pa napravis foldere i uploadas ih.kako nemos skinit ikonice?pa samo kliknes na link.
pa napravis foldere i uploadas ih.kako nemos skinit ikonice?pa samo kliknes na link.
de blizz koji ti je bokte?? jel NEVIDIS da sam se nasalio i reko sam da je dobar? sta se pjenis odmah? i kakvi su to fontovi kak se to mjenja?
OPOMENA: dosta obadvojica i blizzard i xulos. ako se mislite tu svadati, rijesite to preko PM
pa samo se zajeb**** nisam mislio nis lose ti je ZAJEb*** btw reko sam da je dobar i dao kritiku ,sta je tu lose ?
Odlicne ikone.. ako si ti ono pravio svaka cast.. ali nije tesko napravit mislim samo se malo zabavis u photoshopu a ja to vec ucim.. ali ne s menu ikonama.. Dobre su blizzard samo su malo dosta velike :D ono kad selektujes neku datoteku.. sve u svemu... ODLICNO
ljudi ono sa smsom je potpuno nepotrebno s folderima. mozete samo u faru otvorit pref store sa f4 i tamo promjenit u tpa i to je to, nikakvi dodatni folderi nisu potrebni. imam tako napravljeno vec oko 3 tjedna i nekih 500 smsova, nista se nije izgubilo i nema nikakvih bugova. jel znate cem sluzi to dodatno sa folderima jer ne vidim potrebu.
a za josipa: taj bug sa kamerom se dogadja ako si stavljao skinove za media player, nema veze s menu ikonama. ako nisi onda si jedini za kojeg sam cuo da se to desava bez player skina
imas negdje sliku da ja vidim kak to izgleda?
@ blizzard: Imas problem sa sestom ikonom
<!-- Desktop Element 6 -->
<element id="MediaPlayer">
<label type="name"> <text>Walkman</text> </label>
<icon pos="unselected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_ICN</icon>
<icon pos="selected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_SELECTED_ICN </icon>
<link type="internal"/>
tražim menu icone za w810 kao na topsony-u, pa ako neko ima već skinute bio bih zahvalan da mi pošalje
krivo sam rekao,font mijenjaš u layoutu
http://img502.imageshack.us/img502/561/fontrn9.jpg
originalna veličina fonta je 29 a 22-23 je po meni super
to sam vec rijesio preko pm-a s tobom.
evo small font za w800 r1bc002 imas layout i patch (oboje ubaci u mob):
http://rapidshare.com/files/31969435...small.rar.html
a koji je tebi?!?! aj objasni sta sam sad radio.
nisam se uopce pjenio,pa di ti je post u kojem sam ja nesto krivo napisao?
@blizzard
da samo tu trenutno i manja su slova u cijelom mobu još da skužim šta da promijenim da su i brojke
ok peace necemo se svdjat tu sad...
Evo spremam se za fleshat pa me zanima još ovo.
K750i skinem main europa1 isto i fs ali koji ima ih 5 ?
e tad trebam i fail za custom.. koji ??? mora da je vezan na ovo gore.verzija..
Pomoć
K750 R1ca021 Fs Emea 2
K750 R1ca021 Main Eu
opet se javljam vezano za jezik na mob.
naime, nakon flashanja sam izgubio hrvatski kao opciju,
pokušao sam ponovno stavit amea2 al ništa.
ima li tko kakvo riješenje?!
Cijeli flash staviti!!! I main i fs i cutomizirati i pa opet main!
meni je ovo savrseno sve je uglavnom thin font i nije onaj bold a HR VIP je savrseno malo sat je isti u porukama je kao kad citas primljenu poruku,...sve je prilagodeno i sve u svemu savrseno.
svaki put kad nešto stavljam preko fsx-a moram ponovno stavljat main?!
da li mi se na taj izbriše ono šta san stavija.
konkretno sam probao staviti novi menu i nakon toga sam morao opet flashat main..kad sam upalio mob...ništa sve isto ko i prije...
nisi morao trebao si samo stavit neki drugi menu i probat ak radi
ali mobitel mi ne radi ako opet ne stavim main