tnx sad radi prije mi nije palila ova druga opcija :)
Printable View
tnx sad radi prije mi nije palila ova druga opcija :)
Da li postoji koji app koji skida s youtube samo zvuk, ili recimo koji skida i video al da se moze display ugasit i slusat samo zvuk, jer kod mxtube cim zakljucam tipkovnicu odma se ugasi, zna li tko???
Youtube radio, imas na appstoreu. Neznam da li je jos uvijek free...ja sam ju uzeo dok je bila na akciji free...
Složiš si playlistu i skida samo audio...
Hvala. Evo slucajno naisao i na ovo http://www.omizio.com/iphone-apps/pr...reko-iphone-a/
Idem isprobat
vremenska prognoza?
ima nesto za news grupe citati?
Da, nisam ni citao post (pazljivo) :) Za grupe ne znam, za rss je najbolji reeder
evo stavio sam newstap u server upisao news.vip.hr ali mi ne sljaka jel treba nesto upisivati pod username i password?
da taj accuweather sam imao ali moram priznat da mi je prije ovog velikog redizajna bio bolji,zato pitam jel ima koji bolji/ljepsi
Mene zanima jel ima kakva zanimljiva igra za 2 igrača ali na istom iPhoneu? Ako ima neka mi neko preporuči neke.....
Jel ima neko navigaciju IGO Europe zadnju verziju? Na apptrackr-u ima ali je na mađarskom i nema za mjenjanje jezika....hvala
preporucio bi ti da se jos drzis starije verzije jer ova nova me stalno zezala na ip4 i ne znam zasto, uzasno je spora!! i da, nisam naso ni jednu verziju sa hrvatskim glasom
Hvala na odgovoru, mislio sam da ima i da je bolja od ove. Ali onda dobro. Pozz
Da li postoji koja aplikacija koja bi s IPHONE-a snimila SMS poruke na PC?
Upisi u google "Transfer sms iphone to pc" i izbaciti ce ti dosta rezultata pa vidi ako nesto ima. Ako netko zna bas program neka napise
jel ima koji tweak nes kao extended ipod il kak vec, da na slusalicama mogu presaltat pjesmu, al da je free ofc :D
Da li ima neka aplikacija za lockanje SMS-a i mail-a i tako jos nekih stvari...slika mozda.
Tipa kada idem na SMS ili Mail da me trazi pass da mogu vidjet poruke.
Trazim free aplikaciju...ne koristim jailbreak.
Nisam napravio JB a ne znam ni hoću li (soft je 4,3) ali interesira me dal u tom slučaju (bez JB) postoji kvalitetna alternativa SMS aplikaciji?
Koja je najbolja TRACK ID aplikacija (ono prepoznavanje pjesama kao što sam imao na SE W880)?
Postoji li aplikacija za pohranu attachment-a u obliku word i excel dokumenata sa mailova (gmail i net.hr), ne treba mi za editiranje istih već za proslijeđivanje na daljnje adrese i slično ?
Iphone je 4,
soft 4,3
Sta smeta original sms aplikaciji? Shazam ili Soundhound ti je za prepoznavanje pjesama. Za mail sam ti odgovorio u drugom postu
Šta je sad ovo, krenem skinit ovaj Soundhound u itunesu i na croapp storeu košta 5 dolara, na us storeu je mukte, idem ga skinit, upišem svoj apple ID i sifru kad ono itunes veli - vaš id vrijedi samo za cro store ???