ne da je moguće, nego u ovom slučaju i mora biti!= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Printable View
ne da je moguće, nego u ovom slučaju i mora biti!= Citat =:
Izvorno postao sfreak
OK,to stima.Ali svaki put kad ga ustekam pise mi DEVICE NOT RECOGNOIZED,a mob je iskljucen.A naravno ne mogu ga upalit jer sam sve izbriso s njega,jedino kad malo duze drzim crvenu tipku malo zasvjetle tipke.U cemu je fora?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nema veze što je mob ugašen.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
digni ga u flash modu dok je spojen na kabelu, pa onda vidi šta se događa
Kako mislisu flash modu.Probao sam sa repstudiom ponovo i ne daje nikakve znakove.Naime bio mi je instaliran kao MOTOROLA USB MODEM iliti tako nesto,i kad sam ga prije ustekao cuo se zvuk u windowsima i u control panelu/modem and phone options/modems bilo je odjednom pisalo blablabla COM3 npr.Sada tog vise nema.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
*+# i onda ON= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ma kakvi ne trza.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ni neče.
To se men desilo s V550
Upali repstudio, prištekaj mob i opleti po tipki za paljenje. Možeš i držat # i *.
Kad ti repstudio izbaci conected (bez obzira što ovaj izgleda mrtav) lijepo odi na repare i ovaj put drži # i * kad te pita dok got ne napiše da je gotov. Znači, ne sam stisnut neg i držat.
na tripletsima i nekim verzijama BL-a na R376 seriji na displayu ne pokazuje flash mode, već ništa...ali mob je svejedno u flash modu, ako je BL dobar= Citat =:
Izvorno postao darius
A jel bi moglo bit da je baterija pri kraju,jer sam od juce cackao s tim,a nemam pojma kad mi nis ne pokazuje na displayu.
gle, a da napraviš kako je rečeno, jednostavno?= Citat =:
Izvorno postao sfreak
i daj malo prelistaj ovu temu, pa sve je opisano masu puta!
gle stvar je u tome da sam probao milijun puta,i 100% sam sve dobro napravio kak si rekao,ali nista se ne desava.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
ako nisi skršio flash IC i BL, odnosno eeprom i samim time PDS zonu, jedino što trebaš je dobra baterija i dobar kabel. ako to imaš, mobitel se MORA upalit u flash mod= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ajmo kolo u krug....
Kat to napraviš, šta ti piše u repstudiu? NEMAS VEZE AK TI KOMP ISPIŠE NOT..... , ŠTA ISPIŠE REPSTUDIO KAD OKINEŠ PO TIM TIPKAMA NAKON ŠTO ZABLINKA.
Ma dok on blinka, ima tu baterije bar za uč u flesh mod, možda nema za fleshat, al za uč bi trebalo bit, ak more blimkat.
E u tome je fora,bas nista ne pokazuje ja stisnem sve,a on nista ne pokazuje.I prvi put kad stisnem zablinka,a kasnije nista.= Citat =:
Izvorno postao darius
Ajd ponovi cijelu priču. Ja sam sad čitao iz početka i nisam shvatio, jesi ti šta uspio nakon repstudia (mislim jesi je fleshao s čim i ak jesi, s čim) ili nisi. I kad je prestala pokazivaqt ništa. Čisto da to imamo na jednom mjestu.
I po mogučnosti, kolko traje ta tvoja V525 saga.
I nebrini, večina nas je tak shebala mobove dok nisu skužili šta rade.
Evo ovako je krenulo.Spojio sam mob i komp i upalio repstudio.Odabrao sam V500 i stsnuo repair,i nakon toga je on obavio sve,i obrisao, i napisao Erase Done.E i to je bio taj put,i vise se nije htjeo spojit s kompom.Poslje toga se nista nije dogadjalo.= Citat =:
Izvorno postao darius
Na kraju postupka te repstudio (ili repstudio demo) tražio da stisneš i držiš # i *.
Dali si to držao do kraja? Ako nisi, tu je zajeb. Naime na kraju ti je trebalo pisati conected, i nakon toga si ga trebao Fleshati s nečim (preporuka multiflashflex).
Ako ti nije postupak prošao do kraja, tj nije pisalo conected, izvadi bateriju, ponovno spoji mob, uključi repstudio i vrati bateriju. Tad ga pokušaj upaliti. Trebalo bi blicnuti i repstudio pisati conected. Ako neče, ponovno izvadi bateriju i vrati je držeči # i * te ako ne ispiše conescted stisni paljenje držeči te tipke. Možda neče upaliti prvi put, pa ponavljaj postupak dok ne dobiš conected.
Kad napokon dobiješ conected ponovi cijeli postupak s repstudiom i VAŽNO: KAD TE TRAŽI DA STISNEŠ # I * STISNI IH I DRŽI DO KRAJA POSTUPKA (MALO NESPRETNO JER JEDNOM RUKOM MORAŠ DRŽATI TE TIPKE NA MOBU, A DRUGOM STISNUTI OK NA COMPU). TE TIPKE PUĐŠTAŠ TEK KAD ISPIŠE DA JE GOTOV I KAŽE DA MOŽEŠ FLESHATI MOB. NAKON TOGA IZAĐI IZ REPSTUDIJA (NE OTKOPČAVAŠ MOB NIT GA DIRAŠ ) I ODU U NEKI PROGRAM ZA FLESHANJE TE GA FLESHAJ S 55R MONSTEROM. I nakon toga bi trebao raditi.
Jel ima šta novo u vezi v360v, ili se još uvijek treba rastavljeti da bi se otkljucala?Vjerojatno na mobu ostanu tragovi rastavljanja, a ja sam picajzla što se toga tice, pa cu radije sacekati da omoguce rješavanje toga samo kompom. Koliko inace košta to otkljucavanje sa rastavljanjem moba.
da, mora se rastavljat.= Citat =:
Izvorno postao konan1
ne znam, ja sam radio dosta njih, i ljudima sa foruma taj model, koliko znam nema ni najmanjeg traga rastavljanja, jer sam i ja picajzla :-)
za cijenu mi se javi na PM
Potvrdjujem kvalitetu Inovatorovog unlocka. Meni je otvarao dvije L7 i V360v i nemaju ni crtice na sebi. Preporuka:thumbup:
Ciao drugari,
Zanima pomocu kojeg programa mogu dekodirati MOTOROLU C261, jel pase ovaj progrram odavde za nju http://www.gsmserbia.com/forum/showt...ighlight=c261# i kakav mi je jos potreban interfejs pored samog SOFTWARE !!?
hvala svima
to je acer based uređaj i ako ju skršiš ideš u dućan po novu,popravka nema. kao i sa panasonicom, zato dotičnu radi infinity= Citat =:
Izvorno postao hwk crack
MSS je donedavno bio i najbolji...= Citat =:
Izvorno postao Alfa & Omega
poznat kao Victor. ali i dalje ima najbolji support (flasheve)
tu je i ultima od boljih.
Motorola c118----IMEI-358925000302733-----unlock preko IMEI-a i kako?
Ako je ikako mohuće da netko objasni....step by step.
Mobitel je od cure i bio je na Tele2,a sad bi stavila 091.
:wstupid:
Posto nisam bas in u motorolama mozete li mi rec koji programi mi trebaju da otkljucam V3 black iz T-mobajla na sve kartice!