Imaš na www.sophoslab.hr Hard Drive od 4Gb za PSP sa uključenom baterijom od 3600mAh (trebala bi trajati duplo duže od ove Sonyjeve)...cijena ti je 2500kn, ali trenutno nije raspoloživo koliko mi se čini...
Printable View
Imaš na www.sophoslab.hr Hard Drive od 4Gb za PSP sa uključenom baterijom od 3600mAh (trebala bi trajati duplo duže od ove Sonyjeve)...cijena ti je 2500kn, ali trenutno nije raspoloživo koliko mi se čini...
Moje misljenje je to da se ne isplati jos kupovati 2gb. Za sada je to jos skupo.
Treba cekati da na trziste izadu ove od 4 i 8gb, pa ce cijene od 1 i 2gb naglo pasti.
a onaj "Psp tv remote control" neznam bas najbolje engleski mozes li mi ukratko pojasniti sta tu pise i zasto sluzi ???
imam i ja sony tv...
to ti je daljenski za televizor...
zanimljivo...
a dali se moze kako spojit da na tv-u prikazuje sliku sa psp-a ??
ali bez skupe dodatne opreme...
ne........
steta... .. ..
Evo doslo je vrime odluke. Mici me jedna dvojba. Vidim da ce za mjesec ili dva izaci ove kartice vecega kapaciteta i da ce ove manjega kapaciteta (mislim na 1gb i 2gb) pasti u cijeni.
Sada mene muci to da li da kupim GTA:LCS ili MS od 1gb. Vidim da GTA ima kupiti ovdje.
Pa da ja lipo uzmem GTA i svoj PSP stavim na FW 2.00 i igram je dok mi ne dosadi, a onda lipo opet stavim svoj PSP na FW 1.50 i igram iso igre.
Sto vi mislite?
P.S
Jeli sigurno da za GTA treba imati FW 2.00, a ne neki bolji (2.5, 2.6), pa da se ja nebi privarija?
evo bas citam da su u japanu uz casopis poceli izlazit i umd-ovi s demo igrama, nadam se da ce to brzo do nas.... :spin:
sumnjam da čemo to imat prilike vidjet na našem balkanu
evo probo sam taj flash mod, radi sasvim pristojno..
jedanzanimljivi hint: kad dugo drzite tipku di je ona nota, iskljucit ce vam sve zvukove...
Koja je razlika izmedju giga i obicnog "startnog paketa" play stationa portable :rolleyes: ???
uz giga dobijes 1 gb memory stick, a uz value 32mb....
p.s. mogo si to pitat i u playstation portable temi...
tek si sad to skužio:)= Citat =:
Izvorno postao muras
hehe..... da... :D
sony takve "komande" koristi na mnogo svoji uređaja,kako bi se reklo vidiš jednu,vidio si ih sve.
ma znam, al tu tipku uopce nisam stisko, nije bilo potrebe...
dali se vise isplati kupiti obicni pack pa jos dodati 1gb ili kupiti giga pack ??
pomeni se najviše isplati uzet psp sa fw. 2.0 ili starijim zbog downgradea na 1.50 gdje možeš igrat igrice na ilegalan način ,direktno sa kartice....to je no. 1
ako več kupuješ novi i misliš kupovat originale (skup sport) onda uzmi gigapack jel če te izač nešto jeftinije nego da odvojeno kupuješ
ok, thanx, a ja cu u trgovini pitati koji se fw ?
koliko sam informiran u trgovinama se više nemože kupit fw. 2.0 ,što je loše naravno,ali za svaki slučaj pitaj.
ok... thx... dali gdje u bosni ima kupiti bijeli psp ?
pa sad baš da znam kako stvari stoje po cjelom balkanu mislim da bi bilo malo previše:)