Ja nemam... A za ovih 825 nemam pojma... 591 je max što sam ja uspio... 825 je ipak puno više, ali vjerojatno nije nemoguće... Ja sam prvo mislio da se 400 ne može preći pa eto... ;D= Citat =:
Izvorno postao matija456
Printable View
Ja nemam... A za ovih 825 nemam pojma... 591 je max što sam ja uspio... 825 je ipak puno više, ali vjerojatno nije nemoguće... Ja sam prvo mislio da se 400 ne može preći pa eto... ;D= Citat =:
Izvorno postao matija456
u control panelu si nafrlji brzinu miša do kraja
:turn:
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/7616/10ir9.th.jpg[/IMG]
šta niko ne može više ???= Citat =:
Izvorno postao tino1
Evo malo cara...
http://www.youtube.com/watch?v=JBgQp...ldcup%20zidane
I onog smrada u elementu...
http://www.youtube.com/watch?v=MHkbR...rch=materrazzi
I da vidite kako cig.., ovaj, smradovi treniraju...
http://www.youtube.com/watch?v=nsuAL...ans%20training
materazzi, crni materazzi :)
e, sad ga več kenjaš
http://img149.imageshack.us/img149/1...magevw0.th.jpg
http://media.skoopy.com/flash/flash_0046.swf
poglejte ovo
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
i prije sam kenjo (950) ta je bila bolja pogledaj
kakav ti je to alat ?
:lol: :lol: :lol:
A nije ti to posteno...
Ajde onda sam ja prvi jos :notooth:
To uopće nema veze, slika je jednostavno mogla biti samo smanjena (dimenzije) u PS-u, dakle sa recimo 1280x1024 na 800x600, kako bi se brže uploadala na net, pa bi ti i dalje pisalo da je 'obrađena' u PS-u...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Uostalom, dovoljno je koristiti PS za pejstanje slike sa clipboarda (Print Screen) i sejvanja ma komp. Opet će ti pisati da je slika 'obrađena' u PS-u, što nema nikakve veze s nekakvim muljanjem...
Probaj i sam to napraviti, pa ćeš vidjeti...
dobro, ali sumnjam da bi palio cs2 samo radi printscreena :p
koji ti je to alat za gledanje u kojem prog je obrađena slika= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Pa ja to radim, kad nemam niti jedan drugi prog za obradu slika instaliran na kompu. ;)= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Kako nemaš?!? PAINT!!! :lol: :tomato:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa i ja koristim paint za neke gluposti!!
Cak mi je to lakse nego sa PS-om :D :ban:
evo negdje sam nasao kako "bezbolno" prekinut sa curom:
= Citat =:
Brutalan Gledati u oči, posprdno se nasmiješiti i uz klimanje glavom reći "Nisi me shvatila, više nismo zajedno" bez da je pripremiš. Prije toga baci triput drkicu jer smo ranjivi na suze.
Bleferski "Priznaj mi da si me varala pa ću i ja tebi." Čim kuja zausti, prasni je i zaurlaj da je prljava droljetina, razbij joj stan s naglaskom na vazu s odvratnom biljkom (koju si morao zalijevat dok je bila na moru) te potom mirno odšeći ljubavnici.
Emotivan "Oprosti, emocionalno sam nezreo. Ti si predobra za mene. Ne, nemoj ništa govoriti. Ubit ću se što te nisam vrijedan. Zbogom, kraljice, zbogom, moja sretna zvijezdo, zbogom, ljubavi." Otrči u prvi park i ispišaj se od cerečenja ili se pak pošteno izrigaj. Ovisno o duljini veze.
Lukav "Zvala me bivša djevojka i rekla da imam lues s mekim čankirom na glaviću i hemoroidnu gonoreju na gingivi i umnjaku. Hoćeš biti sa mnom sljedećih šest mjeseci dok se ne izliječim?" Ako te odmah ne ubije - sloboda!
Proziran "Sorry, stara, našao sam mlađu, ljepšu i bogatiju. Ima tvrđe i veće sise, guta, pije pivu i sviđa se mojim frendovima, pije pilule i ne želi bebače još pet godina. S njenim starim sam se otprve zapio, a mama mi je napravila salenjake." Ima li zeru mozga, shvatit će da takva - ne postoji.
Odvratan "Oprosti, ali cimerica puši bolje od tebe." Nemoj se pomirit s dotičnom osobom jer ćeš svog jedinog pišu vrlo vjerojatno nositi u vrećici.
Egocentričan "Oprosti, ali biraj: cigarete ili ja!" Karakteristično za sebične razmažene šupke koji će za mjesec dana naći neki drugi uzrok, tipa mačke, biljaka ili gledanja sapunice.
Socijalni Kad i 118. put ponovi da joj je mama lijepo rekla da nešto bla, bla - ti joj sukni u lice: "Jebala te tvoja stara! Idi živi s njom pa nek ti ona traži klitoris!" To vrijedi u slučaju da je mlada dama previše nagnuta feminiziranoj strani svoje ličnosti i ne pati odviše za vaših dvadesetak centimetara nabrekle kožice koja titra diljem njenih unutarnjih organa što jednom tjedno naziva užitkom, a inače mukom
Telefonski "Oprosti. Ovo je kraj. Ne pitaj me ništa, bolje je ovako." Samo u slučaju krajnje nužde - npr. ako ti je nova cura upravo u WC-u na aerodromu dok putujete na 15 dana na Maldive. Odglumi prekid signala na mobitelu i nadaj da nisi ostavio neki dragi CD ili hlače kod bivše.
Filozofski "Ti si nešto najljepše što mi se dogodilo, ali ne mogu te voljeti onoliko koliko bih htio. Emotivno sam nezreo i nikad neću odrasti." Tipično kukavičko bježanje od suočavanja s istinom da ima odvratan madež, dlakav anus, razroke cice ili joj smrdi iz usta.
Vjerski "Prešao sam u Jehovine svjedoke. Pođi sa mnom, nema seksa, samo molitva. I život poslije ovog." Ima li ona mozga koliko i gluhonijema ara, garant je više nećeš vidjet! Ali ako je pritajeni crkveni mišić, ubij se odmah.
SMS-om U slučajevima krajnjeg napušavanja, kad te uopće nije briga za posljedice. Pošalji joj kratku poruku: "Od." Ona odgovara: "Što od???" Ti odgovaraš: "Jebi." Nabavi suspenzor od Šole ili kakvog baletana.
Retrogradni Kad shvati da je pogriješila i dođe na koljenima, iskoristi je do jaja pa je nakon tjedan dana retrogradno napucaj s obrazloženjem da sada hodaš s Klikovom djevojkom za veljaču 2005. I ode njoj ego k vragu...
Prijateljski Kaži joj da se seliš u Jemen, a kad pita za adresu, odgovori: "15 Yemenroad, Yemen."
Đubretarski Reci joj da ćeš navečer u osam doći kod nje na romantičnu večeru povodom godišnjice. Ona se izdepilira, opere kosu, ode s mokrom kosom u dućan po regenerator, vrati se doma po novčanik u drugoj jakni, obreže nokte, nalakira ih, počupa obrve, opere zube, skuha večeru, otvori vino, našminka se, odjebe frendice, ne ode u kino, ispriča se s mamom dva sata prije nego obično (dok ova gleda sapunicu, pa je nadrkana, pa se svade), opere i odjene novo čipkasto ultraseksi donje rublje i navuče ga u 7:55, bez obzira što ju samostojeće čarape uvijek nažuljaju i zaustave joj krv. A onda se ne javiš do 3 ujutro, uletiš mrtav-pijan i zrigaš se na tepih pokušavajući joj nezagrijanoj stavit tukija u bilo koju rupu. Vrhunski.
Medicinski "Srećo, izgleda da opet moram na liječenje, tablete mi više ne pomažu." Ona pita da kakve mrtve tablete, a ti pustiš pjenu od kalodonta niz ćube i srušiš joj sve sa stola. Rijetke će se brinuti za tebe nakon toga.
meni se isto cini da ovo nije istina...zasto je prva znamenka tako svijetla?= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Cudo da to ovdje nije bilo(a pretrazio sam malo)
= Citat =:
Evo kako u Beogradu izgleda klasican sudar osoba suprotnog pola:
Upoznali su se u subotu uvece u mracnom delu disko kluba i razmenili brojeve telefona. U ponedeljak ju je on nazvao i neformalno pozvao na kafu u utorak u 8 kod Konja. Spuštaju slušalicu...
ONA
-28 i po sati pre sudara
* Zvao je, jebote, zvao je!!! Zove najbolju drugaricu i melju cetiri sata treba li ici kod frizera, kod pedikira, fakira, psihologa i na barem tri plasticne operacije.
* Urla na telefon od adrenalina sve dok je otac (koji od nje ne uspeva zaspati) ne pocne daviti krvavih ociju.
* Prica s mamom do tri ujutro o tome kako je tata dok joj je pevao serenadu u Malom Mokrom Lugu pokisnuo i dobio šarlah i još mnoštvo vrcavih porodicnih traceva.
* Noc provodi besano, hipnotizirajucim pogledom gledajuci u ormar ne bi li joj se 'ukazala' garderobna kombinacija.
* Ujutro D-dana odlazi u grad i kupuje potpuno novu odecu jer je zakljucila da ništa u ormaru nije dovoljno dobro.
-10 sati pre sudara
* Šizi zbog podocnjaka (pobogu, otkud sad oni, a tako se zdravo hranim?!) i proverava šta joj fali od šminke.
* Trci do obližnje parfimerije po olovku za oci koja ce joj pasovati uz torbicu. Olovka je 3 cm veca od torbice pa je sakati caletovim kombinirkama i zasere nove krem pantalone koje su joj do te sekunde bile savršene. Ide po nove pantalone.
* Na putu kuci shvati da su joj ispucali vrhovi; placa frizerki duplo da je primi preko reda, a kad je vec upala, stavlja i farbu koja joj ide uz te pramenove.
* Kupuje usput i novi parfem, iako mu tete u radnji još nisu ni cenu napisale.
-5 sati pre sudara
* Poeinje s donjim rubljem. Izazovno - ne. Otkaceno - ne. Postupak se ponavlja kao kod pasijansa, kada otvorite sve karte pa probate ponovo. Grudnjak joj ipak ne paše uz bluzu.
* Place i maskarom zasere pantalone. Poluluda uzima mamine iz njenog ormana.
-3 sata pre sudara
* Pere se, depilira, šmirgla zube, kida desni. U kadi je 30 centimetara debeo sloj raznih soli, kiselina, lekovitog šljunka i izumrlih školjkaša.
* Cupa obrve, puši, uzima cigaretu sa pogrešne strane, psuje, grize na svaki pokušaj ulaska u kupatilo. Cale od muke piša u kriglu.
-1 sat pre sudara
* Dobija menstruaciju i zasere pantalone. Skvici, frkce i skida s mame zadnje pantalone u stanu. Svi joj se micu sa puta jer seje smrt gore od sifiliticara-triperaša radikala sa hiper-gripom.
-10 minuta pre sudara
* Poliva se miomirisima, trlja pazuhe mirisljavom jelkicom iz automobila i shvata da se zaflekala parfemom po pantalonama. Lupa glavom o volan i pokupi
tramvaj.
-15 minuta posle termina
* Stiže na dogovoreno mesto. Ugleda ga i pomisli: 'O, Bože, kako je lep!!'
ON
-3 sata pre sudara
* Gleda TV i cacka nos.
* Pokušava se setiti šta se dogovorio za veceras. Usred misaonih napora, nežno se gladeci po jajima, shvata da nije mlatio majmuna vec dva dana jer se u subotu tako zapio da je tek juce donekle došao sebi.
* Nakon drkanja se ipak seti da ga veceras ocekuje kafa s jednom od dve ženske od subote, kojima se ne može setiti ni face, a kamoli imena, ali je u nedelju našao broj nažvrljan na podlaktici.
-2 sata pre sudara
* Odlazi gladan u kuhinju ceškajuci se po jajima, kad tamo na stolu cvarci, slanina i luk. Razmišlja dobre tri sekunde ima li se smisla žrtvovati, a onda fino posoli glavicu.
* Obilatu veceru zaliva sa dva piva i podriguje silinom osrednjeg nilskog konja, sve dok pobesnela keva ne uleti u kuhinju.
* Žica kevu 500 dinara. Keva ni ne pomišlja da mu da. Objašnjava kevi da ima novu ribu i da bi joj kupio neki cvetic i pokloncic. Keva ganuta vadi 640 dinara i pocne pricati kako joj je tata '56. doneo na sastanak pet ukradenih crvenih ruža, pa ju je hteo poljubiti, ali je došao vlasnik vrta s grabuljama, pa su morali bežati, pa jos od tada ima kurje oko.
* Ne docekavši kraj dobro poznate sage, beži mahnito iz stana do kafica. Kupuje pljugu i dva piva od kevine love te u kaficu odgleda kraj tekme.
Pola sata pre sudara
* Dolazi kuci i suocava se sa vecnom dilemom, tuširati se ili samo oprati jaja?
* Gleda skraceni snimak druge zonske lige zapad u malom fudbalu na pijesku za veterane invalide i zakljucuje kako ionako sutra ima mali fudbal, pa ce se znojiti te nema smisla da se ceo kvasi.
* Nevoljno ode zaprati kitu.
* Dok desnom rukom perucka onu stvar, levom uspešno ruši sve cetkice za zube u lavabo. To ocigledno užasne kevu koja je upravo došla da izvadi
veš iz mašine pa ukopana zbunjeno zuri u prizor pred sobom.
-15 minuta pre sudara
* Sedi na krevetu, vadi carape ispod kreveta i njuši one koje još uvek mogu poslužiti... dok gace ipak ne mogu. Mogu jedino nekoj gatari i forenzicarima.
* Krece, ali na vratima mu se prisralo, a to se ne propušta.
* Grabi Sportske Novosti, ceška se, prducka i meditira sve do zadnje strane.
-15 minuta nakon termina
* Dolazi na mesto sastanka igrajuci džepni bilijar. Ugleda je i pomisli: 'A, u *****! To je ona s manjim sisama...'
= Citat =:
gro nacina za odjebat curu
:lol:= Citat =:
SMS-om U slučajevima krajnjeg napušavanja, kad te uopće nije briga za posljedice. Pošalji joj kratku poruku: "Od." Ona odgovara: "Što od???" Ti odgovaraš: "Jebi." Nabavi suspenzor od Šole ili kakvog baletana.
ahahahhahahhaa
ovo moram probat
a ni ovaj nije los
= Citat =:
Đubretarski Reci joj da ćeš navečer u osam doći kod nje na romantičnu večeru povodom godišnjice. Ona se izdepilira, opere kosu, ode s mokrom kosom u dućan po regenerator, vrati se doma po novčanik u drugoj jakni, obreže nokte, nalakira ih, počupa obrve, opere zube, skuha večeru, otvori vino, našminka se, odjebe frendice, ne ode u kino, ispriča se s mamom dva sata prije nego obično (dok ova gleda sapunicu, pa je nadrkana, pa se svade), opere i odjene novo čipkasto ultraseksi donje rublje i navuče ga u 7:55, bez obzira što ju samostojeće čarape uvijek nažuljaju i zaustave joj krv. A onda se ne javiš do 3 ujutro, uletiš mrtav-pijan i zrigaš se na tepih pokušavajući joj nezagrijanoj stavit tukija u bilo koju rupu. Vrhunski.