Ne bi znao, nisam našao SmartSettings koji ispravno radi na E71 (isti vrag ko E66 jel)..
Printable View
Ne bi znao, nisam našao SmartSettings koji ispravno radi na E71 (isti vrag ko E66 jel)..
instalirao sam divx mobile na svoju e66 i ne znam kako loadat video..kad pokrenem divx player pod opcije idem na refresh ili tako nesto,i ne desava se apsolutno ništa..isto tako kada direktno na videu kliknem opcije ne postoji mogućnost tipa open with divx player...snimio sam video i na mem karticu i na mem moba,u avi i mp4 formatu i svejedno divx "ne vidi" ni jedan video...
p.s. jel moze netko dat link za neki program tipa task manager na e66?tnx
treba ga potpisatiHTML kôd:http://jbak.ru/jbaktaskman_en.php
dakle, sljedece pitanje. ukoliko formatiram i memoriju mobitela i memoriju kartice na koji nacin ponovno pokrenem mobitel?
memorija mobitela se ne formatira cijela, ustvari ima vise vrsta memorije pa se samo obrise ona kojoj ti mozes pristupiti i u kojoj su spremljene programi, slike, poruke, imenik i te stvari, a ne fajlovi koji sluze za pokretanje moba... tak da kad formatiras memoriju mobitela dodes na stanje koje je bilo kad si kupil mob... samo neznam tocno dal se i svi programi tipa pdf i office isto obrisu s tim ili oni ostaju...
znam.. al kod prvog paljenja moba bilo je dosta aplikacija koje je trebalo kakti samostalno instalirati koje su dosle sa mobom.. pa zato pitam da ne bi formatirao mob, a poslije ga nemogu koristiti.. da li mi jos netko moze potvrditi isto.. pdf i office je jos lako skinuti.. ali sto s ostalim.. ako ostalo uopce postoji..
hvala unaprijed!!!
Ne možeš na taj način ubiti mob, taj postupak ti samo vraća mob na početne postavke bez ikakvih programa i sadržaja na njemu - znači kao da si ga izvadio iz paketa.
Vezano za programe, one koje si instalirao se brišu, ali ne i oni koji dolaze predinstalirani s mobom (E66 ima office, pdf, neki rječnik itd - ti programi ostaju!).
ljudi,ako kupim novu mem. karticu većeg kapaciteta, jel mogu ovu staru spojit na komp,select all,cut,spojit novu karticu i na nju paste?hoće li mi u tom slučaju sve ostat isto na mobu s novom mem.karticom?
morat ces ponovo registrirat programe, ja sam to probao i sve je bilo ok dok nisam pokrenuo garmin a on me pita za registraciju
Imam jedan problem vezan uz GPS. Događa se da mu treba oko 10-15 minuta da se spoji sa satelitom.... I onda kad se spoji normalno radi.... I na Garminu i na onome od nokie.... Kad preko nokiinog programa idem pod pregled satelita nađe 4 komada i piše čekam na GPS. Da li postoji kakva fora jer prvi put kad sam probao spojilo se u roku par sec...
to zavisi da li si na cistini ili u nekom objektu, mislim da cak i zbog vremena varira, i zavisi da li ti je ukljucen samo integrisani gps ili potpomognuti preko mreze (koji inace koristi grps pa skida s racuna)
kad smo vec kod gps-a, nedavno sam instalirao garmin i mape su ok (manje-vise, sem nekih detalja u manjim gradovima) ali cini mi se da glasovna navigacija bas i nije najbolje ustimana, dobijam neke nebuloze od uputstava, ruta bude ucrtana korektno i to radi dobro ali glasovne komande znaju dobro da zbune! mislim da je nokia maps po tom pitanju puno bolja!
Da li je moguće na E66 da se kad se dobije poruka, a ne pročita se, da se zvuk za poruku ponavalja u određenom vremenskom intervalu, a ne da samo jedanput obavjesti.??
Remind Me aplikacija, podešavanje intervala notifikacija za sms, poziv, mail... Biraš zvuk, blicanje i/ili vibru.
E ljudi imam jedan problem. Kada pocnem malo "jace" koristit mobitel (upalim music player i recimo idem nes prckat po filovima) odjednom (nakon par minuta) mi se jednostavno ugasi svjetlo ekrana i tipkovnice!! To mi se ne dogada svaki dan nego recimo u 1 danu, 2 puta. Otidem u postavke za zaslon i tamo sve pet, svjetlina na 100%. Jedino kaj tada pomaze (koliko sam ja primjetio) je ugasit mob i izvadit bateriju (zato jel ako ju ostavimo ostat ce na ekranu ono "Nokia" neznam zasto....). Jel ima neko slicne probleme i kako ih se rijesit. Probao hard reset + formatiranje + reinstaliranje softa...
dali se moze sa nokie e66 maknuti vodafon tako da se moze updejtati firmware?
može promjenom product koda, sve vezano za to: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
Zanima me dal mogu staviti Nokia BL-5J bateriju, tj. dal ju je moguće staviti umjesto originalne Nokia BL-4U?
BATERIJA :thumbup:
Možda zbog toga što je bila potpuno prazna, možda zbog čiste istosmjerne struje uostalom baš me briga..... napunila bateriju auto punjačem i vidi čuda za približno isto korištenje baterija traje bar 20% dužeeeee....
Hmm, sad su mi dala razmišljati. Što ako je ovaj punjač koji dolazi sa e66 brzi punjač? Jel ima neki recimo sporiji pa da ga pošteno napuni? Možda ovaj brzi recimo preskače :D
kaj se tice punjaca...sve svi imaju isti izlazni napon ali im se zna jako razlikovati amperaza! recimo originalni ima 800mA dok ga recimo punim punjacem koji ima 890mA i napuni batt full za kojih 1.5h ali zato manje i traje....
dakle veca amperaza-brze punjenj-manje traje
niko nist ne preskace :D
kupio sam mob nedavno i imam par pitanja...
kada utipkam *#0000# ne dogodi se nista , samo se cuje klik ili taki neki zvuk...
i ovaj senzor za svijetlo mi ne reagira ili ga ja mozda krivo koristim...
zna li netko mozda nesto o tome???
probaj ugasiti mob, izvaditi memorijsku karticu, zatim upaliti mob i onda ukucaj *#0000# bez memorijske kartice. meni se znalo desiti (posto sam instalirao svega i svacega) da ne prikazuje IMEI ili software version kada ukucam kodove, ali kad sklonim karticu i upalim tel bez nje onda prikaze bez problema.
sto se senzora za svetlo tice ne znam kako ga ti to koristis, on je tu da ti danju iskljuci svetlo na tastaturi i pojaca svetlo ekrana a nocu da ukljuci tastaturu i smanji svetlo ekrana, za drugo ga ne mozes koristiti!
e puno hvala ...
a za taj svjetlosni senzor sam nes citao da mos snjime nes nemam pojma...
i zas skoro nis ne mogu instalirati (vjerojatno skidam krive programe)...
mi moze neko dati bas neki koji njemu radi na e66 samo da se uvjerim da mi sve ok
imas ovde dosta stvari
http://www.bestmobileworld.com/
http://www.bestsymbian.com/nokia-s60ver3-softwares/
puno hvala...
dosta se mucim jos sa svime time dok ne skuzim i jos na ni jednom sajtu nema bas za nokiu e66...