jel mi moze netko dati taj dio?
jel mi moze netko dati taj dio?
Mogu ja :p
to dodaj iza ovog (nadi pomoću search- a)= Citat =:
<element id="MusicRecognition">
<label type="name" textid="MENU_TID_TRACKID_TXT"/>
<label type="helptext" textid="TID_START_MUSIC_RECOGNITION_HLP"/>
<icon pos="left" source="internal">TID_LIST_ICN</icon>
<link type="internal"/>
</element>
= Citat =:
<element id="Games">
<label type="name" textid="DB_GAMES_TXT"/>
<icon pos="left" source="internal">ENTERTAINMENT_MENU_GAMES_ICN</icon>
<link type="internal"/>
</element>
Kada prvi put upališ mob- pisat će ti error occured in menu.ml... (tako nešto), ali ne brini to će ti samo prvi put pisat kad upališ mob (poslije je normalno)
a di se to upisuje?
U menu.ml- otvori ga sam wordpadom ili notepadom.
Imam jedan problem::::!!
a to je da kad ukljucim XS program...i kad zelim spojit mob sa usb -om..tj.sa XS..om pojavi mi se ovo:
http://img357.imageshack.us/img357/2...blempp8.th.jpg
MOLIM VAS Da mi pomognete..iovako sam nesta sj.bo..a sad ovo ne znam popravit..jer kad ukljucim USB i drzim C ..onda mi se automatski ukljucuje mobitel i pise onda to...
I u XS mi pise...Error: Cannot open phone communication port
Kako da to popravim??
Nema smisla da ti trazim postove jer u njima pise isto sto sam ti sad napisao: treba reinstalirati USB Flash drivere.
Ne znam kako si prije instalirao te drivere (i jesi li uopce), probaj sad skinuti ovaj EXE i instaliraj preko njega.
Inace, link za drivere imas i u prvom postu u ovoj temi, mogao si i sam pogledati (ne zove se tema bezveze "Tutorial").
Takodjer, nema potrebe da istu poruku pises i ovdje i meni na PM. Dovoljno je jedno od toga.
napravio sam reinstalaciju driveri-a..i opet isto..pocinje me ovo jako zivcirat.....stalno ta ista greska mi se javlja...ne razumijem zasto....uopce mi XS ne reagira na mobitel....samo mi se ukljuci telefon kad ga spojim sa usb-om...a pritisnem ja connect.ali jednostavno nista...
Kako da taj sugavi error uklonim..taj Windows sto mi pise..?? izbrisao sam i drivere i onaj port sve ponovno instalirao vec jedno 10 puta..i samo jednom mi je pokazao onaj balon sa onim nekim flashom..i vise niti jednom(a kad to pokaze onda je to pocetak svega...i mislio sam da ce sad biti dobro posto mi je to pisalo..taj neki sems flash..ali opet nista) :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
NEk mi netko pomogne ..MOLIM VAS!
Nema problema, jesi uspio?
jesam ;) daj mi sam reci kak da maknem patch kojeg sam ubacio. (moze xs ili setoollite, svejedno)
Pa isto kako si ga i stavio.
Nisi primijetio onu poruku "YES to remove, NO to apply" u SETool2Lite?
ma jesam, samo sam htio bit siguran, ne zelim nis zeznut ;)
EDIT: ne radi mi tako...
Mora ti radit (ako je isti patch), jedino ako si dobio neki mismatch kad si ga stavljo.
Nasao sam ovo na netu pa me zanima jeli neko pokusavao flashat t650 na k800?:kitty:
"I flash T650 on my K800 CID53!!!!"
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=11639
Jesi li pročitao zadnji post?
Ovaj:
A i već bi netko to rekao i svi bi znali da radi.= Citat =:
tried this a while ago.
-display won't work (works after i put in the K800i display driver)
-joystick only works for left and right
-camera works but after taking a pic it's not stored in the file manager
-flash theme's/wallpaper work
-M2 and mediaplayer work too
-flashing to a K770 has similar problems
-flashing to w850/W880 is even worse, no m2 support and malfunctioning keys
you can only flash it to a K810 if you want a perfectly working phone, so please don't tell lies here. tell it as it is. other users may want to try this only to find out that the phone will be buggy
it would be perfect if SE would make a K800I like walkman phone. seriously K800i is a beautiful phone. imaging how a walkman version would look like
geco- Ja bi ti odgovorio, ali ne znam
kako lik sere..kak moze radit.kao prvo t650 nema lens cover a i joy takoder tak da lijepo mu je lik rekao : ''you can only flash it to a K810 if you want a perfectly working phone, so please don't tell lies here. tell it as it is''
Radi!!!
Kamera radi i sa k770 i sa t650 ali nece da zapamti sliku, ja sam ga naterao nekako pomocu Frames opcije, ali slika je bila sa razmazanim zelenim i crvenim bojama.
Dzojstik radi i na w850i, w880, i na k770/t650i ali mora se pomerati po 1mm da bi se islo gore, dole, levo desno sto zna da mnogo nervira.
Nekoliko puta sam pricao o ovome ali eto da se ponovim ;)
pa radi...ali koliko radi... :S
kako da podesin i gdje da nadem blacklistu na mobitelu???
a što je to točno whitelista?
Evo pogledao sam sad... imam CID 53 (red) ...
Pretpostavljam da sam popušio i da nemogu flashat...??
Kad ce se i CID 53 moc flashat?? ...sad je trenutno on najnoviji, al za koji mjesec ce doc jos noviji pa ce CID 53 biti dobar za flashanje... ili se varam?
Koliko cu morat cekat :respect:
Blacklista je lista brojeva (ili kontakata) od kojih ne želiš primati pozive.
Whitelist (to imaš na mobitelu) je lista od kojih brojeva (ili kontakata) želiš primati pozive (znači, samo od njih- ako te nazove netko koga nisi dodao ili nemaš u imeniku- ne može te dobiti).
Podešenja> Pozivi> Opcije poziva> (sad tu nisam ni ja siguran- zato što ne koristim ni whitelist ni blacklist) pretpostavljam Zabraniti pozive.
H@k- nisi potpuno popušio :p
Možeš ga flashat- samo drugim postupkom, ne ovim u tutorialu (potraži malo na netu)- i ubacivat menije, drivere.... Ali ga ne možeš patchat.
Priča se da će uskoro izači neki free tool koji će podržavat cid53 patchanje (ali ne zna se kad):)
I ne vjerujem baš da će za koji mjesec doći noviji cid (a i to ne znači da će se zbog toga cid53 moć patchat, to ovisi o onima koji rade na tome da probiju cid53).