ja doduše nisam probala spojiti.
probala sam se jednom spojiti i...duga pričica. uglavnom, sad ni neću pokušavat dok ne bude službeno.
a možda su nešto izmijenili u postavkama pa sad ne funkcionira?
Printable View
ja doduše nisam probala spojiti.
probala sam se jednom spojiti i...duga pričica. uglavnom, sad ni neću pokušavat dok ne bude službeno.
a možda su nešto izmijenili u postavkama pa sad ne funkcionira?
Ja pokušao u Splitu, prije nije moglo, danas mi je prikazalo ikonu kao da se spaja na gprs (one strelice na Nokiji), ali opet je izbacilo poruku da se ne može spojiti, a poslje toga opet po staromu, ni ikone ni ništa.
izgleda da su uključili GPRS na svim odašiljačima ali internet i mms još ne radi.
citam danas izjavu Matsa Tillya koji kaze da mms i gprs planiraju ponuditi najranije u prvoj polovici sljedece godine.
Eto, ipak će biti u proljeće. ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
Hmm ovdje još nema GPRSa, ako je netko uspio šta uloviti u Puli nek javi..= Citat =:
Izvorno postao mateob
evo Mućke2 znaci ipak startaju u proliće...:notooth:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Evo jos svjezijih informacija:
http://www.business.hr/show.php?id=14906
Zanimljivo je kako će, unatoč suprotnim očekivanjima, do kraja ove godine pokrenuti i UMTS, odnosno treću generaciju mobilne telefonije koja omogućuje iznimno velike brzine prijenosa podataka.
UMTS će pokrenuti, ali zasad samo u zagrebu, koliko sam ja čula.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
a što se GPRS-a tiče, Mats Tilly je izjavio da ce doći tek sredinom sljedeće godine, jer ga ne bi mogli koristiti korisnici koji nemaju tele2 signal, već vipov .:-/
300 000 korisnika... dobro, nije lose :) toliko o onima koji su rekli da ce propasti nakon 6 mjeseci ;D
Zar nije rečeno da je dogovrom uprave zabranjeno govoriti broj korisnika :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
kao i onaj da će do kraja godine aktivirati GPRS...:-/= Citat =:
Izvorno postao jay
Ne lupetajte, bila je pressica i to je tamo receno od starne uprave, sve gore navedeno.
nisam ja ovo izmislila, čitala sam intervju s Matsom Tillyjem u kojem lijepo kaže da nema ništa od gprs-a do sredine sljedeće godine!= Citat =:
Izvorno postao JBT
(ovo za broj korisnika ne znam)
Ne znam sto Tilly mulja, ali novinari sigurno ne izmisljaju takve stvari nego prenesu ono receno na pressici.
da, poznato je da novinari NIKAD ne griješe...;D= Citat =:
Izvorno postao JBT
ja sam na ovu informaciju naletila u njegovom razgovoru s novinarima moby-a. (znam da sad spominjem konkurentni časopis, ali što mogu kad se njega dočepam besplatno:) )
eh sad, pitanje je kome vjerovati...
bla bla....sve su to prazne riječi....jos nista nismo vidjeli u zbilji....to su sve gluposti kao i kao ce gprs doci u proljece ove godine....samo nam mažu oči oni u Mućke2...= Citat =:
Izvorno postao JBT