Imaš moto phone portal. Ima većinu toga kaj si naveo (mislim da samo alarme nema), malo je specifičan jer se spajaš preko wlana s mobitela na kompjuter, ali vrlo jednostavno i dobro radi.
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65962
Printable View
Imaš moto phone portal. Ima većinu toga kaj si naveo (mislim da samo alarme nema), malo je specifičan jer se spajaš preko wlana s mobitela na kompjuter, ali vrlo jednostavno i dobro radi.
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65962
Sad neznam dali da maknem foliju sa moba, jel se vec polako pocela odljepljivati kod pitki, i ima jedan baloncic u kutu na ekranu...
Sad sam malo pronjuskao i pise da za Pulse 2.1 dolazi tek sredinom 5 mjeseca...
ko će dočekat do tada :wall:
Bas, Ocito je harasho negdje to krivo cuo, sada bas gledam i na vecini stranica pise da ce biti sredinom 5 mjeseca, grozno...
Prva vijest je bila da u 5.mj dolazi fw update sa 2.1 i to piše na većini stranica.
Poslje je došla nova vijest (koju skoro nitko nije prenio) da bi se prije 4.mj mogao pojaviti firmware s 2.0 , a tjedan-dva poslije kad je na MWC Barceloni Huawei predstavio nove (i stare) modele sa 2.1 svi su predpostavili da 2.0 neće niti izbacivati i da će u 4.mj odmah doći 2.1...
E imam ja jedno pitanje kaj se tiće pulsa!!!
Da li se bilo kaj može instalirati na karticu, a ne na memoriju uređaja???
Možeš jedino ako staviš custom ROM.
"Tema za stavljanje custom ROM-a: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65823
Značajke custom ROMa:
- stabilnije, brže i optimiziranije korisničko sučelje
- automatsko instaliranje aplikacija na memorijsku
- Java emulator
- root pristup
- bolji grafički driveri (igrice bolje i brže rade)"
Skinuo sam foliju i sada sam osudjen da ga zauvjek drzim u futrolici :D.... I triput je bolji odaziv ekrana kad sam skinuo foliju!
Da, ekran je stvarno bolji bez folije, čestitam na odvažnosti, meni je trebalo 2mj. da se odlučim skinuti foliju. :p
Noćas dugo bio budan i prije spavanja sam surfao na mobitelu, uglavnom, mobitel mi se odjedamput samo ugasio i krenuo restartirat ali nikako da se upali pa sam morao izvaditi bateriju, onda je sve išlo ok, samo što sam nekim čudom izgubio sve widgete i shortcute na ekranu : popizd :
Jutros sam skužio da se to dogodilo točno negdje u 2, kad je mobitel pomicao vrijeme 1 sat unaprijed. Interesantno.
EDIT: prije nekih 5-10min su mi se odjedamput vratili widgeti i shortcuti koje sam prije imao na ekranu. :S
Ajme, upravo sam bio napisao "knjigu" na mobitelu da stavim na forum o mojim dojmovima, i kad pritisnuo "salji" odjednom neki error, ja sam se pocupao, pola sata sam pisao... -.-
No dobro, sta sam htio reci.
havta ti harasho! :D Ja sam se danima predomisljao dali da maknem, pa sta ako maknem da bude jos gore, pa ako mi slucjano pdane pa se sve izgrebe itd...
I jel ekran uopce stakleni? Jer je nekako hladan, bas kao staklo..
Ali imam i nekoliko zamjerki, poput poklopca od baterije, koji mi se vec drugi dan izgrebao i to dosta dobro...
Onda ova tipkovnica, ponekad je odlicna a ponekad mi dodje da nabijem mob u zid, toj tipkovnici fali multitouch, jer ako slucajno pritisnem 2 tipke on prebaci na drugu tipkovnicu, i to se jako cesto dogadja.
i naravno kamera (ako je uopce tako mogu nazvati). Autofocus traje oko 5 sek da fokusira predmet, a meni polako prst crveni i grci se...
I naravno, nakon Symbiana preporodio sam se, i moj sljedeci mob ce definitivno biti android...:cthumbup:
Zasto ja nemam Google Street View???
ahaaaaa, sad sam shvatio... hvala, radi!
Malo na youtubeu gledam taj novi 2.1 na U8220 i U8230 i mogu reci da izgleda grozno! Stalno neki eror, ne moze otvoriti widget itd. usporeno za popi*dit!
Nadam se da ce to malo srediti jel ovo sto sam sad gledao izgleda ocajno!
molim vas da mi pomognete, konektujem se na wi-fi ruter, ukucam kod i ok je konektovan je ali kad udjem u broswer trosi mi racun ne surfam preko wi-fi i gdje da skinem mape posto imam instaliran igo navigaciju
Nisam se suočio s tim problemom, 3G bi se trebao automatski isključiti kad se povežeš na wlan. Riješenje tvog problema bi bilo to da ručno isključiš mobilni internet kad želiš surfati preko wlan-a.
Karte za iGO potraži u pripadajućoj temi: http://cafe.mobil.hr/threads/65612-I...-android/page2
Kad izlazi novi custom rom ? Evo i ja na sestrinom isto skinuo foliju, mob leti sad.
Nezna se ništa novo. Dokraja4. mjeseca očito ništa nisu izbacili. -_-
Sad valjda čekamokrajpočetak 5. mjeseca. -_-
Ja nagađam da na dan (ili taj tjedan) kad T-mobile uk izbaci u ponudu pulse mini, izbaci i 2.1 ROM za Pulsa.
evo i ja skinuo foliju,moram priznat da je i meni trebalo 2 mj. Definitvno boli odaziv...
harasho hvala puno wlan sam skuzio sada trazeim mape