Još jedan razlog zašto JB IPHON, i nema tih problema :)
Printable View
Hahaha... znači ne mogu skinit free aplikaciju zato jer se nalazi u us-storeu, dok se ta ista u cro-storeu naplaćuje !?! ma bravo apple
Ne. Ima ju i u HR i u USA Storeu, samo je tvoj acc vezan za HR store. Ja imam obadva. Za JB misli na to da ju mozes skinuti besplatno, kao sto se skidaju igre za pc besplatno (crackano)
Ako je stvarno free u usa storeu, napravi si jos jedan acc
OK, hvala,
upravo napravio US account i radi.
mi moze neko dat ako je modza kupio hrvatsku navigaciju don't panic croata ako ju neko i dali bi mi doa link za download
unaprjed Hvala!
Ja trebam nekakav Kalkulator, al onaj napredan, potencije, i te kerefeke, posto ih sad pocinjemo ucit, treba mi tak nekaj ;)
jel mi moze netko pomoci u vezi navigacije...
skinuo sam s torrenta igo europe 1.8gb i .rar je datoteka, kako sad, gdje trebam to stavit?!
raspakiraj rar i trebao bi dobiti jedan ipa file. Ako dobijes puno fileova, promjeni rar u ipa
ne kuzim, skinuo sam je i u nazivu pise na kraju .ipa al kad odem u opcije pise da je rar...
evo ti sve od 1 do 4...
http://img27.imageshack.us/img27/329/48666627.jpg
Windows explorer - Organize - tab View i iskljuci Hide extensions for known file tipes
I sad preimenuj rar u ipa
i preko ifun boxa gdje cu ga u iphone ubacit?
edit: snašao sam se, hvala lijepo
aaaa hvala ti puno nisam ni znal za srednju :D:D
evo ja bi trebao neki napredni kalkulator, tocnije onaj koji moze rijesiti integrale sa postupkom ako je moguce.
ako zna neko...
Moze wolframaplha :D Mozes ici na wolframalpha.com pa tamo upisat to sta hoces izracunat a mozes i skinut aplikaciju (1 dolar je mislim), ja ju imam na Androidu i mogu reci da je to sigurno najbolja aplikacija koju imam na mobu :)
Edit: napomena: u svakom slucaju ce ti trebat internet konekcija jer se ti izracuni rade naravno tamo na njihovim serverima, medutim prednost aplikacije nad mobilnom stranicom je (izmedu ostalog) i to sto dobijes i "matematicku tipkovnicu" kad si u aplikaciji pa upisivanje ide znatno brze :)
Imam wolframalpha. Odlicna aplikacija. Izbaci i postupke pa ti skrati muke. Samo me internet hebe jer imam ipod.
Zna li neko za aplikaciju pomoću koje mogu editirat slike koje su u iphone-u ?
Nista extra mi ne treba, rotate i takve jednostavne opcije jer evo sad listam galeriju slika i odlučim jednu postavit kao wallpaper - i problem je što je uslikana bivšim mobitelom i sad bi je trebalo zarotirat da se prikazuje kako treba, a "sjajni" Ios ne nudi takvu opciju, kao isto tako što ne mogu ni vidit datum kada je slika uslikana... bože sačuvaj...
i nemam JB
Upravo ga syncam, vidio sam da je među popularnijim free photo app pa ga instalirao...
iSnort , jer svaki koji sam nasao je neki video pa to nemogu ni prebacit pa ko neko ima app