Da, to je to... trebalo je samo malo jace.
Ali, bolje pitat, nego selotejpat :-) :beer:
Printable View
Da, to je to... trebalo je samo malo jace.
Ali, bolje pitat, nego selotejpat :-) :beer:
Daj mi molim te reci još koliko ima razlike u tim novijim softwerima u odnosu na ovaj koji ja imam? Koja su poboljšanja?
Hvala!:respect:
p.s. Da editiram...probala sam napraviti update onako kako je tu navedeno, i sve je ok do koraka 6. Dakle napunila sam mob do kraja, skinula sve programe, otvorila "update service", isključila mob, izvadila bateriju, vratila je unutra, stisnula C i uključila kabel u telefon. Čekam da se pojavi "7.Pustite c" ali ništa.
dalje od toga mi neide!:angry:
Što radim krivo?
Sjećam se da sam to isto probala nedugo nakon što sam kupila mob i nije mi išlo pa sam odustala.:crazy:
I zato imam još uvijek stari softwer!:tomato:
Pa nema velike, bolji zvuk, mozda bolje slike...
Mozda je problem do drajvera... Probaj ovako(izvuceno iz teksta koji sam ja pisao...)
I drajveri koji su potrebni da bi ste mogli da uradite bilo kakvo fleshovanje ili patchovanje vaseg k800i.
http://rapidshare.com/files/49812268/drivers.zip.html
Drajvere instalirate ovako:
Iskljucite telefon, stavite USB kabal u vas racunar(jos ne prikljucujte telefon na USB), onda na telefonu dok je iskljucen drzite taster C(koji sluzi za brisanje) I prikljucujete ga na USB kabal.Kad to uradite windows ce pronaci novi hardver, vi samo ignorisite to I ostavite telefon prikljucenim na USB.
Raspakujte drajvere koje ste skinuli, prvo instalirajte usb_flash_driver, znaci udjite u to sto ste raspakovali I rucno uradite instalaciju, posle toga uradite instalaciju drajvera 4in1cable_driver.Kad sve zavrsite, skinite vas telefon sa USB.
Opet ga prikacite sa drzanjem taster C, trebalo bi da windows opet prijavi da je nasao novi hardver, kliknite na balon koji vas obavestava, I on ce od vas zatraziti da ubacite CD sa drajverima, ili da mu pokazete putanju do drajvera koji se nalaze na desktopu ili u nekom folderu(gde ste ih stavili).Uglavnom kad nadjete obelezite drajvere 4in1cable_driver I kliknite next, tada bi drajveri trebali da se instaliraju.
Kad ovo uradis probaj da uradi update preko SEUS-a.Ali ako ti je telefon bio sa neke mreze ili je sad dobices opet softver od te mreze ;)
Slab mu je zvuk, kako se moze pojacat?
Stavi novu verziju softvera R1KG001, ako ti i to ne bude dovoljno, ubaci w880i acoustic ili neke druge, i podesi EQ...
Evo da ne otvaram novu temu,pitat ću ovdje.
Naime,primjetio sam da mi se ekran (tj ono staklo koje štiti ekran,znate na šta mislim ;) ) na mom K800 izgrebao... E sad,pošto to mene jako iritira,jel se može to negdje promijeniti i koliko bi me to izašlo (budući da znam da to ne spada u garanciju) ?
to možeš riješiti samo zamjenom kompletnog oklopa..........
u BiH sa originalnim oklopom to dođe oko 25 Eura
he he primjetio?!
da to možeš samo promjenom maske imaš u crazy shopu to si narućiš i doma ti dofuraju košta 130kn + istogradska poštarina ti je nekih 30kn(hp express)znaći sve te ispadne 160kn a masku si sam zamjeniš jednostavno je ili odneseš nekom majstoru koji će paziti da se šarafi ne zgule i to!
Jel rade ove slušalice na k800? Vidim da mob nije naveden na službenim stranicama ali me zanima jel netko probao spojiti?
I ako netko zna gdje se mogu kupiti u Zg ove slušalice i koliko koštaju?
Ne znam zašto ne bi radile.
Ima isti utor kao i k800 i k800 je naveden kao kompatibilan.
Nisam isprobao osobno i ne znam koliko koštaju :)
Samo sam ih tu našao za 265 kuna.
Jel se može kako na K800i pjesme prebacivat kad nisi u Media Playeru, npr. na tipke glasnoće? Ili jedino mogu na onu tipku sa strane palit i gasit Media Player?
Mogu, tim tipkama:)
Držiš malo dulje + ili - i prebaci se pjesma.
Cool, hvala.
evo ljudi otkrio sam da k800i ili k810 može snimat razgovore prilikom poziva,znam da nisam otkrio svjetsko čudo ali eto toliko da se zna,pozdrav svima
Znaš šta je fora kad sam tražio neki patch za snimanje razgovora nitko nezna,a ono sam telefon po sebi može snimat.Nekome treba malo duže da skuži sve,a šta češ.
Ali imam neki problem sa kamerom na k810 trebam bar 10 puta stisnut tipku slikanja da bi on tek prihvati i slikao to me izluđuje,probao sam staviti i druge drivere ali ništa .
mozda ti je hardverski problem,u samoj tipki
nevjerujem kad se kad pritisnem pali ona crvena lampica i ništa trebam sto puta stisnut da prihvati
Ipak, nista od ovog nema veze sa flashanjem K800.
@koimiki,
Drugi put pazi kud postas.
Novi sam na forumu, pa ne znam gdje da pitam. Mislim si uzet K800, pa koliko mi je to dobro jer tražim mob za moddanje.
Svaki prijedlog je dobrodošao.
Dobro je, samo što su sad svi novi k800- i cid53.
Cid53= nema patchanja (barem za sad).
A patchanje je meni jedan od boljih dijelova moddanja.
Cid se besplatno smanjiti ne može.
Možeš ga smanjiti jedino preko neta (ali košta, mislim da 12€).
Sad, ili si kupiš iz oglasnika cid52 ili si kupiš novi pa mu spustiš cid preko neta.
Dobro ti kaže geco, moguće da je hardverski problem. To što se pali AF assist lampica je samo znak da reagira na to kad gumb stisneš do pola. Ako svaki put kad slikaš moraš 10-ak puta stiskati tu tipku da bi mob prihvatio, vjerojatno je problem fizičke prirode.
Ako kupuješ novi K800, nema teorije da ćeš ga naći a da nije CID 53. Imam K800 CID53 i nemam puno iskustva u moddanju mobitela, ali su mi dosad sva bila uspješna, tako da ti mogu reći par stvari. Malo je drugačiji način zbog tog CID-a 53 i najveći je minus što ne možeš patchati. Patchanje ti možda i neće falit jer i bez toga možeš dosta stvari na mobu izmijenit - menije, audio drivere, drivere za kameru, promijenit određene slike i zvukove itd. Ako ti nije važno da baš totalno možeš moddati mob, uzmi novi sa CID53. Ako ti je važno, probaj naći u oglasniku - proći ćeš jeftinije, a dobit ćeš dobar mob s dobrim mogućnostima moddanja.
Što se tiče samog uređaja, K800 je fenomenalan mob koji gotovo da nema funkciju koja će ti falit. Odličan ekran, brzo sučelje, 3G, ksenonska bljeskalica, puno zanimljivih opcija za fotkanje (BestPic), podrška za puno AV formata... S acoustic driverima imat ćeš zvuk ko na Walkman telefonima, a uz Raiderov driver za kameru (a i ovako) imaš kameru kao malo koji mob na tržištu. Najveći minusi su mu nešto robusniji dizajn (ako ti to smeta), memorijska kartica ne dolazi u paketu, a meni najmrskije je to što video ne snima u malo boljoj rezoluciji od QCIF-a (iako sam se razveselio kad mi je Raiderov driver digao video na 25 fps, odmah bolji dojam). Ako te još zanima što o mobitelu, samo pitaj. Sve u svemu ovim uređajem sam jako zadovoljan.
Uvijek me kopkalo što to radi Photofix, funkcija koju ima K810i, a K800 nema. Zna li tko? Pretpostavljam da samo automatski sređuje kontrast i svjetlinu, nešto kao PhotoDJ, ali čemu onda posebna aplikacija za to? I ima li to na još kojem modelu osim K810?
Googlao sam danas o tome, ali sve što sam uspio naći je jedna rečenica koja se stalno ponavlja na mjestima gdje predstavljaju, reklamiraju i prodaju K810.
Ma, meni je ta opcija bezveze, nikad mi nije poboljšala sliku.
Ali je to valjda za one kojima se ne da igrati u photodj- u.
Imaš to na nekim novjim cybershot (ako ne i na svima), npr. imaš na s302.