Pa promet od optime, odnosno njihov username i pass ćeš početi koristiti tek kad ti isteknu 2 mjeseca flata...
Printable View
Pa promet od optime, odnosno njihov username i pass ćeš početi koristiti tek kad ti isteknu 2 mjeseca flata...
lol sta cu ja s 2 mjeseca flata:notooth:
btw hvala na odgovorima.
da li itko koristi flatmax, zanima me kakav je protok jeli ima problema priko dana
Slučaj jednog mog kolege, napisao sam na prethodnoj stranici u ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=371
Popunio zahtjev online jer sam mislio da neće baš tako dugo trajati... sad će biti 2 tjedna a ništa od lozinke...zvao i rekao tip da pričekam još 2 dana, da su zaprimili moj zahtjev i ako u tom roku ne dođe da isprintam zahtjev i pošaljem!!
To sam i odmah trebao no nema žurbe.. trenutno još imam od tcoma a od 1.5 će stići i to za Optimu...pa neka se tcom j...... :beer:
ni ja nisam jos nis dobio a ima vec tjedan i pol kak sam poslao.
ja sam svoje podatke čekao 9 dana, s tim da je u međuvremenu bio Uskrs. poslao sam im isprintano, popunjeno.
Ma sve je to presporo... ja čeka još sutra i onda šaljem sve popunjeno...
ma faksom posaljite. ja sam poslao u cetvrtak, malo ih zivkao da pozure i u ponedjeljak imao vec lozinku
ja sam ispunila poda obrasce na netu, onda je njima trebalo skoro 3 tjedna da mi pošalju ugovore koje treba potpisat, prošli tjedan su potpisani i poslani i sad čekam...
eto i ja ispunio i faksirao pa ćemo vidit :)
Evo konačno sam poštom dobio papire... ispunio ih i poslao...sutra stižu kod njih u Novi ZG a u pon ili utorak očekujem password....najljepše oko 1.5 za pravi početak :jump:
evo dobio korisničko ime jea u rekordnom vremenu čak 3 dana čekanja :)
evo i ja dobio:)
Ma najbolje je da baciš router kroz prozor van i ne treba ti nikakva Optima a niti T-com... samo s tim problemi... baci ga odmah van :drink:
jel se neko spojio sa tim prije prvoga i jel mu šta uzelo za taj mjesec?