Ja sam kupio u trgovini Tele2 bla bla paket i sim kartica je već bila u uređaju.
To oni rade sa svim bla bla paketima.
Printable View
Ja sam kupio u trgovini Tele2 bla bla paket i sim kartica je već bila u uređaju.
To oni rade sa svim bla bla paketima.
Daj, sad će iz ove rečenice ispasti kojekakva, možda i uvreda. Ne znam baš da stariji ljudi "rone" po web-shopovima kupujući mobitele. Čast izuzecima.
Za kupnju mobitela trebaš određeno znanje. Starije osobe će otići do dućana i kupiti mobitel.
Ovo sam spomenuo jer sam ostao baš PAF kad sam vidio da mi je netko kopao po novome TELE2 broju. Na ovaj način oni prisiljavaju korisnika da broj upotrijebi jer ga je nemoguće prodati pod "nov i zapakiran", a vjerojatno je i aktiviran pa se mogu hvaliti i da su dobili novoga korisnika unatoč tome da sam odmah izvadio taj SIM i stavio svoj stari.
Ovo ne vodi nikamo.
Post je otvoren za kritike/pohvale prema Tele2 mreži. Ja sam iznio svoju "avanturu", ispada da sam opljačkao dućan.
Ne ispada. Ti si dao svoje mišljenje, odnosno kritiku, a nas par je odgovorilo na nju. Samo je stvar u tome što različito gledamo na isti "problem".
Znači točno je,imaju te neke novije kartice... Mene to zanima jer mi je čovjek,čim je vidio tu crvenu karticu rekao da je katastrofa,da ima slabo napajanje,što znači da više cucla bateriju (a to sam i sam primjetio,baterija mi je osjetno duže trajala na vipu)... Onda ću se danas zaletit do nekog tele2 centra da vidim šta je s tim karticama... Zna li netko koliko se naplaćuje mjenjanje kartice?
Evo ovako, trenutno sam t mobile pretplatnik(ali mi ugovor ističe za koji dan), i planiram se prebacit na tele2 mrežu i njihovu pretplatu uz zadržavanje starog broja. Planiram uz ugovor od godinu dana i uzeti novi mobitel koji dobijem nešto jeftinije. Sad me zanima da li ću se ja opet moći vratiti na t mobile pretplatu nakon tih godinu dana, recimo ako se nešto promjeni, ako se cijene promjene ili budem nezadovoljan uslugama tele2?
Hvala
ako nisam bio jasan,moći ćeš se vratiti u t-mobile!
Razumio sam te.Hvala ti puno na odgovoru.
Jučer i danas iz dva mobitela mogu slati MMS i to samo tekst, ali kad umetnem sliku neće ga poslati. Kak je vama?
meni je sve radilo ok jučer, a radi i jutros
Problem i meni sa mms-om,ima dva dana ne mogu poslati mms.Zovem szk kažu možda nemaš na računu,kupim bon od 25 onda kažu da je do uređaja da bs c 81 ima problema i da opet stavim postavke i da čekam 24 sata u čekanju,valjda će radit