155 mb
Velicina je isto kao ostali fw u.s3 formatu
Sta da radim s tim formatom?
Printable View
155 mb
Velicina je isto kao ostali fw u.s3 formatu
Sta da radim s tim formatom?
promijeni sre u s3 !! I probaj ! Ako mob ne buta onda znas sta trebas, ponovit stari FW. Ali nebih ti preporucio, mogu malo pogledat koji je to fajl i o cemu se radi, stavi na rapid da malo to pronjuskam!
Evo odakle sam skinio
http://sghe900.50webs.com/firmwaredownload.html
jel možda ko supio stavit taj novi fw da cujemo kaj ima ???
@ALL
WARNING !!!
Nemojte FW stavljat na mobac, ".sre" treba konvertirat. Pricekajte dok cijeli FW pregledam od glave do pete....
Hvala na upozorenju!
Jednom sam se opeko drugi put necu!
u ljepo ... jel ima ko mozda neke nove patchove ??? Usput malo sam zbunjen jel ono stavio sam onaj program jimm brijem i sve je proslo ok instaliro se bez problema a ide preko jave tak da sam malo zbunjen kaj sad to znasci da samo odredene stvari mogu stavljat gore???
Dok sam imal staru verziju softwera imal sam jednu opciju brijem nesto tipa mobile locator i tu kad sam htio uc trebala mi je neka sifra koju naravno nisam znao...međutim kak sam stavio novi fw vise te opcije nema sad me zanima jel neko možda zna di je i kaj trebam napisat pod kod :respect:
Hvala....na odgovoru......
Evo flešo sam mobitel s E900XXFL2.sre i mobitel mi radi normalno.
E900XXFL2.sre mozes samo sa box-om flashat, soft nije nista poseban!
A koje su prednosti tog softwera ziher ga nisu bezveze napravili ???'
Prednosti nema, samo su rjesili par bugova i to je to. Ali ne mores ga flashirat jer je to sre datoteka, to mores sam putem boxa.
Samo povezanost u glasnoci zvuka, zvug razgovora, Java i Filemanager,taj FW nije za nas tako da su u proslom fw imalu bugova do besvijesti.
Jel mi može ko maloo pojasnit kaj mi dobivamo sa tim fw jima osim tih par mogucnosti stavljanje patcheva i to mislim ono jel su slozili neki fw zda ono neznam moze imat mobile windowse ko tipa ona model os samsunga neznam ono to je puno interesantnije al brijem neizvedivo ... al pitam ono :))
@frajer
Nema sanse, ja sam jedva od rusa nabavio Java aplikacije kao Outlook, Calculator, Ziper i jos par stvari. Ali Mobile Windows od toga nece biti nista jer Procesor nije programiran za to!
Pa daj ono sheraj to kaj imas nemoj bit tak samo zatajan :)
Hvala Hvala :)
Evo jos jedna, JZip i Jar2Jad
http://rapidshare.com/files/48313114...Aplication.rar
@ exotica
Hvala ti
Softwer sam stavio usb kabelom koji se dobije uz mobitel.
Softwer radi normalno i ima puno manje bagova.
Jel bi mogo taj sof neko stavit na forum==?? i jel bi neko mogo objasnit kaj to znaci box i koji je postupak tog flashanja????