pa samo napravis backup... meni je backupao i poruke, i pozive, sve postavke, cak i history... pa cak i ono sto mi je pisalo umjesto sata...
pa samo napravis backup... meni je backupao i poruke, i pozive, sve postavke, cak i history... pa cak i ono sto mi je pisalo umjesto sata...
ajoj nemam pojma :) nisam sad na windowsima, pa cu poslije pogledat...
al to mi je oduvijek spremalo...
jedino sto znam je da nije zadnja verzija...
i ne znam zasto tebi ne sprema, meni sve to uredno spremi...pogledat cu dal mozda imam nekaj oznaceno...
Uvijek se sve sprema, samo nema pregleda što je spremljeno i nemože se birat što da spremi a što da ne.
Uskoro bi mi trebao stići iphone 4..jel tko od vas naručivao online? Zanima me da li nazovu prije nego dostave jer pisalo mi je da će dostava biti u roku od 5-7 dana, danas je 5 dana, ali nije pisalo koji dan i u koliko sati niti da li će prije obavijestiti jer radim i nema me doma prije 4,5...stavila sam preferirano vrijeme dostave popodne...e sad šta je njima popodne? Trebali bi nazvati prije ne? Da ne visim doma bezveze kad ne piše koji dan i kada će to stić, a osobno moram preuzeti paket.
Nazvat ce te dostavljac prije nego dodje
Jučer mi je dostavom stigla četvorka i naravno da me nitko nije nazvao prethodno, ali srećom bila sam baš doma...još sam pitala zašto nisu zvali i dostavljač zbunjeno gleda kao ne zovu oni...no dobro bitno da je stiglo :) E sad, nisam ga mogla praktički niti pregledati jer kad sam stavila micro sim piše da je sim kartica zaključana i na ekranu je prikazan iTunes..zvala sam službu za korisnike i rekli su mi da bi se trebalo aktivirati u roku od 24 sata te da povremeno palim i gasim uređaj...u slučaju da ne proradi u roku 24 sata na svratim u T-centar, koliko ste vi čekali na aktivaciju? Kada sam pitala da li ga mogu prije priključiti na iTunes pošto mi je to prikazano odgovor je bio da probam..nisam probala još...zaboravila sam pitati pošto sam sad prešla s tarife i150 na i300 otkada mi ta tarifa počinje vrijediti? Ovaj mjesec ili? Narudžba je napravljena 11.11.
Sto se tice aktivacije meni se sim nakon sto sam aktivirao telefon u itunesu ukljucio kroz sat vremena.
Spojila si telefon na itunes i aktivirala ga?
Tarifa ce ti krenuti vjerojatno s 1.12. Nemaju obicaj u pola mjeseca prekinuti ugovor ili ga mijenjati.
Takoder sto se tice prelaska na nizu tarifu, sto ti koliko vidim ne mozes zbog boz. Ponude nije 4 mjeseca vec 4 placena racuna, a to je 5 mjeseci onda.
Nisam ga spajala na iTunes zato jer mi je ovaj u službi za korisnike rekao da bolje da ga ne spajam...mislim zbilja lik nema blage onda...kao da pričekam i da bi u roku od 24 sata trebao se sam aktivirati...? Kad dodjem doma onda ću ga priključiti na iTunes ako mi se nije aktiviralo...
Iphone se aktivira iskljucivo spajanjem na itunes. Napravi na racunalu koje mislis koristiti za iphone. Moras u itunesu kliknuti na autorizaciju za to racunalo. Max. 5 racunala po telefonu. Reinstalacija windowsa bi takoder mogla znaciti novu autorizaciju.
Mozda ti se javio neki cable guy. Uglavnom javi jel proradilo kad sredis.
Ako ti je telefon došao u celofanu, onda ga oni nisu aktivirali. Spoji ga na iTunse i napravi aktivaciju, nikakvo čekanje neće pomoći, telefon se aktivira kod Applea, ne T-Mobilea.
Koliko sam skužio, pretplatu si imala i prije, tako da je tvoja kartica i tarifa autorizirana, netko u službi za korsnike nezna svoj posao. :)
Evo stavila sam ga na iTunes i sve prebacila sa backupa tako da imam sve aplikacije koje imam na starom iphoneu, no još uvijek mi piše da nema usluge, pisalo je da aktivacija može potrajati...prošlo je nekih 2 i pol sata od tada, zanima me kada će se napokon aktivirati...
Provjeri radi li ti jos stara sim kartica. Ako ne onda ova mora raditi. Ugasi telefon probaj jos jednom na itunes pa vidid hoce li ti sto izbaciti. Ma mora to proradit. Meni se upalilo nakon sat vremena od preuzimanja. A mozda su ti uvalili ukradeni iphone. Zato ti je onaj operater rekao da ne spajas na itunes. Haha.
Ako si aktivirala telefon i stari sim jos radi strpi se do ujutro. Prati stari sim radi li. Tako ces znati treba li resetirati iphone novi. Ako ne proradi zovi sluzbu i reci im sto mislis o njima i njihovoj prodaji micro sim kartice te ako ti u roku 7 minuta ne proradi tvoj novi uredaj dolazis u neki tcentar i uzimas djelatnike za taoce dok ne proradi.
Ne kuzim uopce cemu ispitivati tu clanove foruma i stavljati stopedeset postova o tome kada ce mi proraditi kartica? Pa nije ovdje vidoviti milan da ti javi kad ce proraditi, imas sluzbu za korisnike pa njih pitaj.
Možda zbog pada mreže nisu još aktivirali novi SIM, nagađam.
Meni se microSIM aktivirao u roku 2 min...
Pospi se vegetom po stomaku i napravi deset trbušnjaka, ima da proradi XD
Haha da, morat ću nešto slično napraviti jer još mi je stari sim aktivan, četvorku nemam kod sebe, ali pošto mi je ovaj još aktivan predpostavljam da se micro nije aktivirala...Ma bas su banane, užas živi od T šljama, jučer zovem onaj broj fiksni koji kao trebam nazvati za aktivaciju micro sima i naravno nitko se nije javio, zvala sam dobrih pola sata..kao sve linije su zauzete pola sata HALO??? A rade samo do 16 sati...
Zato jer je ovo forum, a tema je iphone 4, pošto imam problema sa aktivacijom proklete sim kartice zanima me je li još netko ima sličnih problema i koliko su drugi čekali na aktivaciju jer služba za korisnike je čisto njesra...
UBUDUCE NAPRAVI MULTIQUOTE ILI EDITIRAJ POST. STALNO TI SPAJAM POSTOVE
Samo da dam prijedlog. A zašto ne zrežeš stari sim u oblik microSIM-a? Ja sam tako već dvije kartice i sve rade ok. Kuhinjski nož i daska i reži :) Ne se bezveze živcirat i čekat...
Nesposobna gamad.
Tako sam i ja 2008. uzeo pretplatu kod T-Mobilea. Taman fino u subotu ujutro do T-Centra, uzmem tarifu, SIM, telefon i idem doma sav sretan. Naravno od aktivacije tarife ni glasa... Zvao sam službu za korisnike i naravno da nitko nije mogao ništa napraviti.
U ponedjeljak ja fino natrag u T-Centar i kažem što se događa... frajer nekaj mrda po kompu i kaže da žena koja mi je dva dana ranije radila ugovor nije unjela broj ugovora/SIM kartice ili čega već u program za aktivaciju. Što se ticalo njihovog sustava, ja uopće nemam pretplatu... Uzme frajr telefon, SIM, ode negdje u drugu sobu, vrati se za par minuta i tarifa aktivirana... :)
Tako da odi tamo i deri se na njih.
više mi se sviđa ideja s taocima http://a3.twimg.com/profile_images/1...ing_normal.jpg