E, sto je najbolje, ja sam tocno to i mislio, zato sam i spomenuo glazbene aplikacije koje imaju veze sa klavijaturom - sto mislis, kako se u njima sviraju akordi?
Ugl, jos uvijek stoji da podrska za to ovisi iskljucivo o autoru aplikacije.
Printable View
E, sto je najbolje, ja sam tocno to i mislio, zato sam i spomenuo glazbene aplikacije koje imaju veze sa klavijaturom - sto mislis, kako se u njima sviraju akordi?
Ugl, jos uvijek stoji da podrska za to ovisi iskljucivo o autoru aplikacije.
jel ima tko od vas problema sa tapatalkom??
Pozdrav,
samo da se pohvalim, pročitao svih 17 stranica skoro u komadu i sad mi se vrti od svih informacija.. Htio se malo informirat u naprijed, sutra idem po Desire pa počinje zabava, iako prvo moram riješit otključavanje jer koliko sam shvatio lika koji prodaje mobitel zaključan je na Vip a ja sa na Tele2, pa može odmah preporuka ako znate tko otključava a da nije Vip i naplaćuje 400kn za to.. Desire će mi bit jedno 5 HTC po redu ali i prvi android pa unaprijed molim malo strpljenja ako padne koje glupo pitanje :)
A dobro, ja sam problem tapatalka rijesio brisanjem...pa novom instalacijom, ionako sam morao update napravit...al vec sam mislio da sam ja nesto zaje***
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Pozdrav svima!
Kao sto vidite novi sam na forumu pa za pocetak jedno pitanje.
S kojim OS-om trenutno dolazi HTC Desire u VIP-u (ovi lockani)?
Nisam to nasao nigdje na forumu.
Unaprijed hvala!
Ali čim ga uključiš možeš napraviti upgrade na Froyo
bolje odma root...ja sam se pravio pametan sa update-om, pa onda kasnije problemi oko rootanja...
Novi Unrevoked će rootati Desire nebito o ekranu ili verziji ROM-a :) Trebao bi uskoro izaći iz testnih voda i postati dostupan
Onda jos jedan razlog za rootanje odmah...spojis na komp I jedan klik...
Jos nesto...na faksu imam wireless...ali to je ona fora sa carnetom, gdje treba upisat lozinku I to. Za to je potreban neki program?jel postoji to za android?
nakon što sam uspio naći valjda zadnji novi unlockani Desire prvi dojmovi su odlični.. prvo je bilo leedroid pa onda dalje.. bez problema se sinkronizirao sa outlook-om iako sam tu pročitao da zna biti problema.. malo mi je uređivanje kontakata čudno, na prijašnjem HTCu na winmobile je to bilo puno jednostavnije i mogo se broj linkat sa fejsom pa skinut sliku i slično, ovdje koliko sam skuzio ima samo da pogledam profil od dotičnog..
imam dva pitanja, dobio sam DVD sa hrpom aplikacija, što god pokrenem preko onog instalera na syncu javi mi da moram u setingsima dozvolit instalaciju non market aplikacija, stavim tamo kvačicu i opet neće, probao valjda 20ak raznim aplikacija ništa mi neda..
i drugo, ima li neka dobra aplikacija da mi mjeri GPRS promet u pozadini, ono, za evidenciju potrošenog..
thanx
3g watchdog za mjerit promet...
naravno da mozes linkat kontakte sa fejsa i da ti slika bude u imeniku, kao i mail adresa, rodendan, trenutni status i sl.
po meni ti je najbolje stavit aplikacije na sd karticu preko usb-a, napravis zasebni folder, i onda ih preko astro file managera, ili bilo koje drugog otvaras i instaliras direkt sa sd kartice.
Na leedroidu su kontakti ful retardirano napravljeni. Kada linkas kontakt sa nekim kontaktom sa fejsa, uz to kaj ce ti dodati sliku, status itd. On ce ti ponovo upisat taj broj od tog kontakta ako ga je on stavio na fejs.
nije to samo do leedroida, nego i na obicnom sense ti doda broj sa fejsa koji odredeni kontakt ima...
gdje točno piše koja je vrsta display-a?
OK...bit će da nije amoled....hvala :suicide:
eo baš sam proguglo razlike, i vidim da su u biti što se tiče potrošnje u ravnoteži, tj nema razlike, a meni je slika na ovom SLCD-u perfektna, nema mrtvih pixela, boje su oštre i 100% na svojim valnim duljinama.....nema problema.....nisam još vidio kako izgleda na AMOLED-u pa ne znam kakvo je stanje tamo....
Evo i ja nabasao na unlockanog... i sad, obavio sve sluzbene putem samog telefona.... i stanje je sljedece:
HTC Desire A8181
Android Version 2.2
Baseband Version: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2
Kernel Version: 2.6.32.15-g6a358a9
Build Number: 2.10.405.2 CL226611
Software Number: 2.10.405.2
Browser version: Webkit 3.1
Znam da ima vec topica ali cisto da provjerim ovako nabrzinu, da me nesto naucite... Dakle, sto je tu verzija radia? je li trenutna verzija ok ili ima boljih? Trenutno je ovo ocito official ROM. Dosad sam bio ajmo rec power user tih smart phoneova ali mi je ovo prvi doticaj sa Androidom pa gledam ima li potrebe meni uopce to rootati. Jer cini mi se da sve radi brzo i fino kako treba, vjerojatno ce me neke stvari pocet zivcirat uskoro pa ce bit potrebe za rootom.
Sto se tice ROM-a, ono sto bi htio defintivno je da adresar radi sto blize i slicnije klasicnim. zato sam i iskljucio u opcijama sve osim Phone adresara. nista gmail, nista, face, nista SIM.
Druga stvar, valja da mi baterija traje sto dulje, ali prvo moram vidit sta ju trosi najvise.
Trece, weather aplikacija... ima li mogucnosti da sam definiram lokaciju, Zagreb, pa da on ne cita cell ili gps nego jednostavno svaka 3 sata osvjezi prognozi za zg i onda ju drzi na ekranu...
eto pa ako nekom nije bed da me prosvjetli malo...