Vidim i cini mi se komplicirano :))
Printable View
Vidim i cini mi se komplicirano :))
Piše sve crno na bijelo, isprintaj tu specifikaciju i pokaži je onome tko ti kaže da se ne možeš nakon 6 plaćenih računa prebaciti na nižu tarifu. Općenito T-comovi zaposlenici šire dezinfomacije, tako je u nekih 40% slučajeva. (ili bih rekao da nisu dovoljno informirani)
Ma nije mi to komplicirano, nego ove sheme od ispravljaca su brutalne ;)
Ja sam kriv kaj sam isao na svoju ruku uzimat 4s prije par mjeseci, mozda bi ovak puno jeftinije prosao da sam tu trazio pomoc ;)
Sad kako si to jednostavno prezentirao možda bi se i upustio u cijelu priću, ali imam hrpu pitanja.
Prvo kako će mi tolerirati da sadašnjeg nosioca extra obitelji XL (350kn) prebacim u člana (50kn) prije isteka ugovora.
Drugo kako će mi dati 50% na pretplatu kada je član 2, koji je postao nosioc nove tarife ekstra obitelj XXL,oduvijek tmobile broj, odnosno da li je sigurno da sa prebačenim brojem kojeg dodajem kao člana ,automatski djelujem sa 50% na cijelu pretplatu.
Treće , zašto moraju postojati vremenski odmaci između koraka.
omogućuje: Specifikacija EXTRA tarifnih modela, članak: 19.
Clan obitelji Xxl, prijelaz iz druge mreže koji donosi -50% 24 mj
Ne krenes li danas sve se pomice za 30 dana. Odgovor: zato sto tako to funkcionira
To znam, ali kad si meni napisao da sam napravio 1. gresku kad sam preneso broj u total L, pa ja sad kazem da nisam prenosio broj, nego je to bio simpa prijelaz..
Inace skidam kapu za kombinacije ! ;)
Sad mi pomalo jasnije , ali , sorry ako sam dosadan , imam još par pitanja.
Što je najbolje uzeti kao broj za prijenos u t-mobile ( prepaid , vip, tele2 , tomato )?
Da li je dovoljno uzeti XL umjesto XXL ( jer mi je to dovoljno za moje potrebe)?
Što ako danas krenem i dođem za dva dana i nemaju više iphone? Da li mogu kao rezervirati i platiti pa čekat dok se ponovo ne pojavi?
Da li je moguće prebaciti bodove sa postojeće tarife na novu tarifu odmah po potpisu ugovora?
Samo da potvrdim , ako danas otvaram novu XXL tarifu , otvaram ju bez ugovorne obaveze , a za dva dana potpisujem na dve godine i kupujem mob?
svaki odgovor otvara novo pitanje :)
Ova kupovina online, to znaći da za tri dana kupujem on line i ako ga nemaju na lageru morat će mi ga po tim uvjetima prodat ćim dođe.
"Ova kupovina online, to znaći da za tri dana kupujem on line i ako ga nemaju na lageru morat će mi ga po tim uvjetima prodat ćim dođe"
Ne!
Daj idi vec jednom u t-centar. Stavi clana na total XXL i rezerviraj iphone4s
Ili
Pročitaj opce uvjete, specifikacije tarifnih modela, uvjete promotivnih ponuda... Pa ne misliš da ću ti danonocno odgovarati o tome sto piše u tim dokumentima?
Ili
aktiviraj danas tri brutalke. plaćaj 165kn/mj + uspostave poziva i kupuj najnovije iphonove kodirane na vip za 3000kn putem njuskala
@ispravljach i ostali koji su se naknadno uljučili
najprije svaka čast za uložen trud u razradi kombinacija.
Pa ako može da se uključite u moj plan. ako šta griješim ili postoji bolje rješenje.
1. žena pred 1 mjesec potpisala extra total s na 24mj. i uzela mob samsung
2. ja prije par dana prije nego što sam otkrio ovaj forum i vaše vještine uzo isto extra total s na 24 mj. htc rhyme 298,00kn.
ja bi sada:
1. prebacio sebe u extra obitelj m (moj broj nositelj) 152,00kn
2. uzeo bonbon broj i prebacio ga kao člana za 50% popusta znači (152/2)76+20r.f je 96 kn
3. nakon 6.mj prebacio bi se u extra obitelj L i ženin broj prebacio u obitelj L kao člana (254/2)127+30 je 157kn
157kn umjesto 220kn jel to štima?
nije neka ušteda al neka!
E da sam prije naišao na ovaj forum ali nažalost nisam..
No možda ima kvaka?!? Šta ti misliš?
Pošto sam telefonski 26.04.2012 naručio produženje pretplate i kupnju htc rhyme i nisam još potpisao ugovor odnosno mob mi do danas nije još stigao neznam dali mogu stornirati odnosno ne preuzeti mob.?
A morao bi i provjeriti dali još imaju iPhona 4s.
Još jedno pitanje:
Šta se tiče bonbona (pošto nije pretplata i neće biti nositelj tarife) ako mi budu radili probleme šta da im kažem?
tnx na odgovorima.
Peh dok sam bio na putu za doma, danas žena preuzela rhyme i potpisala tako da iPhone zasad otpada.
Nema veze iskombinirat ću već nešto možda od staraca.
S obzirom na novu ponudu "neograničena priča" (sklapanje ugovora bez kupovine telefona), radim si novu kombinaciju, pa me zanima par informacija:
- mogu li se kombinirati popust 50% i ponuda "neograničena priča"?
ako da, da li je moguća ova kombinacija:
- 5. mjesec - uzimanje prepaid/pretplate bez obveznog trajanja (npr. tele 2) -> nositelj obitelji M/L "neograničena priča" + 50% popusta -> prebacivanje žene sa extra total M u obitelj
- 6. mjesec ->radimproduženje ugovora za svoj broj -> Extra total L/XL + iphone 4s ili HTC one X -> nakon 6 mj prelazak u obitelj M/L
dodatna pitanja -> može li žena iz extra total M u obitelj M (već je prelazila sa sve za mene 250 u total M)
-> mogu li ja nakon 6mj sa Extra total L u obitelj M?
-> u slučaju da uzimam iphone 4s da li je rok za prelazak u obitelj 6 ili 12 mjeseci?
moze jedna pomoc od vas koji se kuzite u te tmobileove tarife..ja vas nemogu bas pohvatati
pretplatnik sam t mobila 4 godine...tarifa extra total s..izaso mi ugovor prije 2 mjeseca i sad trazim najpovoljniju kombinaciju za produzit ugovor,tj da kupim neki dobar telefon za malo para.imam 24,5 godine tak da imam popust onaj od 50 posto na pretplatu..zena mi ima 21 godinu,i ona je na simpi..
koja bi bila najpovoljnija kombinacija za nas?hvala unaprijed svima
"Neograničena priča" je već dostupna na ovim tarifama koje si razmatrao, tako da nemaš potrebe za promjenu plana. I tada je nećeš dobiti ne ograničeno vrijeme od 6 ili 12 mjeseci, već za stalno.
Može ako je na toj tarifi više od 6 mjeseci, u suprotnom nisam siguran, ali mislim da bi trebala moći.
Možeš.
U tom slučaju 12 mjeseci.
Imaš pravo, hvala, zbunilo me "zašto platiti 150 kn?" na njihovoj stranici i znak za beskonačne minute kod prikaza tarifa - mislio sam da rade kontru Tele2 te da ta verzija "neograničene priče" uključuje i druge mreže, ne samo t-mobile.
Samo još jednom provjera - ako 6.6. produžim ugovor uz kupnju mobitela (5.6. mi istječe ugovor) u nekoj total extra tarifi (npr XL, koju sam predhodno aktivirao u 5. mjesecu), mogu 100% doći npr 20.6. tražiti promjenu u nositelja obitelji + prijenos broja tele2 (50%) popusta - bitno mi je da znam ako se sigurno može jer sam bio u nekoliko t-mobile centara i dobijao sam različite informacije, tako da znam ustrajati ukoliko me 20.6. budu čudno gledali kada im dođem sa svojom konstrukcijom :)
Prvo odgovori na ova pitanja:
1)Koliko bi maksimalno izdvajao za račune?
2)Kolike su vaše mjesečne potrebe što se tiče poziva/poruka/interneta?
3)Koje bi uređaje htjeli uzeti?
Tako ti je rekao kolega ispravljach, tako bi i trebalo biti. Nema razloga da sumnjamo u njegovu informiranost. Već oko 10. idi u T-centar tražiti formiranje obitelji i istodobno zatraži prijenos broja na kojeg ćeš ostvariti 50% popusta na pretplatu, tako da taj popust stigneš ostvariti s obzirom da akcija traje do kraja lipnja.
Ja sad trosim oko 100kn mjesecno,a ona 50kn.
znaci tak nekak da nam bude i sada,oko 150kn.
Ja imam oko 100uspostava mjesecno,a ona 50.
99Posto kolega i sto zovemo je na 098.
Poruka oko 100 na mjesec,al i manje,posto je jeftiniji poziv od poruke
500Mb interneta maximalno
A telefon nemam odredeni,nesto po vasim preporukama
Po mojoj procjeni imaš dvije opcije:
1) Ti i žena svatko na svoju Extra Total S, uz popust od 50% i neograničenu priču, to je minimalni iznos od 2 x (50,82 kn + 10 ) = 121,64 kn mjesečno + uspostave poziva, dodatne usluge. Veličina paketa za svakoga: neograničeno unutar T-coma, 150 min prema ostalima, 50 poruka i 512mb po max brzini.
Po ovoj vašoj potrošnji kako si napisao sveukupni trošak račun bi bio oko 160 kn mjesečno. U ovom slučaju najpovoljniji uređaji po meni su:
-Lumija 710 (možete je kupiti i ti i žena po 498 kn),
-HTC Rhyme, ako kojeg nađeš (298 kn za tebe, 398 kn za ženu)
2) Obiteljska tarifa, minimalno Obitelj L, jer vam treba dodatni broj iz druge mreže da ostvarite popust od 50% na pretplatu. Ukoliko je netko od vas (žena) spreman promijeniti broj onda možete u Obitelj M (jer je u njoj max broj članova = 2). Fiksni trošak uz 50% popusta na pretplatu: 96,22 kn (Obitelj M) / 157 kn (Obitelj L) + uspostave poziva, dodatne usluge (40ak kn). U kombinaciji s Obitelj L je do prije koji sat iPhone 4S 16GB koštao 498 kn, ali sada mu je cijena skočila. Trenutno je isplativa Lumia 710 ( 298kn u M / 8 kn u L ), ali ta cijena vrijedi samo za tebe. Za ženu bi mogao iskombinirati HTC Explorer za 148 kn, jer je na produženje za člana obitelji 148 kn (ali ona prvo treba postati pretplatnik da bi mogla ići na produženje).
Meni je malo bolja opcija 1).
Molim ostale da nadopune moj prijedlog, osobito kolega ispravljach.