Otkuda ti taj info?
Printable View
Eto, prošao vikend sa CM7 sa, prosječno, 1.5 reboota dnevno s tim da se dva puta rebootao kod korištenja kamere.
Jel ima netko rješenje za kameru? Očito je to još neriješen problem kod CM7...
BTW, ljute ptice lete bez trzanja! :D
bem vam s tim ljutim pticama, svi ste tolko pisali pa me zanimalo kaj je to sad sam zarazen :D
ja sam sad malo na nfs shift, skino sam se s ptiČurina, ovo je tjedan za Froyu, stiže proljeće a stiže nam i Froyoooooooooo
Ja pokusavam Asphalt 6, namucio se da nadjem prave *khm* fajlove, i sad kad sam uspio crasha mi kad idem u utrku jer nema RAMa...pretpostavljam.
Ja sam na ljutim pticama (i classic i seasons) završio sve nivoe, a na pola nivoa sam skupio po 3 zvjezdice.
I onda sam lijepo išao flashati i izgubio sve... Sad moram sve ponovno... Kaj se mora nije teško! :D
Nego, koji je najsigurniji način za backup game save podataka ili cijele igre? Titanium backup?
Jel moze jedno mozda glupo pitanje...
Za OTA update na Froyo moram li biti VIP korisnik ili ce ga povuci sa servera bez obzira na kojoj se mrezi nalazim?
Idem napraviti update na Froyo.
Prvo sam provjerio na mobitelu da li postoji novi softver, kaže da postoji. OK.
Otišao sam na Motorolinu stranicu i pokrenuo update.
Nakon instalacije i pokretanja programa za update softver je dugo vremena pokušavao pronaći mobitel, i to je trajalo 3-4 minute. U tom periodu je stalno prikazivana poruka da ne vidi mobitel, što mi je davalo naznaku da ne postoji još uvijek update za Hrvatsku. Iako sam na popisu zemalja gdje je Hrvatska vidio i Sloveniju, a na Facebook stranici Motorole je pisalo da ćemo imati update u isto vrijeme.
Međutim, nakon 3-4 minute prepoznao je konačno moj Milestone. Sva sreća pa sam bio uporan i nisam odustajao.
Zatim je update krenuo. I evo završilo je sve.
Idem probati mobitel, sad je na 2.2.1.
EDIT:
Nakon par minuta mogu reći da je mobitel dosta sporiji nego prije, malo trza. Idem napraviti factory reset svega, možda ga i to muči. Pa ću ga ponovo pokrenuti i instalirati sve ponovo.
Znam da opet offtopičarim, ali, vidim da na xda spominju Angry Birds Rio game. Na marketu je nema, odakle ju skidaju?
Da se vratim na temu, prosjek mi je 1 reboot dnevno sa CM7. :(
Novi amazon app store, jučer je bilo besplatno, od danas se plaća.
Samo 1? :) Dobar si :)
Khm, skidaju crackane aplikacije (by Twingo :D) ili preko Amazona. Ja sam pirat :P.
Meni prosjek 1 tjedno ili nikako x). Najcesce dodje iznenada zbog glupog dsi errora :(, znaci do kernela je...
Btw ne radi mi Navigon na CM7 :O :@ ??? Dodje do uvodne slike i samo FC :(. Znate jos koju dobru navigaciju osim Navigona (da je 2.na ljestvici u top5, iza Navigona :))?
Bitno je da radi bez interneta. :D
Nakon 24 sata korištenja Milestonea na 2.2 dojmovi su (nakon upgradea na 2.2 sam resetirao mobitel!):
-mobitel mi se 4-5 puta smrznuo sam od sebe usred korištenja, najčešće dok radim nešto po ekranu. Vadi bateriju! :rifle:
-Home tipka nekada ne hvata na prvu (nekada moram 3 puta stistnuti ju prije nego se recimo ugasi kalendar, ali ne uvijek, u 95% slučajeva tipka radi)
-u kalendaru su napravili ogromnu glupost: da bih unio novu stavku prvo moram stisnuti tipku Opcije (kao i prije) i onda ići na MORE te onda NEW EVENT
-većinu aplikacija nisam uspio prebaciti na memo karticu (baš bezveze), znači opet će biti problema s memorijom telefona koja će se brzo napuniti i neću moći instalirati nove aplikacije
-Search imenika je unazađen: nakon što u imeniku stisnem tipku PRETRAŽIVANJE, otvori mi se SEARCH BOX. Ne prikaže mi se automatski i tipkovnica, nego moram stisnuti u polje SEARCH i onda se tek pojavi tipkovnica. Totalno glupo!
-dok surfam i dotaknem ekran, na ekranu se automatski pojavljuju PLUS I MINUS i smetaju mi dok surfam. Toga prije nije bilo! I dvostruki dodir ne radi onako kao prije, jednostavno mi ne uveća stranicu kako treba, već puno manje nego prije i onda opet moram pinch-to-zoom koristiti.
-flash sam maknuo jer je surfanje jednostavno presporo.
Iskreno, planiram se vratiti na 2.1
evo ja sam ga sad potegnuo preko kompa, fino klizi zasada, sviđa mi se live wall koji ima feed s gmaps-a, predobro ga unlocka sada, prije je imo delay al sad je ultra brz, i sviđa mi se bounce koji ima kod promjene home panela, što ga brže promijenim veći bounce, ima i voice search...
edit 1
- veliki napredak u youtube aplikaciji, isto mi se ne sviđa safari pretraživač niti ona opcija za uvećavanje više smeta nego što koristi
- probao sam i s drugim pretraživačima (firefox-iako nije podržan radio je kod mene, dolphin) i ista stvar kao i u standardnom šteka i to je to
- 3g mobile hotspot
- g navigation
- 2.2.1 meni piše, i fakat je smrznut što se tiče browsera (Froyo) :wink:
- quickoffice puno brže radi
Pridruzujem se klubu.... update-ovao na froyo (prethodno resetirao mobitel, just in case na tvornicke postavke).... dojmovi: sporo, inertno, masu smrzavanja u situacijama u kojima me je 2.1 slushao bez pogovora (kamera, dialer, browser, screen rotation ocajnan), home tipka cesto NE REAGIRA, angry birds sramotno spor, ne funkcionira overclock.... od frustracije sam vratio 2.1 stock (rsd lite) i pregledao sve moguce iphone oglase (zamalo da predjem!) koji nude zamjenu.... shvatio da mi se ipak vise dopada "hladni celik" od gayPhone-a, vratio se na pisanija ovog foruma, zatim precesljao i masu stranih i nakon 35 minuta igranja open recovery-jem uspjeo instalirati CM7 sa gingerbreadom.... ok, znam da je to isti kernel, chak i na nekim istim mjestima (narocito rotate) steka, ali.... odmor za dushu i tijelo, brzina vrlina (malo sam i overclockirao na 900Mhz), a sve radi (sem gps-a, shto mi i nije zao, a uvjeren sam da ce ga srediti u narednim inkarnacijama CM, pritom imam skoro pa flat internet tarifu i nije mi problem rabiti agps, unatoc nepreciznosti, naviknut sam jos od stare nokie na taj pristup)....
Principijelno se slazem sa svima koji zagovaraju stock rom (tvornica je tvornica), ali iskreno - NE OVAKAV. Ako MOTO nastavi s takvom podrskom korisnicima (a hoce, jer ih zabole nesto za Europu i njene korisnike, USA je bitan), bojim se da je ovo poslednji model koji cu ikad kupiti (plus sve one gluposti s lockanjem o kojima sam se nachitao svugdje) - to je totalno nefer tretman (svjestan sam da moraju prodavati i druge uredjaje, i da nije Milestone jedini za koji rade support i updates), koji necu jos jednom platiti, ma i na ulici nashao njihov proizvod....
Ostaje nada u update koji je pajo pomenuo (dodushe, nakon ovog sto pratim zadnjih 2-3 mjeseca koliko imam Milestone - vrlo slabasna), a jos vise u bootloader unlock i neovisne izvore dobrih rom-ova i entuzijaste koji ih rade....
Hvala svima koji su se ovdje potrudili postaviti sve moguce tutoriale te pomoci nama, novim vlasnicima "telefona bez kompromisa" da se ufuramo kako spada i shvatimo koje to chudo nosimo u dzepu i koliko mogucnosti, odnosno nemogucnosti nudi.... topla preporuka, kao suma ovog predugog posta - NE FROYO, ne sad... Gadafija necu pominjati.... :)