pisalo se o tome, nisi jedini potraži malo po ovoj temi i forumu, budeš vidio.
Printable View
pisalo se o tome, nisi jedini potraži malo po ovoj temi i forumu, budeš vidio.
Puno ljudi ima taj problem...
Uključujući mene :D
Naravno, odneseš ga u servis.
Ja ga sutra nosim.
EDIT: A, tek sam sad vidio tvoj post HCSC- možeš izbrisati ovaj moj ako hoćeš... :)
Vjerojatno imaš ovaj problem sa mrežom:
Zapisnik
Program "Zapisnik" (Log) pohranjuje podatke o povijesti komunikacija uređaja. Uređaj bilježi propuštene i primljene pozive samo ako mreža podržava ove funkcije, ako je uređaj uključen i nalazi se unutar područja usluga mreže!
Za otvaranje programa "Zapisnik" odaberi "Izbornik" --> "Zapisnik" (Log).
Zadnji pozivi
Za pregledavanje propuštenih, primljenih i biranih glasovnih poziva odaberi "Zadnji pozivi".
Za čišćenje svih popisa posljednjih poziva odaberi "Opcije" --> "Izbriši zadnje pozive".
Za čišćenje jednog od registra poziva otvori registar koji želiš izbrisati i odaberi "Opcije" --> "Izbriši popis".
Za brisanje pojedinačnog događaja otvori registar, pomakni se na događaj i odaberi "Opcije" --> "Izbriši".
U opcijama možeš birati između: 1. Ne prikazuj zapisnik, 2. Izbriši nakon 1 dana, 3. Izbriši nakon 10 dana i 4. Izbriši nakon 30 dana.
Najvjerojatnije imaš postavljeno na prvu opciju ili ti mreža ne podržava ove funkcije.
Kod izmjene opcija, tražit će te da upišeš kodu, a ona je standarna: 12345!
Na ovom linku imaš upute za Nokiju 5800 na hrvatskom jeziku.
Može li netko potvrditi, iz prve ruke, da u servisu mogu uspješno riješiti taj problem sa rupicom i kvrckanjem plastike u gornjem desnom kutu moba?
Ja sam danas odnio mobitel u servis.
Odmah su znali što je čim sam spomenuo masku i zvučnik.
Rekli su da će biti gotovo kroz dan- dva, ali meni je super ako će ovaj tjedan :)
Pa, onda javim kad poprave (ili zamjene- svejedno mi je).
Da, moraju ti oni to popraviti kako znaju (ili zamijeniti), to je jedna od glavnih stvari koju jamstvo pokriva (tvornička greška).
Zapravo, to je glavna stvar :D
Evo prvo moram reći: Utključan i nije brandiran :respect:
Ekran :respect:
GPS: :respect:
Baterija: :respect:
Paket: :respect:
Stalak za gledanje filmova: :respect: :respect:
PC suite: :hm: malo zbunjujuča ta nova verzija
Vibro: :respect:
"Opera mini, yahoo go i m-zaba" još nema za ovaj uređaj :thumbdown
Kamera: bit će bolja nakon update-a. (11.0.008) Šuška se šuška: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=341510
Dimenzije: mogao je možda biti i tanji ali eto i ovakav je dobar.
Mogućnosti: :respect:
Video: :respect: :respect:
GPS mi bolje hvata i puno brže nego hard core navigacija u autu. :respect:
Mobitel mi je nakon paljenja izmamio :) na lice.
EVo, već su ga popravili.
Znači, popravak je trajao jedan dan.
Evo što piše u opisu servisiranja:
Uglavnom, sad svijetlo ne probija, zvuk mi se čini super (onaj kod telefoniranja) i mobitel mi se čini čvršćim.Code:Zamijenjeni stražnji okvir, okvir prednjeg kućišta i kućište zaslona. Programski ažuriran.
Tako da- preporučam da odneseš (ili pošalješ preko mjesta gdje si kupio mobitel) u servis.
@georgy
Hvala na informaciji iz prve ruke, nosim ga prvom prilikom u servis. Sa zvučnikom nemam problema(da pokucam u drvo), barem za sada. Nadam se da i neću pošto je mob proizveden oko polovice 3. mjeseca. Pretpostavljam da je mob poslije servisa neoštećen i ne posjeduje bilo kakve ogrebotine koje ne bi trebao imati?
Naravno, kakvog sam ga donio (maksimalno očuvanog)- takav se i vratio.
Samo s nekim novim dijelovima :)
Super, daj mi reci još kakvi inače jesu simptomi kada ga muči tak zloglasan problem sa zvučnikom? Da znam za ubuduće...:)
Pa... krči zvuk i ne možeš normalno razgovarati u malo bučnijem okružju (npr. ja nisam mogao razumijeti prijatelja kada sam bio u busu).
pozz ljudi, nisam dugo pisao ovdje :)
uglavnom, uzeti ću ovaj mobitel uskoro u tele2, pa me zanima jesu riješili te stvari sa slušalicom ili ga mogu odma ostaviti 1 dan da ga srede?
Ja mislim da je na novijima rijeseno i da imaju novi FW...
Misliš?
Nadao sam se da će biti neko siguran u to :)
Btw. danas sam obišao 4 dučana (2 Tele2, Vip, Tm) i u niti jednom nije bio izložen primjer da malo pogledam :( ne volim na slijepo uzimati.. iako sve što sam pročitao po internetu mi se sviđa..
Trebalo bi biti, koliko je ljudi nosilo na servise... terbali su... ali FW je sigurno novi... ako ovo nije... imas garanciju...
NPR. u KZ-u od kuda sam ja...
Zatrazio sam da mi ga daju u ruke iz kutije i zenska je otvorila kutiju... dala mi da pogledma mobitel... reko sam joj da mi ga sacuva. Ja sljedeci dan stigo po njega i mir...
Primjetio sam da se može nabaviti u Vipu, Tele2, ali više ih u Tmobajlu i Mobisu - NEMA!
Navodno će dobiti tek krajem mjeseca nove.
Ima li netko drugih saznanja?
Naime, htio bi u tmobajlu uzet još jedan.
Nemat ti ih vise u "Simpi" ako si na to mislio
dajte ljudi da vas pitam, jel ikome možda pao mobitel? xD
isprike na glupom pitanju, al s obzirom da sam u dosta postova vidio kako ljudi prigovaraju na "labav" dizajn plastike il kaj već, zanima me jel bilo kakvih problema ;D
ja inače iznimno pazim na mobitele, a ova moja N73 mi je u 2 godine (kolko ju već imam) pala svega 5 puta.. okvirno.. ali mali je broj... i jedino kaj je zaradila je milimetarsku ogrebotinu na maski :D
Mislio sam u pretplatu, na ugovor.
Simpa mi nije interesantna.
Ja opasno pazim- pošto mi je ovo prvi s velikim TS- om.
Ali, jednom mi je pao kada sam vadio SIM karticu- ali ništa se nije ni pomaklo ni ogrebalo (na svu sreću- skoro me srce ćopilo ;D).
Ali, ovo ulijeva nadu :)
mogu si mislit kak ti je bilo ;D
daaa svaka čast ovima na stranici... al kako sam se odvalio smijat kad ga je ovaj ubacio u šampanjac xD :D
a onda očito je izdržljiv.. makar bi meni samo ispadao... al sad da ću se tuširat s njim ili čuvat ga na suhom i hladnom mjestu, ne pada mi na pamet ;D
niti da mi ostane u džepu od hlača pa da se slučajno opere...
fascinirao me test u veš-mašini xD
Imama problema sa ekranom tj. kod poziva se ekran ugasi tako da nevidim tko me zove a i kad ja zoven nekog ista stvar.
Dal je do neke postavke ili što?
EDIT:
Ma joj nepitajte...
Kupio sam zaštitnu foliju za ekran i izgleda da nije baš tak prozirna tak da mi senzor aktivirala. Malo sam ju skrojio i sad je OK