uzivam dok sam jos mlad.Inace nebi davao te masne pare.Ali krizma mi je pa zato
Printable View
uzivam dok sam jos mlad.Inace nebi davao te masne pare.Ali krizma mi je pa zato
pa uzimat ce ga na crnjaka
Da uzet cu ga na crnjaka i snjim se dog za rate.
tak treba sam da konachno bude tu jedan pravi review a ne svi ovi shta kazhu imam a neche okinut ni jednu sliku...A kamoli shta drugo...makar ja nebi troshio tolko love na mob...
uvjek sam volio mobitele.Volim vidjeti kakvi su lagano ja njih prodam kuis?
hmmmm a zakaj onda najnoviji slr od canona koristi cmos?
kao i canon eos 1d mk II N, eos 30d, digital rebel 400d,eos 5d,eos 20d, 350d,pa cak i aparat koji slovi kao najbolji slr na svijetu eos 1d mark II sa 17 MP
pogledaj situaciju kod nikona
svi njihovi slr-ovi koriste ccd, osim najboljeg d2xs koji koristi cmos, slucajnost? nebi rekao
uostalom evo link
http://www.dpreview.com/learn/?/Glos...sensors_01.htm
veci broj pixela ti omogucuje veci broj detalja na fotografiji, dakle "rezolucija i nis drugo" teza ne stoji uopce, osim u eksremnim slucajevima kad na senzor premalih dimenzija natrpaju previse pixela, al brijem da kod nokie n95 to nije slucaj
svi koji kenjate po kameri od n95 pogledajte pravi test kamere
usporedba je bacena sa DIGITALNIM FOTOAPARATOM sony dsc h1
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_camera-review-139.php
i jel ima k800 sanse? brijem da ne
mene su razocarale slike po noci,tu je k800 bolji ali po danu se nemoze mjerit.
a cuj nikad al bas nikad neki fotoaparat nije bio bolji od drugoga po svemu
za primjer usporedba canona s3 i fujia s6500
slike po danu + za canona
slike po noci + za fujia ,ima jos prednosti i mana al mi se neda pisati
meni vecu prednost imaju slike po danu, u zatvorenim prostorima je kamera isto super
DOSTA RASPRAVA OKO USPOREDBE SLIKA nekog fotića i nekog drugog mobitela (tipa K800).
Sav daljnji offtopic se briše, a može doći i do zatvaranja teme.
Ako je netko usitinu nabavio N95, neka otvori temu i napiše Review n95_ice...
Do tada mislim da neam više smisla ovdje pisati da će netko kupiti mobitel i kako i koliko će ga platiti.
EOD!
uff ja ču ju uzeti ali za par mjeseci kada padne malo cijena jer je zasada stvarno puno...
treba cekati sest mjeseci i onda ce mozda biti i 50% jeftinija.:notooth: ;D
nece mu past cijena dok neki konkurent ne izbaci slican telefon po karakteristikama kao n95.
Kod Nokije je problem sto pada cijena tek kasno, N73 sad mozes kupiti za kikiriki
joj sviđa mi se ovo, da imam love odmah bi je kupio...jako mi se sviđa...
Jbg ipak cu ja cekati da padne cijena pa je moj!!!
moje misljenje je da ce drzat cijenu jedno pola godine i tek onda padat po malo a ne kao kod SE da se cijena sruši u 2 tjedna
u srbiji je vec sada 360eura....za mjeces-dva ce biti ispod 300 :)
Onda ih dovezi iz srbije i proadaj na ebay-u. Bit ćeš milioner za mjesec dana.
u srbiji u dučanu je najeftinija :
PIN Plus 11 / 3284.575 - Nikole Spasića 33 699€
a na crno neznam.... :wstupid:
velika je cijena ali je mob cudo tehnike pa i zaluzuje toliku vrijednost
Jao, ljudi, jeste vidjeli njhove komentare na mobilnom svetu vezane za N95. Bože dragi!
Ne vjerujem da će cijena tako brzo ići dolje. U stvari, jučer sam uz pomoć ForumGooglea tražio nešto vezano za N80 i prije cca 1 godinu ona je imala cijenu identičnu sadašnjoj N95, pa kalkulirajući-vjerojatno će tek za 1 god. cijena biti oko 300 eura.
Samo se vi zavaravajte da će joj cijena psati kroz par mjeseci. Možda... za par eura.