evo i to sam napravio ali ništa...
Printable View
evo i to sam napravio ali ništa...
Kako dodati pjesme u defaultni Music player?
Koliko znam one se automatski dodavaju, ali meni piše No songs.
Da pojasnim stvar. Koristim PowerAMP otkad znam za Android i još uvjek mi je najbolji player, ali pošto ga više nemogu imati full bez rootanja (a zasad mob nebih rootao), htio sam staviti playerpro koji se nađe full i radi bez problema. Imao sam ga i prije ponekad i uvjek je radio. On mi neprepoznaje nijednu pjesmu na external sd, tj. memorijskoj kartici, osim onih od Sygic navigacije u folderu Res (to su neki zvukovi za navigaciju).
Developer playerpro aplikacije mi je rekao da provjerim dali stock Music aplikacija pokazuje sve pjesme jer se playerpro valjda po njoj mjeri. Samo piše No songs. Bilo je par melodija od navigacije ali sam ih pobrisao s playliste. PowerAMP i svaki drugi program normalno čita podatke s memorijske pa tako i muziku, pa me zanima zašto stock Music, tj. playerpro neprepoznaje tu muziku? Probao sam clear data, restart moba..
Gdje ti stoje pjesme? Stavi ih u folder Sounds ili Music, a onda refreshaj library.
Na memorijskoj.
U opcijama PlayerPro ima onu mogućnost da se odabere folder iz kojeg će pjevati pjesme, kao i PowerAMP, ali nereagira, kao da je smrznuo, nemožeš ići po folderima.
Sad kompliciram, i fulo sam temu jer se ipak radi o aplikacijama, ali na SGS I i Desireu mi je bez problema prepoznavao pjesme na memorijskoj i stock Music i PlayerPro.
Imam na memorijskoj 4 foldera s pjesmama raspoređenih po žanrovima.
Danas sam jednom folderu pridodao 4 pjesme i Music player i PlayerPro prikazuju samo te 4 pjesme.
Nakon refresha mediastore-a iz PlayerPro, opet su sve pjesme se "sakrile".
Neznam stvarno šta me zeza, prije kad mi je god PowerAMP štekao samo pokrenem stock Music i uvjek sve pjesme tu.
Da ti nije kartica koruptana? Spoji mob u storage mode i ko imaš Win7 trebao bi ti izbaciti upozorenje ako ima problema. Ili ručno poskeniraj check diskom.
http://www.youtube.com/watch?v=pnOtb...ayer_embedded#!
Evo video kako staviti old bootloader
jel video kamera ima manuel(touch)fokus jer maloprije sam isprobavao u tele2 dućanu i neće da fokusira,pokušao snimiti na stalku di stoji onaj papir sa specifikacijama i cijenom i nemože postići nikakvo izoštravanje,kad idem slikati sa fotom onda je sve normalno
toliko se zagrijao za njega kad sad ovo,trenutno imam iphone 3gs i s njim nemam takvih problema
Autofokus na videu radi prilikom snimanja, ne i prije :)
problem je što sam ja upalio snimanje i opet nije postigao oštrinu,bila je udaljenost od nekih 10-15 cm
Ma radi, samo trebaš biti strpljiv, ne reagira baš instantno.
Meni ju fokusira odmah na početku kada počnem snimati, znači prvu sekundu-dvije slika se zamuti pa izoštri i onda bude dobra.
Kad sam tek kupio mobitel i za probu snimao po noći, nikako mi nije mogao fokusirati sliku prilikom snimanja, uvjek bi bila mutna. Vjerojatno loši uvjeti tome pridonose, a 10-15 cm je možda ipak preblizu da fokusira neznam. Sve u svemu kvaliteta snimanja je odlična, jedina boljka mi je baterija, taj me problem prati od SGS I pa sad i na SGS II. Display nekad bude 2h 30 min a baterija oko 20%. Sve palim samo kada koristim, Wlan upalim, kad završim sa sufranjem gasim ga, brightness na najmanje, nekada i screen filter dosta dugo bude upaljen i opet nikakvog napretka.
Auto sync je uvjek off, mail, facebook push ugašeni, sve kako bi se poboljšala dugotrajnost baterije ali bez efekta.. Pričekat ću još službeni ICS pa ako se stanje nepopravi možda nabavim neku jaču bateriju.
Baterija je očajna, meni je suludo imati smartphone sa isključenim data (bilo wifi bilo GSM/UMTS)...U takav telefon trebaju puknuti bateriju kapaciteta min 2000 mAh.
Direktni suparnik, HTC Sensation je po pitanju baterije definitivno bolji.
..prvo da se malo pohvalim, da drugi tjedan dobivam Ceramic White SII :)
Dalje imam jedno pitanjce, naime, iako nam NFC nece dugo trebat, cital sam po netu da neki modeli imaju neki nemaju..
Pa jel ko provjeraval dal ova verzija koju T-Mobile prodaje podrzava?
I pitanjce oko ove maskice, naime namjeravam ju uskoro kupit, pa da pitam, jel itko koristio nju il zna nekog da ju ima?
http://www.shield-case.com/image/pro...ront-black.jpg
kod nas i u vecini EU se prodaje int. vezija SII i baterija sa NFC-om i poklopcem ti nece odgovarati na nas SII. odnosno odgovarat ce ti bat, ali neces moci iskoristiti poklopac. uzmi non NFC bateriju + poklopac (The product code is EB-K1A2EBEGSTD).
ovdje imas sve detalje:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1239719
poz
Mislim da ovo nije normalno, meni je baterija znatno duže trajala. Znam da sam mogao odgledati dva filma od sat i pol i da je još ostalo dosta baterije. Baterija mi je držala u prosjeku oko pet sati upotrebe. Imao sam uključen sync, gmail, fb itd, uglavnom preko wifi a i data je bio uključen. To je jako malo trošilo. Ako je to bilo uključeno preko noći (gotovo nikada nisam gasio sync postavke) baterija je pala za oko 5%.
Za stock rom ne znam kako je bilo, nisam ga koristio ni tjedan dana. Zašto inzistiraš na službenom romu?
edit:
MEni je to bila jedna od boljih baterija na android uređajima. I na anandtechu je jako dobro prošla. Većinom sam dobivao malo lošije rezultate od navedenog testa :dunno:
Znam, nedrži svima isto, to iskustvo imam još od SGS I kad je nekima duplo dulje trajala nego meni, imao sam Darky-a i još brdo aplikacija smrznuto ili obrisano sa Titaniuom.
Sjećam se kada sam kupio mob da mi je display bio preko 4h, nekad skoro i 5h, sad je to nemoguća misija. Moram izbrisati aplikacije koje nekoristim kao facebook i još njih pa da vidim onda dali će se stanje išta popraviti.
A neznam, ako pak odem na custom ROM, kada se budem htio vratiti na službeni treba onaj coutner poništavat USB Jig-om. Pošto uskoro dolazi službeni ICS njega ću još probati, pa ako nebude bolje idem na custom.
Zanimljivo je da ako upalim display na samo 2 minute, ako je baterija bila 96% kada sam upalio display, nakon te 2 minute bude 95 ili 94%, znači kad god je display upaljen gledaš kako se postotci smanjuju brže nego što minute idu.
Ufff... Dura bez brige jedan dan... S tim da se surfa poprilicno, maila, smsa, par poziva, obavezno citanje novina i foruma a k tome i malo igre na wcu :). Svjetlina je automatska i samo jedan mail se sinkronizira svakih 15 min...
Probao sam par kernela al speedmod je fantastican da ga koristim ko nokiu 3310 bez problema 5 dana ako ne vise... :)
Ja sam prezadovoljan...
Ja je koristim i mogu reci da je maska odlicna!
..izvrsno, kupujem drugi tjedan, cim stigne u agramtrade :)
imam osjećaj da mi je mob nekako usporio. kao da je prije bio brži.. nekad kad scrolam od početnog zaslona pa nadalje znaju mi mjesta za ikonice biti prazna pa se onda brzo pojave ikonice. a memorija mi piše da je popunjena 715 od 832.. prije mi je bilo 400 od 832 a od onda sam instalirao možda 3 do 5 aplikacija.. što mu bi? :)
Definitivno ti nešto ždere previše memorije, trebalo bi ti pisati koliko koja aplikacija uzima RAM-a tako da eliminiraš problematičnu :)
a gdje da vidim koliko mi koja jede ram memorije?
Pod settings/applications.