imam pitanje za korisnike Satia ,kad mi dodje poruka NE vibrira ,niti u normalnom profilu a niti u silent ,u opcijama je ukljucena ,na pozive vibrira ,u cemu je problem ???
Hvala
Printable View
imam pitanje za korisnike Satia ,kad mi dodje poruka NE vibrira ,niti u normalnom profilu a niti u silent ,u opcijama je ukljucena ,na pozive vibrira ,u cemu je problem ???
Hvala
skužio ;) ,poruke moraju biti spremane na C: i onda radi ,kad stavim na memory card da sprema nece
Hajde samo jedno pitanje:
Sonyericsson satio ima li office aplikaciju u sebi ili ne? Kakva situacija za doči do iste, a da se ne kupuje?
Vjerujem da je telefon ok, ali ipk bodu neke stvari u oči!!! Ako su mogli ubaciti medija player u isti neshvatljivo je da u symbian nisu mogli ubaciti smiley-e u sms poruke kao ianimacije karakteristične za sonyericsson! Ovako mi je to kao jedna velika kopija nikije upakirana u sonyericsson! Ne doslovno,ali ipak... Imajuči na uvid dobri stari uiq 3 koji je po nekim mogučnostima bio daleko ispred symbiana za nokie!
ima office instaliran.
Zanima me nakon sta napisete sms i idete dalje dali ima popis zadnjih 10 kontakata kome ste vec prije slali kao na dummy SE mobovima?
Baš šteta. Recite vlasnici satia jel ima koje igre za njega koje iphone vrti pa da je ko uspješno instalirao i jel ima slobodnih ili se kupe??
To me zanima jer ga promatram i kao igraču konzolu usput a da su igre dobre grafike...
Znam da je symbian ali posto SE ima malo prste u sucelju mislia sam da je i to stavia (ako je moguce).
Nisam nikad ima symbian pa moram pitat :cry:
Moze li se ikako na symbianu, tj satiu stavljati shortcuti kao npr na win mobile-ima i dali se moze stavit npr neki weather app da se osvjezava sam od sebe takodjer kao na winmobile-ima?
Ekipa satiovci...jel ima ko dobre volje da postavi par fotki preko dana i noću s blicom kakve su??
Niko se ništa ne hvali previše. Kakve su sa xenonom?
Danas sam imao prilike malo bolje se upoznati sa Satiom.
U Sony centru u Avenue Mallu, bili su na raspolaganju Aino i Satio.
Mobitel stvarno izgleda moćno, otraga poklopac od kamere mi je predobar, predobro izgleda, a kako se dobro samo otvori.. Nisam imao problema s korištenjem jer je symbian pa već znam gdje šta stoji.. Bilo je pod multimedijom dosta slika uslikanih, zaboravio sam si poslati preko Bluethootha na svoj mob pa da nabacim tu koju fotku ako zatreba.
Mobitel mi se stvarno sviđa, ali problem je što bi mi zasigurno dosadio nakon par tjedana kao i svi ostali..
koja je zadnja verzija sw_a?
jer ovi iz dućana ima:
- 1218-9500_R1B001
- 09-10-09
- prilagođena: 1225-9489_R1AB30
Danas napravia mali test baterije.
Htio sam vidjeti koliko npr filmova mogu pogledati kad napunim 100posto bateriju.....idem na neki put pa sam bia znatizeljan...uglavnom....
Napunjen mob sinoc oko 21h i upravo nestalo batt (20:25H), znaci skoro 24H.
U to vrijeme mob je odvrtio sveukupno 3h i 50min videa (na slusalicama, volumen 50posto), 15-ak min razgovora, 10-ak min surfanja (WIFI), 5sms-a,2 slike bez blica, ekran podesen na 80posto brightnessa u postavkama....
Ja vise nego zadovoljan. Mogu pogledat 3serije ako budem od volje i ostane mi jos dosta baterije u slucaju da mi zatreba na putu. Inace mi baterija uz dosta koristenja (daleko vise od navedenog,bez navedenog trajanja gledanja videa) traje 2-3dana.
P.S. bez brige nisam buljio u mob dok su se filmovi reproducirali :)
Nabavio sam Satia i mogu reći da nisam imao nikakvih problema sa njim! Svi oni koje govore da ima bugova, lošu kameru, bla, bla, bla...nek se skriju. Zasada nemam niti jednu jedinu zamjerku osim eventualno na bateriju jer se brzo troši ak se stalno igraš s njim...
Koristio sam kratko satio, par sati, dovoljno da se upoznam više manje sa svime, i mogu reći jednu pohvalu na kameru. Mislio sam da je onaj smile detection markentiški trik, ali stvarno funkcionira, oduševljen sam time :D
Nova inačica softwarea je stigla:R2AK006!!!!!!
Trebam li opet onda posli nadogradnje instalirat sve aplikacije? Ako DA sta je sa onim aplikacijama instaliranim na memorijskoj kartici? Trebam li i njih isto?
Moj je t-mobile brandiran....jeli tko nadogradia soft a da je takodjer t-mobile (mislim na ovu zadnju nadogradnju sa kojom se dobije W reza video kamere)??
Koliko znam, da, trebat ces opet instalirati sve aplikacije, i one na mobu i one na kartici.
kada nadogradjuješ software,pita te želiš li kompletni reset ili da sve ostane isto,pa odaberi ovo zadnje!
jel netko isprobao novu softwersku nadogradnju,kakva je i jel se ona preuzima sa sluzbene stranice sonyericssona? (ima li ona kakve veze sa operaterom,kod t-mobilea sam..?)
I jos jedna stvar, zna li netko kako instalirati punu verziju Officea i Adobea (bez hakiranja mobitela jer sam nekako skeptican prema tome), kod mene je trial verzija od 15 dana koja je upravo istekla, a cesto koristim te programe, pa molim pomozite ako znate!
hvala unaprijed.
Upravo sam updatea mob priko SEUSA i nisam dobia opciju WVGA snimanje videa sto znaci da nema jos taj update, vjerojatno mi je instalira neke stare nadogradnje posto jos nisam do sada update-ao. Mob mi je iz T-mobile-a.
Jeli jos tko provao?????
Možda još za t-mobile verziju i druge nije taj update izašo a za nebrendirane da...
A rekli su da ce za brandirane kasnit tako da ne ostaje nista drugo nego pricekati koji dan/tjedan pa opet vidit.....