takoder, uvijek spreman na pregovore, tocnost, ma sve 5:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Printable View
takoder, uvijek spreman na pregovore, tocnost, ma sve 5:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Poslovao s hidegom sve prošlo bez ikakvih problema :thumbup:
zamjena sa sfreakom prosla odlicno, dosao do naplatnih u luckom, sve je bilo kako je rekao, ne kasni, sve 5, preporucam :thumbup:
poslovao sa članom vkosalec, i to na način da mi je poklonio vezicu, no što je najbitnije u svemu, uz to što mi je poklonio, zbog mojih obveza, ćak mi ju je doneo doma, te sam mu jako zahvalan. 5+ ;)
trgovao sa clanom BONA - sve 5 , preporuka sa moje strane , covjek je posten .
nema na cemu, i drugi put...takoder hvala na cd-u= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
lcd na v525 nije ispravan, ali kako dokazat da je bio ispravan kad smo se nasli kad se mob nije dao upalit i bio je dogovor ako je samo sftw u pitanju da cu sam platit, ako nije da ce on, ali posto se on ne drzi tog dogovora, tj kaze da sam ja to strgo, ok..= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
sam sam si kriv...:-/
"JA kazem:
ako je na V525 otisao samo software, moze...ako nakon sto ga strucija osoba pregleda i ustanovimo da treba jos nesto napravit, morao bi mi nadoplatiti vrijednost mobitela v525 u iznosu od 250 kn,ok?
SFREAK:
Ok.Nosio sam ga u servis danas,i likovi su rekli da je software u pitanju,kazu da je treba flexat,ali nije mi se dalo njima placat.A naime ja sam zbrisao flas s nje i ne kuzim se u motorole pa ga nisam znao vratit natrag. "
Hvala, Router, takodjer ti uzvraćam komplimentom vezano uz tvoju prodaju meni. Toplo preporučam svima koji imaju ikakvu namjeru kupiti nešto od Routera da to i učine. Uistinu je lijepo znati da u ovo doba muljatora i prevaranata nekim ljudima doista možeš vjerovati na riječ, a da ih nikad u životu nisi vidio...Zahvaljujem ti još jednom uz veliki veliki pozdrav iz Splita!= Citat =:
Izvorno postao Router
Trgovao sa MadMataxom sve proslo 5...
s kosalcem 2x sve 5,izašao mi je u susret,svaka čast...čak mi dostavio robu bez pogovora...preporučujem obavezno:thumbup:
takoder s moje strane, preporucam :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Kupovina panasonica VS3 od BM0021 je stvarno uredno prošla.
Dečko je sasvim ok i poštiva dogovor.
Ako imate kakvih razmjena sa navedenim kolegom mogu Vam reći da nemate brige oko nepoštivanja dogovora.
Pozdrav svima i sretno!
Zamjena sa korisnikom Kiki1989 prosla odlicno, preporucujem...
RoyalFlash trgovina sve 5:thumbup:
jucer obavljena zamjena sa rospaya-om,zadovoljan sam, preporucujem
izbjegavajte trgovinu sa clanom nicka Zvonimir - radi se o klasicnom muljatoru koji prodaje poluispravno glumeci postenje a onda mijenja brojeve mobitela . ali i taj ce dolijati uskoro , nadam se meni .
kupio sam od njega mobitel i sam sam kriv sto nisam provjerio ispravnost kamere , ali sad sam otkrio jos nesto - naime mobitel ima i drugih problema , konkretno koliko god dugo da je na punjacu ko da nikad nije pun . inace , bit cu zahvalan za svaku informaciju o doticnom clanu , iako i sam sam pokrenuo svojevrsan quest za navedenom personom .
Kupac: Ja
Prodavac: Vkosalec
Predmet: Njoka 6680
Dogovorili se za razmjenu on poslao Njoku prvi a ja autobusom po prijatelju mome poslao i sutra bi se trebali naci da mu on preda moj W800i pa nek Vkosalec rece svoje!
Ocjena 5/5
Covjek je fer i korektan preporucujem trgovanje s njim!:thumbup:
danas cu se naci s frendom koji mi se javio i sve smo se dogovorili...= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
ocjena takoder 5, sve islo po dogovoru
a sto se tice onih 150 kn od Stric Dobby-a, uplaceno i mi smo sve rijesili i preporucam trgovinu (covjek je imao nekih problema za koje ja nisam znao i mislio sam da me mulja, bio je cisti nesporazum)
svaka cast obadvojici :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kupac: Ja
Prodavac: sfreak
Predmet: Nokia 6310
Nakon viđenih slika; danas preuzeo nokiu i prezadovoljan kupljenim (i cijenom ponajviše :thumbup: )
Ocjena 5/5
Sve na mjestu
BM0021 došao do mene, donio mi mob, sve za 5, preporučam ga za trgovinu
1.poslovao s ipavli19, bilo malo problema (kasnio sa slanjem, strgan punjac) nije strasno, al je bar mogao napomenuti, a ne napisati u pismu "sorry zbog punjaca" al ajd, kaze da je imao nekih problema, pa nek mu bude:mega:
2.poslovao s wranglerom... sve po dogovoru, preporucam trgovinu s doticnim:beer:
Također, sve proslo po dogovoru:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mmarko
= Citat =:
Izvorno postao danyx
Vice versa.. :turn:
Također i ja preporučujem Danyxa :mega:
Poslovao sa prpićem,
poslao mu mobitel na povjerenje,
on dobio i uplatio lovu na račun.
Svaka čast:thumbup:
5/5 ocijena.
Evo ja sam poslova sa "Stric Dobby"