:confused:Šta je čudno sa ekranom' Ima 2.22 inčni ekran kao i drugi noviji samsungi:deal:
Printable View
:confused:Šta je čudno sa ekranom' Ima 2.22 inčni ekran kao i drugi noviji samsungi:deal:
Pa pod temam sam mislio na patcheve koje vecina ekipe ovdje nalazi za XEGA1 fw a ja imam E900XEFG2 bed je u tome kaj nemogu do tih patcheva i nekužim postupak kak da ubacim patch znam da nema tema za e-900 a brijem niti opčenito za samsung
A kaj se tiče aktivacije brijem da sam aktiviro .. kaj bi inače mogo uć u forum ??
brijem da sam aktiviro sve kad sam unio one kodove koje sam dobio brijem da je nešto do stranice....
Evo ti link za XEGA1 LINK
, a što se tiče otvaranja patcheva trebao bi ti otvarat ak si se pravilno registrirao na forum.samsungpro.ru ....... al očito nisi pa probaj ponovno
I patchevi se stavljaju isto kao i firmware dakle preko optiflasha
a koji je bolji softwer xega1 ili E900XEFG2
a da pitam ovak jel dobim sa XEGA1 neke prednosti tipa neznam nove zvukove drukčiji izgled ili je sve opet stvar patchanja ?? usput skinuo sam ono gore i tam ima samo 1 file zipan zove se E900XEGA1_s3.s3 a kod prošlog flashanja sa E900XEFG2 imo sam 2 file jedan je imo istu extenziju ko i ovaj gore navedeni a drugi je završavao sa _cts.cts jel tu nekaj fali '??? kod ovog softwera ili je ovo neki drukčiji princip ''?
E900XEGA1_s3.s3 ima samo jednu datoteku. CTS ti u ovom slucaju ne treba.
Stavi si taj FW i onda patchove. Svaki patch je namijenjen za svoj FW..
evo probat ču može samo još 1 pitance skinem znaci patch i ucitam isto sve ko i kod flashanja samo kod onog default contents izaberem contents only ...?
probo sam flashat sa ovim i napiše mi sorry ,an error has occured ! (ERR_BAD_CONTENTS)
Sve 5 lik uspio sam nego me zanima jel komplicirano mjenjat pojedine stvari u tom patchu ??
pa gle treba ti SPF fajl on ti u FirmWare Editoru daje komade koje resurse da se mjenjaju.... Tu mozes uz pomoc znanja scriptinga samo da izbacis ono sta hoces i to je to.
Danas sam se cuo sa autorom SGH Editor da vise nece biti nove verzije jer nema vise vremena i da mu se vise ne da jer ga posao ubija a nebi bilo lose da nova verzija bude bogatija kao za patchiranje!
Iam jedno možda glupo pitanje jel postoji možda neka finta da se stvavi msn ili nešto tog tipa na mob neznam znam da qteck recimo ima to al on ima win os na sebi
Postoji aplikacija Jimm za E900,D900,D900i,U600 i U700......:google:
Sve super samo i mene dalje kolje 1 stvar znam da nije vezana uz ovu temu al jednstavno nista kaj je vezano sa javom ja nemogu neznam zake napravim postupak napisan u jednom postu i sve kak treba dođem do instalacije i desise ovo mob se restarta napise mi please wait ponovno se digne i to je to 2 puta sam promjenio soft. i neznam danas sam ga flasho i sve prođe ok u cem je caka sve se svodi na javu a meni to ne funkcionira ????
a u slucaju da neradi ??
jel ima koji full mod novi???
...koristi sigurno...XEGA1
jel tko probo ovaj novi fw E900XXFL2.sre?
jal ja to mogu konvertirat u E900XXFL2.s3