Naravno da na tebe nisam mislila:) Osim ak si ko Matko. Onda sorry.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
Naravno da na tebe nisam mislila:) Osim ak si ko Matko. Onda sorry.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...možda tebi trebaju naočale..kaj ti Ivek liči na brđana ????:rolleyes:
Hej, nisam rekla da su svi takvi. Možda sam se nezgodno izrazila kad sam rekla da je brđan do brđana. Samo tvrdim da jesu reprezentativni uzorak.= Citat =:
Izvorno postao lili
Nebi baš reko..nema nijednog Zagrepčana , ima puno dalmoša i jedan bosanac.
di je tu reprezentativni uzorak?
sto se cura tice - citaj pazljivije moj post - rekoh da msilim da su zgodnije nego prosle godine , čak to tvrdim.
prosle godine je naj bila marina , sanja mi ej zgodnija jos od nje , a i ostale nisu loše.
kao sto neko reče ... koju ono dioptriju ti imaš ? :rolleyes:
biserka je dobar komad, mislim za svoje godine;) ..sve su cure malesne,..kaj nisu neke manekenke stavili,.. sam me zanima zasto ima tak puno dalmoša, cudno, niko iz slavonije??!
...ovako, curke: Marina, Antonija, Egle, Valentina, Sanja, Ana i Vlatka= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
dečki: Saša, Alen, Ozren Filip Zdravko Krešo Željko
btw-meni je Valentina Veronika:wstupid:a Anu sam zaboravila,eto koliko pratim.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Dakle propustio sam scenu kad su se ove dvije skužile, kad je bilo face-to-face. Jel' bilo krvi? Iskrenja? Tabanja? Jel' netko to gledao, da opiše malo?
Ne kužim, kaj znači da su se skužile?
:lol: LOLčina!!! :rotfl:
Mda, ionako se o ukusima ne raspravlja.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Reprezentativni uzorak- ne mislim na to otkuda su, nego na njihove stavove i poglede na život.
I naj se srditi na mene, pogledaj mi sig:D
Big Brother u Nizozemskoj, zemlji gdje je ovaj reality TV koncept i započeo prije šest godina, isprobava sve granice u žudnji da poveća gledanost emisije. Jučer navečer tako je prikazano rađanje djeteta jedne natjecateljice u Big Brother "kući". Porod bebe je prikazan na televiziji osam sati nakon što se dogodio, prema sporazumu producenata i vlasti. Kamere su se većinom fokusirale na lice majke Tanje (27), koja je jedna od 9 natjecatelja preostalih u showu, a ušla je u kuću u sedmom mjesecu trudnoće. Granice televizije prilično se rastežu ovih dana, posebice u Nizozemskoj, gdje je u ponedjeljak jedan reporter ušmrkao kokain pred kamerom i zatim pričao o svom iskustvu
preuzeto s monitor.hr
...ne mislis li da su otisli malo predaleko??:)
mislim da su njoj jako dobro platili za to. a njima je siguro porasla gledanost.
Definitivno nije po prvi puta da se na TV - u prenosi porod! Amerikanci su to vec davno ucilili, iz edukativne svrhe (barem tako kazu), Belgija, Italija (Rai je jedno vrijeme jednom tjedno u popodnevnim satima prenosio porod)...tako da nista ekskluzivno i cudno u ovom potezu BB nema!
Uostalom, porod ko porod...nezanimljivo, pogotovo ako tvoja zene ili dijete nisu u igri...kao da netko prenosi 9 satnu operaciju zuci...pa tko bi to gledao!
Na što se rulja pali...
Bas .
Fakat pretjeruju ...
ma nije to pretjerivanje... btw jel vidio neko fuk u njemackom bb?
http://media.putfile.com/gina_norman_wwwbig-brotheltk
i daaaaaaaaaa...ipak...nije izdrzala
Sanjica je popushila Hamdiji...hahahahhahahahah
nemastovito...rekla bih...pazi ti to ,ni frizuricu joj nije pokvario:-/= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Kaj?! Tko!? Što?! Kad?! Ha?! Koji....!?= Citat =:
Izvorno postao erika
ajd samo polako...duboko udahni..sache tebi ejjika ispricati= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Daklem...citiram"Sanja je u nekoliko navrata dolazila u musku sobu iako ju je Hamdija vise puta poslao na spavanje. Hamdija se konacno nekako odobrovoljio i pustio Sanju u svoj krevet,gdje su poceli poljupci i njezni dodiri.
Sanja se uvukla Hamdiji pod pokrivac kad je on vec bo cvrsto zaspao te ga je odlucno oralno zadovoljila!!(i sve to naravno foto-dokumentirano):)
boqte ona ga je iskoristila..ccccccc
Može malo objašnjenje? Ne gledam ali baš ništa već podosta vremena, pa sam izvan tokova....= Citat =:
Izvorno postao erika
Objasnjenje Vidi Post Iznad:)))))