mapa stvarno si mi pomogao trazim je mjesec dana. hvala punooooooooooo:cthumbup:
Ah pa to je onda do aplikacije, ima hrpa aplikacija na marketu od kojih ljudima poblesavi uređaj, zato uvijek treba čitati komentare korisnika...
Nebih znao, preporučam ti da otvoriš temu na modaco forumu, baš me zanima što će mudrijaši imat za reći.
Nego, imao sam i ja zahebancije sa aplikacijama, meni je jedna smrdala gps koji se više nikako nije htio upaliti... Rješenje? Nanovo reinstalirani ROM. :/
@Harasho
Instalirao sam onaj dec update i kad sam probo ono tipka za stišavanje+plus tipka za prekid+on tipka još uvijek je pisalo november,nije mi jasno...
To ti nema veze, ako si instalirao dec update i mobitel ti je na kraju izbacio da je update uspješan, to je to, uspio si.
http://android.modaco.com/content/t-.../annoying-bug/
Eto mog problema... ja nznm kako se to vama ne dogadja kad kazu da je na svim Pulsevima tja Bug...
e ja bas probo,meni sve radi ok,ne pojavljuje mi se nikaj kao tebi,niti kad gledam ovako video niti preko youtuba. Sve normalno.
instalirao sam decembar abdejt i uradio sve po uputstvu osim roma 1.7 i nece da mi instalira programe na memorijsku karticu. mozete li mi reci u cemu je problem i sta moram jos da uradim da bi mi programe instalirao na memorijsku karticu. hvala
jedva instalirah :comp::cthumbup:
Stavio sam si drugi ROM (T-mobile style). Prva instalacija nije dobro prosla, neki erorr, drugi put sam uspio ali sada mi je servo search stalno "force close"., to sam deinstalirao ali prije mi je bio android "force close", samo je to pisalo, i nakon sto sam sve to rijesio, ne zeli mi uci u "contacts" homescreen (original), cijelo vijeme mi pise "initializing SIM"... Koji je problem???
i meni isto,kako si rijesio ovaj force close??
pa puknut ću,bacit ću ga u zid...isao sam stavljat natrag onaj od t mobile rom i sad mi se stalno javlja the proces android.proces.acore has stopped.... Force close. Kako da to riješim?????
Ja sam to rijesio tako da sam opet stavio December update, pa sve isponova napravio... Ali sam se opet prebacio na Vanilla jer mi je bolji i svi widgeti rade...
da,ali ja ne mogu uopće u meni ući
Treba napraviti factory reset pri izmjeni ROMa...
Poželjno ga je napraviti odmah nakon izmjene ROMa, i to preko amonRA menija...
Pa ni ne moras... ja mislim da kad ga ugasis pa onda drzis tipku za pojacavanje ili stisavanje i zelenu ili crvenu tipku pa onda upaliti, probaj s tim... ja se ne sjecam....
ali kad ga nemam,ne mogu ući u meni da dođem do factory reseta,znam da to treba,ali kad ne mogu do toga