aha zelite sami svoje graphicclockove da pravite???
Printable View
aha zelite sami svoje graphicclockove da pravite???
ovako imam jedan problem kad ubacivam ona 2 patcha s prve stranice u main pomocu gslide-a odma kad stisnem process izbaci ovo sranje
http://img517.imageshack.us/img517/9...5437jf2cw6.jpg
stavija sam samo ove patcheve
ElfPack_v10.vkp
w800_bd001.lib.vkp
a main sam probao i ovaj
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED36
i ovaj
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED49
uvik isto znate li mozda do cega je to
@ŠTULIĆ,
Drugi put croppaj sliku, nema potrebe za onoliko velikom slikom koja je vecinom prazna.
ako imas msn dodaj me pa cemo to rijesiti ili se obrati clanu DomagojX i meni je pomogao...
ubacio sam najnoviji elfpack patch i lib patch na w660 i sad mi se elfovi iz daemons foldera ne pale automatski neko ja ih moram rucno jedan po jedan.
@aaallleeennn dali si ti ubacio najnoviji elfpack? :respect:
Bok. E ovako imam problem s ubacivanje elf patcheva. E ovako imao sam softwer w800i cid49 r1bcoo2 vec na mobu i na njega sam stavio samo main od bd001 i to je proslo uspjesno. zatim sam s setoolom htjeo staviti patcheve i stavljo sam ih ovim redosteljom: PRVO sam stavio w800_bd001lib nakon zavrsteka izvadim bateriju i ponovo je vratim a ZATIM Elfpack_v10 i opet izvadim bateriju i vratim je natrag. Nakon sto sam oba patcha stavio u mob da ga pokusam pokrenuti BEZUSPJESNO. nece ni display da se upali.. Neznam u cemu grijesim?? P.S. e da i prije nego sto sam stavljao patcheve na mob napravio sam i one foldere u DRUGO na memoriju uredjaja. Mozel pomoc??
@josip_su to ti je tako zato jer SETool nema REST za w800 R1BD001
evo uploadao sam ti rest pa si skini ovdje i kad raspakiras arhivu extractas rest u mapu rest od SETool-a
i inace fulao si temu
evo mali update,slika ;)
http://img151.imageshack.us/img151/3...1705rz5.th.png
MachineHead \m/
lofl:banme:
moze li mo tko od vas tocno reci zasto sluzi ovaj patch w800_bd001.lib.vkp
dobro pitam zato sto kad ga ubacim u gslide da ga spoji s mainom nece izbaci eror a s far menagerom mi se mob sam od sebe pali kad dodem do onog di treba odabrat flash prije nego ubacivam patch u mob
GSlide ima problema sa komentarima u patchu usred linije. Vec se vise puta pricalo o tome.
Ukloni komentare i trebalo bi ti proci.
JEl mi moze neko okaciti elf za W610 r6bc002, vidio sam da postoj za tu veriju.Pa me sad zanima sta mi sve treba da to napravim i jel mogu staviti onaj elf MiniGPS mislim da se tako zove... pocetnik sam sa elfovima pa izvinite ako grijesim..
pa pogledas u onom patchu da li podrzava minigps taj tvoj patch i eto to je to...
@blizazrd
je li ovo ... sto si ti nekad davno trazio??? miniGPS?
da,i nikad nisam nasao.....
Stavio sam najnoviji sleepmode elf i radi mi samo kada stavim patch clear window at keylock, i to samo nekoliko sekunda nakon zaključavanja, kad nemam tog patcha uopće ne radi
radim li nešto krivo ili je do elfa?
moze neko objasniti Transparent cloock i Soundonkeypress???
stvarno ne vidim da oni ista rade!!!
Za Transparentclock kad ga pokrenes probaj stisnuti tipke za pojacavanje ili za stisavanje sa strane, i koncentriraj se na gornji desni dio ekrana. :)
Za ovaj drugi ne znam.
jbg evo pritiscem ne desava se nista osim sto mi es pojavi onaj phone status!!!
tako ću i ja :D
sad ti je izaso sleepmode v1.03
i neko je reko da mu radi normalno na w800
da izgleda da sad normalno radi...
ima neko taj v1.03? da posalje?