v30??? Očito nisam u toku...
Jel ima neki readme da vidimo kakva su poboljšanja, a mogao bi i neke dojmove napisat.
Printable View
v30??? Očito nisam u toku...
Jel ima neki readme da vidimo kakva su poboljšanja, a mogao bi i neke dojmove napisat.
e da je samo par kuna... kod T-a 4MB je (ako nemaš uključenu barem najjeftiniju opciju surfanja) 200 kuna! ali uvijek se možeš spojiti na Wi-Fi ili bilo koji HotSpot.
btw. došla mi je obavijest od T-a da od 1. kolovoza idu nove tarife na free surf. odnosno prvih 10MB ide po staroj tarifi, a svaki MB preko toga košta 30 lipa! s tim da svaki MB u tih prvih 10 košta fakin' 50 kuna!?!?! znači trebaš im dati 500 kuna da bi mogao surfati po nekim normalnim cijenama?! ma koga to oni...
prepiso sam one postavke za OTA, probao sa produkt kodovima 0577324 i sa 0559395, na oba kaze "nadopune nisu dostupne"
Jesi prepisao dobro jer moras paziti na veliko slovo kod Server ID Nokia.Jer kada pises automatski stavlja malo.I moras imati V21 jer ne ide sa V11 na V30
ali ide sa v20 na v30 ..isprobano :)
Hebemu, pokusavam stvoriti novi profil za update ali svaki put kada u Server ID napisem "Nokia" on mi izbaci poruku "Server ID already in use" i ne zeli spasiti profil.
sve upisem kao u post-u 403 ali jednostavno ne zeli primiti Server ID.
Help
nikakve promjene.
Kada će novi firmware za našu regiju. Načuo sam nešto o v21.028 i v30 ?
...pozdravljeni....evo trebao bih malu pomoc oko nadogradnje..pokusao sam vec nekoliko puta instalirat novi firmware 21.025 preko ovi suita, posto imam v11...problem je u tome da mi se stalno gasi mobitel,pa je nemoguce zavrsit instalaciju novog fw-a...pa vas pitam u cemu bi bio problem?? ....zahvljajujem na odgovoru unaprijed :))
Izašla verzija v31, ali ja nikako ne uspijevam do nje, zna ko kako? :D
ima iko pc za v30 soft , ak moze dat ja se napatio i jos nisam naso
http://www.phonesreview.co.uk/2009/0...-soon-to-come/
Drugi put bez sprdačine, molim vas lijepo. Nisam ovdje da chit chatam s vama.
imal iko PC za v31 verziju???
pa ne postoji v31 firmware. daj citaj malo, pa na ovoj stranici ti pise da ne postoji ta verzija i koja je zadnja.
koristite google, a ne postavljajte glupa pitanja i citajte postove prije sebe. nije ovo sluzba za korisnike.
bok.moze mi netko reci koji product cod da stavim da mogu dignuti verziju. i jos da pitam da li tada gubim hr prevod.
konacno uspio. i jedina razlika koju sad primjetim mi je da je sad ona sinusoida kaj je bila bijele boje u pozadini, sad zelenw boje ili nesto izmedju zelene i plave. pa vas ja sad pitam jel to treba tako. a drugih poboljsanja nisam vidio. i iskreno nije vrijedilo truda . koliko sam samo vremena ostavio na ovom a ne vidim nikakvu razliku.