Normalno da izgleda crna je elegantna i puno bolja!
Printable View
Normalno da izgleda crna je elegantna i puno bolja!
E pravu ME je tesko naci sve su klonovi po oglasima ....
klonovi po tome št stave samo crnu masku i to je to!
koja bi od ove 3 kartice najbolje radila na n73
Mini SecureDigital 1GB SANDISK, ULTRA 145kn
Mini SecureDigital 1 Gb 129kn
Mini SecureDigital 1 Gb APACER 130kn
SuperTalent MiniSD 1GB Memory Module 134kn
ultra znaći?!tako sam si i mislio!
uostalom isplati se pošto je samo 15kn samo skuplja od ostalih
Imam jedno pitanje!! Da li se moze sta uraditi da mi ne budu sve slike i clipovi vidljivi kad kliknem na dugme za kameru?? Mogu li se kako staviti u folder pa da ako hocu gledat slike otvorim folder sa slikama,a kad hocu klipove da otvorim drugi folder,a ne ovo slikam sad jednu sliku i valja mi sve prelistat dok ne dodjem do nove slike. Hvala!!!
prijatelj je kupio crnu N73 sa original maskom i cak i kutijom ME,ali je dobio klasicne N73 slusalice i karticu od 128mb.svercer koji mu je to prodao tvrdi mu da je to ME jer ima i softver od ME,ali naravno bezocno laze:lmao: .
to ti pokazuje da je po oglasnicima tesko pronaci pravu ME.:dunno:
da...A stas najbolja mogucnos t je mobis
Dakle,nakon nekih 3-4 mjeseca i ja sam postao vlasnik n73.. Pitanje glasi..
Da li se skracuje zivotni vijek mobitela ako ga gasim po noci? Naime tako bi mi baterija trajala duze po danu kad i koristim mob jel...
Ovo pitam zato sto sam do sada imao par razlicitih modela nokia koje sam redovito gasio po noci a nisu bas nesto dugo izdrzale na zivotu uvijek mi se nesto pokvari... zadnji primjer 6020 riko sam od sebe :( Pao jedanput i gasen po noci
Posto sam stvarno pazio i mazio mob. u torbicama,ne radim blizu prasine,mislim pa ljudi bolje ne paze ni ferarija :) Bas me zato zanima koliko to utjece na telefone ako netko nesto o tome zna... Konkretno N73..
Pa sto ga vise pazis duze ces ga imat,sto se tice baterije nece mu nis biti.....
evo meni je maloprije došao mob i prezadovoljan sam sad trpam teme muziku i programe na njega ali trenutno imam samo 128mb a giga će u hg spot doći sutra ili prekosutra! mob je zbilja super ! slika je vani ok ali u kući ubi bože po tome je k800 majka!
Ja kupio preko oglasnika N73 ME krajem 4. mjeseca, čim je došla. I dobio 2GB karticu i originalne slušalice od ME i originalnu kutiju sa uputstvima za ME, tak da mislim da me nije prešao švercer i uvalio mi samo crnu masku na običnu N73. A da i je ovo kaj sam dobio karticu od 2GB i slušalice vrijedi 20€ koliko sam više platio ME nego je koštala obična N73!! ;)
Onda si super prošao! ja nisam imao love za ME
koliko je me na crno??
neznam ja sam polovnjak uzeo! na crno obićna je od 1800 do 2000kn a ME onda nisam ni gledao! ja sam svoju uzeo za 1400kn samo je malo udarena kod 3gkamere a masku sam si takvu original našao za 100kn
ma i ja sam crnu našao polovnu za 1600kn,ali nekak sam skeptik za polovne mobove preko oglasa...
---zašto???
tu sa foruma mi nije bed...ali kaj ja znam,stick,može biti bilo kaj sa mobom,što se na prvi pogled ne vidi...nikad ne znaš...jednom su mi uvalili prije dvije god,pa ono..sa novima nisam imao problema...
ja sam ovoga lika našao preko forum.hr i bilo je napeto jer kad sam mu lovu uplatio nije se javljao i tako a ja u bedu skroz i dogovorili smo se nekako da u sub do 1h pošalje i nije se ništa javljao već je navćer u sub me nazvao i rekao da je poslao i da mi se on nemre javljat kad ga ja zovem da je on po nekim seminarima, i da je poslovan čovjek pravi biznis men(bussines man)ali evo mob je došao i sve je super!
btw gdje se pali kamera 3G??