E da a s cim da ju flasham,koji bi firmware bio ok zanj i jel znas gdje bi ga mogao nac?= Citat =:
Izvorno postao prpic
Printable View
E da a s cim da ju flasham,koji bi firmware bio ok zanj i jel znas gdje bi ga mogao nac?= Citat =:
Izvorno postao prpic
u tripletse se ne razumijem bas... pa tako da ne znam :)
Ej ljudi jel neko zna gdje mogu,i koju verziju firmwarea skinut za v525,i kako da ju bootam sa repstudiom?
v525 site
A flashas sa RSD lite-om ili multiflasflex-om :)
Thanks.Nego zanima me kakav je to fullflash 55r?= Citat =:
Izvorno postao prpic
pa cijeli FW 55r
a da sam na tvom mjestu stavio bi 72r
ok.Sad mi se cak phone nece spojit sa kompom,malo zasvjetli i u desnom cosku na kompu mi izbaci device not recognized.Ma nek sve ide dodjavola!
događa se...
a i ako si ga sad flashao, i ako si ga imao spojen kao v525, i flasho ga na v600, mislim da ces opet morat instalirat drivere, al nisam siguran..
Da ali nije problem u driverima,jucer sam instalirao drivere i nasao ga je,ali nece ga svaki put nac.Od 20 pokusaja 1 upali,a sad niti jedan.= Citat =:
Izvorno postao prpic
ne znam.... meni sada nikako nece jer imam problema sa kablom...
A i meni isto tako nekad oce , nekad nece
A u najgorem slucaju moze riknut:licklips:
Ovako, V525 nije problematičan, mogao si to i jednostavnije i nebi morao ponovo sve instalirati, ali što je tu je.
Ponovi ono s repstudiom, pokreneš rep studio, dobro očistiš kontakte na motoroli i kablu (možeš koristiti štapić za uši i alkohol) i upališ motorolu.
Trebao bi ju prepoznati, ako ju prepozna, možeš ponoviti postupak, nemože štetiti, a repstudio to nekad ne obavi od prve (ako je izbacio grešku).
Ako upališ motorolu tako da držiš * i # i tek onda tipku za paljenje upalit će se u boot loader modu kada se može flashati.
Moja preporuka je multi flash flex (tako nekako) i ako imaš instaliran PST i ispravno crackiran, nalazi se u folderu gdje je instaliran PST
Ja sam radio i sa flashbackup-om sa nekom starijom verzijom kao 1.6 ili 1.7. U njemu možeš birati što češ sve staviti na mob, ali pošto je repstudio SVE obrisao, onda moraš sve i instalirati.
Monster pack 72R je dobar i neproblematičan
Dakle, prvo vidi koji ti program prepoznaje motorolu, pa se prilagodi.
Ako multi flash flex prepozna kada je upališ u boot loader modu (* i #) onda je možeš odmah flešnuti sa 72R
Ako je prepozna repstudio, ponovi sve i drži na kraju * i # dok ti ne napiše da je sad možeš upaliti i fleshati.
Još malo sam online pa javi kako ide
ma nemojte čovjeku pričati bajke!! Kakav 72R??? Kad se koristi repair studio, on popravlja PDS zonu i briše sve iz flash memorije, te PDS zonu konvertira u 4001 verziju, a ta verzija prima samo 55R fullflash i 58R monster pack! znači, možeš odabrati samo ta dva flasha kada koristiš repair studio! no ako hoćeš na neku noviju verziju flasha, recimo 72R ili 75R, onda treba PDS konvertirati u 2006 verziju da bi se mob mogao flashati sa bilo kojim flashom!
evo i postupak poslije repair studia.
Dakle, repair studio i zatim 58R preko MultiFlashFlex-a i mobitel je otključan!
Je, upravu si GoGs.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Potpuno sam to smetnuo s uma da je SVE obrisao. Dakle, moze, ako je ispravan backup, sve vratiti i uraditi nesto drugo, ili staviti 55R ili 58R.
Mislim da nis od unlockanja,ova moja krntija ide u kantu za smece.Jednostavno komp ju nece nac i gotovo.valjda sam nekaj sje..o:-/
Imam neki kabel DKU2.Jel taj ok za radit takve stvari?
Jednostavno kad spojim kabel i stisnem crvenu tipku samo zablinka i nista.Uopce se nece spojit s kompom.
Jel neko ima neko rjesenje,osim onog mog prvog:thumbup
DKU2?= Citat =:
Izvorno postao sfreak
taj je kabel za Nokia aparate
Ma daj ne paničari. U najgorem slučaju češ morat testpoint. Taj mob je jednostavno nemoguče softverski skros skurit.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
ma da?= Citat =:
Izvorno postao darius
pa varaš se, napravi mu full flash erase i stiltaj PDS i mrtav je 4 ever. ni TP ni mila majka mu više ne pomaže.
ili mu samo BL overload napravi i opet je mrtav. no za te radnje zbilja treba biti kamikaza :thumbup:
Čm, pa kod ful flash eraze pomaže repstudio u kombinaciji sa testpointom, mislim da sam ja to uspio svojevremeno al na E550. Zajebavao se s repstudiom, i kad napravio erase nešt se sjebalo i mob mrtav, al ponovno repstudio i malo prčkanja po testpointu i tipkici paljenja riješilo stvar.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
kažem full flash erase, to ni nemaš u rep studio, a plus kombinacija sa tiltanjem PDS...= Citat =:
Izvorno postao darius
ako samo sjebeš flash memoriju full, sve se riješi, ali ovako, ne
Aha. Ipal sam ja kemičar, nemoram ja sve znat ko da sam s FER-a:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nema sa tim FER pretjerano veze, upiši pa ćeš vidjet.= Citat =:
Izvorno postao darius
ne znam, možda imaš samo gore tu naljepnicu, DKU2 je tvornička oznaka kabela za Nokiu, i isključivo za nju. ili neki divlji proizvođač. uostalom, bitno da radi= Citat =:
Izvorno postao darius
Pa sta mi vi ljudi prporucujete?sta bih uspio napravit sa test pointom,i kako bih onda opet stavio flash na phone.jel uopce ima kakve koristi od toga?
Pa ak ništa ne oživi taj tvoj mob jedino ti ostaje probat testpoint= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Pa stvarno ne znam st da vise radim.Nesto mi je ovaj kabel sumnjiv.Pa zar je moguce da se s USB-a direktno spoje 4 zice na konektor od telefona bez ikakvih dodatnih elemenata(Tako je spojen moj kabel)?= Citat =:
Izvorno postao darius