Poslovao sa Reneom.
Bila je zamjena u igri,
oba smo pre zaposleni i neuspijemo nista stici, al smo ovo izveli bez greške.
5/5
Printable View
Poslovao sa Reneom.
Bila je zamjena u igri,
oba smo pre zaposleni i neuspijemo nista stici, al smo ovo izveli bez greške.
5/5
Poslovao s Inovatorom i nemam riječi.
Bilo je to jako zanimljivo, ali i začuđujuće. Sumnjam da je netko ikada tako poslovao!
Ovako, ja njemu E1000 na repair i pošaljem lovu za dotičnu radnju i poštarinu. Stigne paket i javi da je mob sređen. Na to me pita jel hoću možda shebane v525 i v600 za dijelove. Reko ja zašto ne! No meni problem lova. Pitam ja njega koliko, on meni koliko daš. Kaže on meni: ja tebi sve pošaljem, pa ti vidi kakvi su i procijeni! Lol. stvarno, stignu mobiteli kući, ja ih pogledam i velim si: "Pa koliko bi to moglo vrijediti?". Kontaktiram ja opet Inovatora i kažem mu da će mi biti neugodno ako ponudim malo, a kaže on da blebnem i da će me korigirat. Ja blebnem i on korigira tako da još SPUSTI CIJENU!!! :rotfl:
Mislim da nema većeg čovjeka u ovoj zajednici što se tiće poštenja i poslovanja.:)
Iz ovog svi možete zaključiti da su komentari suvišni!
Skidam kapu.
Poslovao s imatic-om, preporučam :thumbup:
posloval s danyx-em... poslal sam ti strgani punjač jer ti meni nisi poslal slušalice... a rekel si da je oprema koja ide s mobom... a to kaj je kasnilo nisam jednostavno stigel poslati... moral sam se učit za školu jer sam imal popravni brzo...= Citat =:
Izvorno postao danyx
takoder :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mulder
poslije zadnjeg iskustva malo sam bio oprezniji ovaj put i trgovao sa clanom Luka2000 mislim , predmet motorola , ocjena 5/5 . i cijenu spustio , i vrijeme odmah uskladili jer mi je bilo hitno za mob .
Član: Vatrogasac1
Roba: Zamjena x660+doplata za 6680
Mjesto Radnje: Kašina (diskoteka Mungos)
Vrijeme radnje: 06.07.2006.
Ocjena: 5/5, dogovorili se, našli se, rješili to i to je to ;)
ti si mene pitao sta ide uz mob, a ja sam ti rekao original 32mb mmc i punjac, nitko nije spominjao slusalice, tak da ono...:rolleyes: al dobro... proslo. :closed:= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
ok. nikom ništ:spin:= Citat =:
Izvorno postao danyx
s moje strane isto +5= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
valjda cemo biti manje zaposleni :thumbup:
Trgovao opet sa Mobyyem za nokiu 6030 - sve najbolje 5/5 , ko i prvi put za nokiu 1600 , opet covjek prodaje tako reci novi mobitel sa folijama za super lovu . Preporuka bezuvjetna jer se radi o postenom covjeku .
Oprez Ljudi Hrvoje MiŠkec I Dalje Hara. Nova Žrtva Je Afroman
sto je bilo?
tko je hrvoje miskec? koje nickove koristi? koga je zeznuo i kako?
da, i mene zanima . inace, uz ovakve informacije ,trebali bi biti malo opsirniji .
ovo je ko kad netko kupuje neki mob , pa netko napise imam isti takav za prodaju , koliko nudis ?
kroz prosle postove je sve objasnjeno. trazi da mu uplati neki predujam na racun a on ce ti poslati mob, kojeg naravno ne posalje. zapravo prevarit ce te na bilo koji moguci nacin.
jer to onaj ciju si adresu naveo ? po posti je iz dubrave negdje, mogli bi ga posjetiti malo ak ste za . samom mi se ne da , ali sve za drustvo .
posjeti ga, posjeti :)= Citat =:
Izvorno postao Router
Trgovao sa cvrlj50-om, kupio SX1, sve ok, sve je na mjestu:thumbup:
Jedino kaj smo poslovali preko horvatszke nam pošte, lol pa je došlo u rekordnom roku od tjedan dana :p
@ruter,bit cu ovih dana u dubravi:evil:
samo neka mi neko pokaze di je ta adresa otic cu ja sam i slomit ga. ja sam sad u zg pa neka se javi ko zna di je to. molim na pm radi dogovora jer on vjerovatno ovo cita!
ja sam malo njuska po dubravi ali nikako ga nemogu skuzit...= Citat =:
Izvorno postao aksicni
htio bi da me netko iz dubrave bas uputi tamo jer ipak nisam od tu pa da ne uletim u tuđu kuću
javi se routeru na pm. on ti je iz dubrave.
izvršio sam zamjenu moba sa OMAHEN i mogu reć sve najbolje,od komunikacije do isporuke ,uvjeka sa njim poslovat:beer:5/5
poslovao sam sa master-slave
ne mogu reci da sam nezadovoljan ocjena 4.5 od 5
jedina zamjerka je sto mi nije poslao olovku za ipaq
i tvrdi da ju je poslao mozda ju je koperfild zacarao
inace sve OK iako smo se culi samo preko pm-a nije bilo greske u komunikaciji