Jedan od ovih:
I5800XXJPF
I5800XXJPM
I5800XXJPN
I5800XWJPF
I5800XXJPQ
To je Android 2.2
Printable View
Jedan od ovih:
I5800XXJPF
I5800XXJPM
I5800XXJPN
I5800XWJPF
I5800XXJPQ
To je Android 2.2
evo jucer sam stavio kyrillosa 9.0 sve ok bez ikakvih problema...ali naravno nemogu se spojit na kies sad i pokusavam nes u postavkama nastimat ali nikako ga ne prepoznaje...pa ako netko zna kako brzinski to rijesiti neka slobodno napise :) i jel postoji nacin da izbrisem launcher od sony ericssona jer mi je vec par puta zablokirao
i ako mozete preporuciti neku stranicu s dobrim izborom tema/wallpapera da stavim ili ako znate neki program sa marketa koji ih automatski generira
Najvjerojatnije sam imala I5800XXJPQ to mi je nesto poznato. :)
i kako onda maknuti taj rom. Hvala. :D
Skini ga odavde. Flashas ga jednako kao i onong Kyrillos-a.
http://forum.xda-developers.com/arch...t-1063940.html
-Da da,, evo uspjela sam. Morate i skinuti flashing tools. to me zbunilo pa nisam dalje znala. A sada imam FROYO.XXJPQ. :DD
Hvala. U slucaju jos problema cu vam se javiti,.ali svejedno puuno hvala. :turn: :D
pozdrav ja imam jedan problem skinem custom rom koji je u zip formatu ali preko odina mogu samo u tar formatu kako da taj rom prebacim u tar format
Koji je to ROM?
ovaj sam mislio staviti
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123
inovator da li postoji mogucnost da mi ti to napravis jer ja vise ne znam sta bi napravio uspio sam file prebaciti ali kad odem u odin sve napravim kako treba onda odjednom windowsi jave neku gresku i izbaci me
Skineš ovo:
http://hotfile.com/dl/134356435/790e...part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/134356243/9c11...part2.rar.html
Raspakiraš i dobit ćeš jedan .tar file. Njega flashasj iz Odina kao One package...jasno, trebaš i apollo OPS file, a njega valjda imaš. Savjetujem sve to napraviti iz Windows XP.
e sada jedno pitanje ako zelim nadograditi verziju kako onda nadograditi isto u odinu ili u cwm jer nadogradnje su u zip formatu pa ne znam da li mogu sa odinom a ako u cwm nadograđujem to bas ne znam pa ako bi mi htio napisati uputstva hvala unaprijed pozz
Možeš iz CWM...Select .zip from SDcard...
uspio sam hvala instalirao sam 9,2 samo imam jedan problem kad mi se isprazni baterija ispod 30 zgasi se i ne da se upalit moram izvadit bateriju i onda se upali
Jesi napravio wipe battery stats? I koji kernel imaš? 2.1?
kernel mi je 2.1b2-oc a wipe battery stats nisam napravio a ima jos neka stvar pa da te pitam izvini kaj sam tako dosadan napravio sam particioniranje pa ne znam di mi nestalo 500 mb inace imam karticu od 2 gb i pise ako particioniras karticu imas vise mjesta u mobu ali memorija u mobu mi je ostala ista pa ne znam jer sam kaj krivo napravio
Napravio si ext particiju te vjerojatno imaš oko 150 MB na mobu interne mem, koja se sada neće smanjivati instaliranjem aplikacija jer će se instalirati na tu ext particiju. Ext particija je nevidljiva iz telefona, možeš ju vidjeti recimo sa Titanium backupom.
Stavi si 2.2 kernel, te prije instaliranja napravi wip battery stats. Ovaj file ti je za flashanje iz CWM-a.
evo sad sam probao prije nego si ti ovaj post napisao napraviti wipe bttery stats dođem do njega stisnem na njega i vrati me u meni prije nista se ne događa šta bi se trebalo dogoditi kad stisnem yec u wipeu
yes ne yec
Tako i treba biti...
ok isao sam probat skinuti neka aplikacije da vidim sta se događa sa memorijom telefona skida se znaci da nisam dobro napravio particiju
A jesi instalirao hybrid skriptu? Skineš ovo i postaviš u sdcard/Android/data/G3mod/.
Doduše i bez nje ti ext particija mora raditi....
jesam stavio sam i to one 4 stavke ali nista kada skinem aplikaciju zdere mi memoriju sa telefona
Onda nemas ext particiju. Skini aplikaciju quick system info sa Marketa, pa ćeš vidjeti da li ju imaš...
a2sd storage 458mb free351 mb jer to
To je to. A koliko imaš slobodno interne memorije?
total 192 mb free 126
Nije to tako strašno....nakon instalacije ROM-a imaš 151MB...
Ali, ako te toliko smeta, lijepo ponovi flashanje s tim da nakon flashanja napraviš kompletan WIPE, svega što ti se nudi u CWM, te formatiraj sdext (imaš i za to opciju u CWM-u). Ali, u načelu, ovo je OK, jedan mali dio uvijek ide na memoriju telefona, da nije tako, telefon bi bio vrlo nestabilan, proporcionalno sa sporošću SD kartice.