@coma....pa da odma ujutro odeš u školu....e,nemože....
Printable View
@coma....pa da odma ujutro odeš u školu....e,nemože....
a jesi *****, kad si ti imo za strebat ili kada je gog bio bolestan! zadnji dan je da se sa ekipom ode u grad zajebavati, cugati, jer ima pun k.... rulje u gradju! uostalom na zadnji dan praznika sam prije gdinu i pol pokupio mononukleozu :) znaci bilo je veselo
pa to ćeš upravo i napravit - ići u grad s ekipom cugat i zabavljat se - a ekipa smo mi.
ma gle, neću te ja pištoljem ganjat na sastanak, samo se pripremi na ban. ;D (šalim se)
budemo se mi vidli pa cu te nabit!
kaj onda vi neke maloljetnice dofurajte
pa imamo maloljetnice - tebe ;D
a sorry, sad sam shvatio da nemate maloljetnica, jer da imate, nered me nikada nebi trazio da mu namjestim jednu
a daj dečki, pa ne u subotu. mene tata ne pusti van dok sam bolesna. ali sad sam full ozbiljna. a nemojte se naći, dajte slijedeći vikend. pleaseeeeeeee:rolleyes: :(
kaj nisi ti rekla da te tata držao u podrumu do 15-te, pa si sada ti gazdarica? Pa onda mu lijepo reci - čale, popij si pivce za živce i ne zajebavaj. :)
@coma: pa ti ćeš dofurat maloljetnice... one svoje s nove godine...
a i sister si obećao (inače slijedi ban ;D ) da mi vidimo s kim imamo posla... a pošto nas ima preko nekoliko, sister mora da ti ima i neke okej frendice pa sve to skupi i dofuraj.
a i pesa bi isto mogel dovuć da vidimo mrcinu uživo. postavit ćemo ga za maskotu našeg foruma, a možda i mobila (za to moraš s neredom pit pa ak ga srušiš pod stol, onda je cucak nova maskota mobila)! ;)
dofurat cu caja, samo za capana!
imam ja dva cucka, a nereda cu rusit desnim kroseom
wb a i ti isto se loviš za svaku riječ....gle nemrem mu to reći...ima me pun nos, sad mora iskeširat brdo love i bolje da šutim. reci ti čovjeku od 2 m i 130 kg čale, popi si pivce za živce...! i ne pije pivu nego škropece....
ja cu ga razbit ako oces
e... a zakaj ne bi u medi? u budweiseru nema crne pive :) uostalom, budweiser radi samo do 11, brijem da medo radi do kasnije pa možemo tulum produžiti....= Citat =:
Poslao: whiteboy
ovako, sastanak je u subotu u 8 navečer, može opet u onoj istoj pivnici kod kvatrića (budweiser). Evo, obaviješteni ste.
opet ništ od sastanka :)
OK, može i u medi, ajde, sastanak je u medvedgradu (pivnici), više odgovara meni i zappanu, ima crne pive, radi do 12, a blizu je svim smjerovima pa lako poslije nekam odemo. ima i tam nekaj za pojest ak netko ogladni, jedino mjuze fali ali pozvat ćemo tomu da nam PEVA!
vidim da niste baš entuzijastični u vezi ovog sastanka tako da ne očekujemo preveć od vas, pa možda i dođe do nekih promjena u planovima, pa ako se nekom da nalazit s nama nek posta da ga obavijestimo, ili nek mi pošalje broj pa ga ja lako zvrcnem.
coma cucak ti je fakat mrak i moram ga upoznati ;) pa ajd reci kad se može do tebe (il se naći s tobom) da mi daš cd sa slčikama sa prošlog sastanka, a zappan bi jako rado upoznao tvoju sestru (i on je, kao što vidiš, animalan tip). A ti na sastanak ne moraš sad doći ful, dođi na čuku vremena, dve pive, pa se nađi poslije sa svojom ekipom...
na sljedeći sastanak (nakon ovog, na kojem će, sve mi se čini, biti samo mobilovci) ćemo onda svi (nadam se) i ostat do kraja, tj. dok im ne popimo svu pivu u pivnici ;D
vidiš, neki dan me tražio tvoj broj telefona, ali nije mi pedofilčina htio reči za kaj mu treba... ;D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a sorry, sad sam shvatio da nemate maloljetnica, jer da imate, nered me nikada nebi trazio da mu namjestim jednu
ajde,pišite........jedan po jedan,ko dolazi?
nema isprike........ :fried:
killa, vjeko,šljaka,andrea,bubbles,eminem su obavezni...ispričnice ne primamo.....:)
ja dolazim, zappan i gog isto. Očekujem naravno nereda i tebe da mi pevaš kako si nesrećan :)
pa zakej u subotu?? pa zar ste zaboravili dane kad ste bili srednjoskolci;)?? pa kaj ne moze u drugu subotu?? kaj se ne mozete strpiti tjedan dana..uostalom do kraja tjedna sam zaposlen ljubavlju:love: :)
kad bi ti ak ne bi u subotu?
OBAVIJEST: ne mogu!!!Došao bih,stvarno,al ne mogu...sorry...
slazem se sa vjekom, kada wb nije mogao, nije bilo sastanka, kada je gog bio bolestan (fizicki) onda isto nije bilo!
@wb ulicu sam reko, broj je 28
inace, ja bi htio da konacno budemo na nekom sastanku na kojem cemo zaruziti preko cijele noci, da se ubijemo ko pi*ke
ajde onda odgodite taj sastanak za subotu za tjedan dana, jel moze tako???
ili subotu ili petak, kako ekipa oce