Za sada mi radi kako treba, normalno se gasi. Nadam se da ce tako i ostati... Nisam 100% siguran, ali mislim da se to ne moze podesiti.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Printable View
Za sada mi radi kako treba, normalno se gasi. Nadam se da ce tako i ostati... Nisam 100% siguran, ali mislim da se to ne moze podesiti.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Ovo što si opisao je "Proximity sensor"
Imaš li neki costom rom? Možda je neki bug u njemu... A ako nemaš, isprobaj neki, možda se rješi problem.
Nemože se uključiti/isključiti, imaš nekih patcheva na xda.developers ako se ne varam, baš za te kojima ne radi Proximity sensor, pa potraži tamo malo :)
U svakom slučaju, ako imaš garanciju rađe u servis odi :)
Imam custom rom.. lee droid.
E sad radi se o tome da ja na svojem DHD imam lee droid, i meni sve radi savrseno. Dok na frendovom DHD sa istim romom (stavljena oba prije cca mjesec dana) ne radi senzor.
Treba stavit opet original rom pa reklamirat al mislila sam da bi moglo bit do neceg drugog.. tako da drugo ne preostaje nego u servis...
pozdrav
postao mi je desire hd jaako spor
recimo pošaljem poruku i od pola minute do minutu se vrti ono u krug i nemogu nista raditi i onda tek izade van nakon duljeg cekanja, prebacivanje onih zaslona vise nejde onako glatko nego zaštekiva, ako slikam par slika sa kamerom pa dok idem u galeriju treba mu par minuta da ih ucita da ih mogu otvorit pa dok otvori opet zaštekiva dok ih idem prebacivat...
a ako imam 40 slika u galeriji
a gledam kolega na iphoneu 4 ima 1000 slika i samo šamara i šalta po njima i radi šta hoce i to expresno brzo obavlja bez štekanja
isto i dok pišem sms otipkam recimo 10 slova i nista nepise dok tipkam tek nakon nekog vremena sve odtipka
restartiram ga nekad nekad, onda je malo bolje ali kratko vrijeme, nemam bezveze hrpu programa nabacanih, memorije je jako malo zauzeto kako ove za spremanje tako i radne memorije
Jel ti možda uključen Fast boot (u Settings - Applications - Fast boot)?
je, kvačica je na tome
Onda probaj to isključit (maknut kvačicu) i onda resetiraj, odnosno ugasi pa upali mob. Mislim da će ti to pomoć :)
Stvar s tim Fast bootom je da kad ugasiš mobitel on ga ne ugasi nego hibernira, tako da se radna memorija zapravo nikad ne "počisti" ;)
evo, probao i bolje je
znaci sljedeci put kad se opet uspori, resetiram ga i ok bi trebalo biti?
Ako ste propustili pisao sam review HTC Desire HD http://htc.mobil.hr/Desire_HD :)
jel se vama koji puta desilo da vam mobitel nazove krivu osobu?
znači odem u odlazne pozive, i odaberem ime osobe koju ću nazvat, i vidim da mi zove sasvim drugu osobu koja uopće nije bila na popisu zadnjih poziva?
i jednom se desilo da sam odgovorila jednoj osobi na sms (i pisalo je u porukama da je toj osobi poslana sms) ali je dobila neka druga osoba?
LeeDroid 2.2.3, ali ovo s smsom se bilo desilo još kad mob nije bio rootan...
Ovo za sms je poznat bug na Froyu, ne samo kod DHDa, a ovo za pozive nisam jos cuo moram priznat. Meni se srecom nije dogodilo jos ni jedno ni drugo.
Ovo mi je prvi glas da postoji takav bug sa sms-om. Gadan bug... :D
Ja sam na CM7 android 2.3.4, jel se taj bug rijesio u gingerbredu?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Taj bug sa smsom je ful delikatan, rijetki su ga imali i imali su ga samo s default aplikacijom za sms (mms.apk). U Gingerbreadu je to rješeno. Alternativno rješenje za Froyo korisnike je korištenje druge aplikacije za sms.
A jel netko znade EU SAR value za ovaj uređaj?
Ljudi da li je netko dobio update na 2.3? Meni je sad ponudio, mislio sam da ću se još načekati da stigne do nas...
Točno, lagano se kotrlja:
http://mob.hr/htc-desire-hd-od-danas...3-gingerbread/
da, da! Moram priznati da sam se iznenadio. :) Baš danas sam htio pokušati sa rootanjem, ali za sada ću to odgoditi...
Jel netko stavio 2.3?
Pitanje: treba li raditi backup aplikacija (za poruke i slične stvari mi je svejedno, nek se izbrišu :p) ili će sve ostati kao prije? Već sam updateao sa 2.2 na 2.2.1 i sve je ostalo netaknuto, ali ovo je ipak veći korak pa bolje da pitam nego da se kasnije lupam po glavi :)
sve ostaje
Danas popodne mi je javio da imam novi software update, međutim kako nisam bio doma nisam htio trošit megabajte od paketa pa rekoh napravit ću to doma preko wlana. Međutim sad dođem doma, idem na check for updates i kaže mi da nema nikakvog updatea! Kako je to moguće? :jehon:
EDIT: pa nevjerojatno. Probao sam i preko wlana i preko 3Ga, ništa. Jel moguće da to ima veze s lokacijom, budući da sam popodne bio u Zagrebu, a sad sam u okolici Zagreba..?
Vjerojatno će kroz par dana izaći i RUU ROM pa se strpi i flešaj preko kompa ;)
Citao sam malo po xda, i drugi imaju problema s updateanjem, pretpostavljaju da je pao server od navale :D Valjda ce bit sutra kako treba :)