Primjetio sam da mi je signal oko kuće i u mom kvartu odličan, ali kad uđem u kuću, poprilično se pogorša, što nije slučaj kad koristim Vipov signal.
Dali je to zato što Tele2 radi na 1800 MHz?
Printable View
Primjetio sam da mi je signal oko kuće i u mom kvartu odličan, ali kad uđem u kuću, poprilično se pogorša, što nije slučaj kad koristim Vipov signal.
Dali je to zato što Tele2 radi na 1800 MHz?
Eto signal je u četvrtak popodne stigao sa bazne stanice nadomak Vukovara ,na cesti prema Sotinu tj. Iloku. Ipak se izgleda ne čeka tako dugo.Signal u samom sotinu je OK.Za okolna mjesta neznam,al mislim da je malo lošije jer su dalje od bazne stanice.Al nadam se da će biti i tamo.HVALA BOGU.:klap:
A s te bazne stanice poboljšao se i signal na krajnjem djelu mitnice gdje je bio dosta lošiji tako da su dečki koji su tražili lokaciju bazne stanice pogodili tako da pokriju što treba.A i vučedol je nadam se sad dobro pokriven,jer je antena na tom području.A ne ko T-mobile i VIP dođeš na vučedol dobiješ poruku dobrodošlice u Srbiju.
Danas se pojavio Tele2 signal i u Krku.
Pošto, izgleda, brzo dolazi MMS samo tamo gdje je pokrivenost TELE2 signalom pa me zanima koliko vas to trenutačno neće imati? Gdje još nema signala TELE2 mreže???
Da li ima nekoga da zna da li ima u z.slavoniji signala, tj preciznije Pakrac i okolica...?
Kupio bih si tele2 broj islljucivo radi besplatnog mmsa, pa me zanima, jer ako nema signala onda mi ni ne vrijedi kupovati...
Baš neki dan opazio sam radove na zgradi do moje u Travnom (Novi Zagreb), baš u jugoistočnom dijelu gdje Tele2 signal baš i nije raskošan.... vidim postavljanje bazne stanice i pomislih konačno Tele2, a kad ono šok - bazna stanica T-Mobile-a (koji je ovdje isto već godinama slabašan).
Doduše, ne znam ni što će biti od ove, jer stanari okolnih zgrada (a i u samoj zgradi jer se samo jedan ulaz konzultirao s T-Mobile-om) doslovce su poludjeli i najavili blokadu ovoga...
Anyway, kada će Tele2 ovdje poboljšati pokrivenost, a i u Novom ZG općenito?
E da... jedni su priglupi kad misle da antena manje zrači ak je na susjedovom krovu, a drugima je krivo jer nikakvu paru nisu dobili kao naknadu za postavljanje bazne stanice... po njima bi mobilni operator trebao platiti svim stanarima u 149 stanova na 26 ulaza ...
Pozdrav svima!
Kaj se Novog ZG tiče, stavili su nekidan konačno i blizu mog kvarta tj. na zgradu od Z1 televizije, mislim da ih još nisu u funkciji, tek su ih postavili. Vidio sam i još neke nove njihove odašiljače na zgradi u Horvaćanskoj, preko puta Studenstkog doma, stoje uz T mobajlove. Zimus nisu imali signala u City Centru ONE, a bio sam prije 2 tjedna tamo i sad ga ima u cijelom objektu. Jedino je bezveze što još nema signala u Importanneu.
Sad bi valjda trebao biti dobar signal na Sloboštini jer je dosad po stanovima bio dosta slab.
Svi oni dizu odasiljace bez znanja SVIH stanara jer kad bi tražili poptise od svih, nikad ih ne bi dobili i nikad ne bi postavili odasiljac.
Rijetki su oni koji su uspjeli maknuti neku baznu stanicu, a od 1999. pa do danas bilo je tisuce sporova u kojima, u 99% slucajeva, pobjedjuju operateri.Znam da se stanari jedne zgrade na Savici vec godinama spore s T Mobileom oko bazne stanice, a oni ju nisu maknuli cak niti nakon naloga za micanje koji im je izdan.
Neznam kolko ima baznih stanica ali i Zabok je pokriven signalom...:wow:
Tele2 signal u Vrgorcu je bio ok do prije nekih mjesec dana, al sad stalno nestaje pa dođe i tako stalno, a živcira me stalno prebacivanje na vip pa na tele2 kad dođe.Zna li netko zbog čega se to dešava?
Eto vidim niko nije pisao da je i sami istok lijepe naše pokriven TELE2 signalom, eto dolazim baš iz Iloka i mogu reći da je signal solidan. Mislio sam da nisu išli dalje od Vukovara ali eto ipak jesu,super. Uglavnom i Ilok ima signala TELE2. Signal se odmah izgubi tj. prebaci se na VIP na potezu onih sela od Šarengrada,Mohova, Opatovca pa kad se približiš Sotinu(grad Vukovar) se opet prebaci na TELE2. Uglavnom sam primjetio da su pokriveni važniji cestovni pravci. Putovao sam od Varaždina do Vukovara i stalno je bilo signala a to je državna cesta D2 do Iloka. Eto tolko.
U petak je u Kutini signal bio full, da bi ubrzo nestao ???
Da,to sam i ja skužio jučer. Sad mi je opet na VIP-u. Gdje su uopće u Kutini oni postavili baznu stanicu?
Evo reklamiraju se da su pokrili cijlu Hrvatsku, pa sad koliko je to istina, krajnje je diskutabilno. Jeste skužili one reklame "Babina Greda" i "Gaćelezi"?
A cuj pokrlili su,ali ne svojim signalom:)Recimo Pula je manje vise pokrivena, ali ostala naselja u okolici jos nisu.Dok bude roaminga sa VIP-om biti ce Ok, ali poslije ce biti sa SZK:argue: