:comp: ja korisnik od prvih dana na tarifi 85, a oni od prvog dana usluge najavljuju za "mjesec-dva". zadovoljan sam računom , ali signalom nikako.
Printable View
:comp: ja korisnik od prvih dana na tarifi 85, a oni od prvog dana usluge najavljuju za "mjesec-dva". zadovoljan sam računom , ali signalom nikako.
Da se ne ugasi ova tema, Još ništa od GPRS i MMSa itd? Mjeseci prolaze u godine, godine u desetljeća, a ništa!!!
Zadnji rok je do kraja godine ako ne zele izgubiti koncesiju. U intervjuu Mobilu i sam je Mats Tilly najavio da ce rok ispostovati. Mogao bi to biti njihov poklon za prvu godisnjicu korisnicima, maybe.
Poklon???= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ma neee, uopće nisi subjektivan ;D
Mislim, daaaaaaaaj ;) pa nismo smi ovdje sa IQ<80 :retard: Mislim, ima nas i sa 90 :notooth: i da nam ovakve izjave dođu kao "za jedan super krečko, poklanjamo vam još 10^18 kompleta za krečenje"
Ili još luđe, zvuči kao neka izjava uznapredovalog i nadobudnog prodavača na "Amway" sastancima :evil:
Sori stari, NHF, ali malko si me oraspoložio ;D
hahhahah...super bajka...ima li jos koja...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Vidim da ste me predoslovno shvatili, ono poklon je trebalo ici u navodnike. I zivo me zanima koliko ce ovih sto tu vec godinu dan placu za GPRS-om, taj GPRS uistinu i koristiti kad dodje.
koristit ce se mms ako cijena bude povoljna i to je sve.
mene zanima zbog mms-a.
ne vjerujem da ću baš surfati netom putem mobitela, jer iako će možda imati cijene niže od konkurencije, opet to nije malo...
jedino ako promotivno ne ponude 1mj besplatnog GPRS-a kao što je to svojevremeno davala Simpa...;D
A valjda mogu smisliti nešto jeftinije of web'n'walk ili Vipovog mobile interneta
Ako daju GB/50-80 kn već su na dobrom putu :)
Ovakve cijene bile bi super ali samo neka daju u prepeidu.= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
U prepaidu nikad neće bit takve cijene, ni pri jednom operateru.= Citat =:
Izvorno postao Denis
ne vidim kako je to poklon ako su prisiljeni na to.. ja kad platim parkirnu kaznu ne hvalim se da sam donirao ZagrebParking= Citat =:
Izvorno postao JBT
svaka cast tele2 na niskim cijenama kad su dosli na trziste, ali sveukupni dojam-loš!
ja sam se nadala da će povodom svog "rođendana" aktivirati i sve usluge, ali zasad je samo stavljena obavijest o proslavi, tzv. "Mukte party".
http://www.tele2.hr/rates/promotion/mukteparty/
mislim da bi bio red da se i uvede mms i gprs... iako mi nisu neki kljucni faktor
Dobar paket bi bio 50MB za 30kn, ali u prepaidu. Da imas nekakvu opciju nadoplate paketa putem postojeceg bona. A ako ponude paket kunu za 100kB i to bi bio napredak.
ma samo da ga ponude pa onda mozemo komentirati.:king:
dobro koje godine i koje to proljeće misli Mućke2 aktivrati sve usluge????????????
LOL...Mućke2 :)
Pa rok im ističe krajem godine (za pokrivenost), ali to se može još otegnuti jako dugo :)
Tele2 je i prije radio nakon isteka rokova, dobijali su opomene pa bi se lagano pokrenuli i nikom ništa. Tako će biti izgleda i ovaj put.
kako ti znaš utješit čovjeka...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
LoL. Trudim se :-)
Salim se, ali mogu oni ispuniti koncesijske uvjete, ali nitko ne kaze da moraju uvesti odmah i GPRS i MMS.
znaci naslov bi trebao glasiti...
''Mućke2 u rano proljeće 2025 će aktivirati sve usluge''...;D
ja danas pogledam na mob i vidim uključenu oznaku za gprs signal.
budući da sam kraj zaprešića, očito su proradili i drugi odašiljači, a ne samo onaj u vukovarskoj.
i danas imam signal cijeli dan i u zagrebu i u zaprešiću.
jesu li to oni napokon aktivirali taj gprs ili se meni čini?;D
mislim da ne radi gprs jos... sad sam tu u VZ-u vidio ikonicu gprs-a, al kad sam se pokusao spojiti (sa onim nekim prastarim postavkama s kojima je radilo u zg-u) napisao je "Unsuccessful" i skinuo ikonicu... tako da jos nis cini se...