Radi ovoga bi trebao dobiti ban!
Printable View
Samo daj!
Vidjet ćeš ti kad BlackBerry zavlada svijetom mobitela! :diploma:
Ova današnja vijest me oraspoložila, pogotovo dok vidim da zapravo još uvijek ima nešto što se zove nacionalna svijest... Nažalost pojavi se prerijetko.
Meni je jedino smijesno to sto je danas na trgu bilo vise klinaca (<18) koji blage nemaju sto se dogodilo tada..
I sta fali sta je bilo klinaca? Valjda su ik roditelji rekli sta je bilo tada;)
Ili se šališ ili si nevjerojatno naivan...
vriiiiiiist :rotfl:
ne, nego su uboli dobru priliku za markiranje. 99% njih.
onih jedan posto mozda i zna tko su gotovina i markac te zbog cega ih se teretilo.
je, zbilja je lijepo bilo jucer. taman smo se nasli u centru kvarta kad je izrecena presuda, odjednom su krenule trube jer je ekipa slusala presudu na radiu u autu, ljudi su poceli istrcavati na ulicu iz lokala i trgovina. na tren zaista pomislis da ima pravde na ovom svijetu..
..al te onda pljusne realnost i shvatis da se nitko nije borio, ginuo nit trulio u haagu za ovakvu 'rvacku.
...
dijete mi je bolesno.
meni skidaju ogromnu lovu s place ako odem na bolovanje (jer je bolovanje za dijete do 3. godine zivota 100%, ALI do maksimalne cifre cca 4200kn, plus sto gledaju prosjek primanja zadnjih 6 mjeseci a to je meni bilo 2600kn + mjesec dana neplacenog dopusta. za 3 (TRI!!) dana bolovanja u listopadu su mi skinuli vise od 600kn), muz je od rujna sveukupno bio 12 dana na bolovanju za dijete i sad mu rade opake probleme u firmi, prijete mu se da se "smiri" s bolovanjima (za bolesno dijete?!?!!), oduzeli su mu "po kazni" njegov teren i tko zna gdje ce ga sada poslati..
..i onda nek mi imamo djecu, nek radjamo male 'rvate da 'rvacka ne izumre?!
to je drzava za koju su se i neki od vas na forumu, nasi roditelji, nasa obitelj, borili?
TO je sloboda?
aham.. kako da ne.
Slažem se da je to zajedništvo bilo lijepo jučer.
(ključna riječ- "jučer", pošto će se to vjerojatno zaboraviti za tjedan dana do druge godine)
A ostalo mislim da ne mogu previše komentirati- jer nisam imao veze s tim.
Drago mi je da su oslobođeni- ako nisu krivi i da je obrana "čista".
OT: Bio sam jučer na noći kazališta -gledao Kvetcha.
Predobra predstava!
Čitao sam kritiku i mislio da je nešto bezveze, ali sam se jako ugodno iznenadio.
Glume Bibin muž i njegov prijatelj mehaničar (iz Bibinog svijeta, naravno :D).
Oni su mi tamo bezveze- ali ovdje... :O
I Helena Minić koja mi je oduvijek bila zgodna :)
Uglavnom, stvarno je odlična predstava i nema šanse da se netko nije nasmijao.
Naravno, odlučili smo da ćemo češće u kazalište- pa ćemo vidjeti kako će to ispasti :D
La luna samo sam tebe cekao..jos nisi otisla u kanadu? Mozes li jedan dan bez pljuvanja?? Samo jedan..aj nemoj biti sebicna pa sebe uvijek stavljati u prvi plan..
Meni je bas drago sto je bilo klinaca i staraca i svi su prepoznali tu dobru vijest..
Jer da nije tako bilo ta ista djeca bi uz sve probleme koje imaju u drzava, jos bila i stigmatizirana na neki nacin;)
Zao covjek u svemu vidi i nade zlo;)
Lijecim se...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
Stvar je u tome kaj ekipa ne zna zašto se to sve događalo i njima je to bio dan kad su mogli se zajebavati bez sankcija.
Da su takva okupljanja češća i u vezi osude ratnih profitera, sadašnjih i bivših političara koji su krali, da se ljudi žale oko ekonomske situacije gdje nemamo niti za kruh dok milijarde odlaze na gluposti...
I da osim klinaca izađu i stariji... e onda nitko ništa ne bi rekao. Ovako - žalosno.
98% tih klinaca slavi rat samo zbog praznika i slobodnih dana. I ja sam to radio u srednjoj dok je sve bilo friško i dok smo to gledali na tvu, i moji prijatelji isto. Plakao je samo onaj koji je baš na taj dan trebao ispravljati keca s polugodišta... Tužno, ali jbga, što očekivati od djece, pogotovo današnje.
Svi su odjednom veliki patrioti i vole svoju domovinu iznad svega, a vikendom izlaze van i slusaju cajke. Zgadio mi se i klub Roko. Mislio sam da ce se nakon preuredjenja i dolaska novog vlasnika nesto promijeniti, no ostalo je isto. Dvolicno do jaja. Dan prije su pustali cajke, a odjednom su u petak bili veliki domoljubi i obecali da nece pustat cajke, dan poslije opet po starom...
Nema vise praznika i tih stvari, mozda neces imati taj dan skolu, al ces imat nadoknadu tjedan/dva poslije...
A vjerojatno je isto, nemam pojma. Toga nije bilo u naše vrijeme ili je sve već bilo isplanirano unaprijed pa nismo znali. Nadoknađivali smo jedino dane žalosti i te stvari van kalendara :)
Nadoknadjuje se ako npr praznik pada u cetvrtak, skole spoje i petak pa se taj petak nadoknadjuje.
Dani koji su odredjeni kao drzavni praznici se ne nadoknadjuju.
Kada sam ja bio mladji i kada je dolazi jb tito obavezno se nije odrzavala nastava ali svi smo morali biti sa pionirskom opremom na cesti i mahati zastavom dok je on prolazio u crnom Mercedesu:D Nikada se nije nista nadoknadjivalo:biggreen:
Kod mene je danas praznik, ne radim... :)
Luno, jesi gledala Twilight? Ja jesam silom prilika, morao sam voditi curu :p
Za*ebano je to kad moraš... :D Tako sam i ja neke filmove pogledao. :D
@Luna:
Jel znas koja je ovo vrsta macke?
Ili je to neki krizanac?