pa to bila skroz realna cijena za taj aparat s obzirom na ugovor od 18 mj.
sigurno je jedno, a to će i vrijeme pokazati, da će tele nuditi sve više aparata i sve više i više tarifnih modela jer ipak ljepota je u raznolikosti:)
Printable View
pa to bila skroz realna cijena za taj aparat s obzirom na ugovor od 18 mj.
sigurno je jedno, a to će i vrijeme pokazati, da će tele nuditi sve više aparata i sve više i više tarifnih modela jer ipak ljepota je u raznolikosti:)
ali ne mogu ni oni poklanjati telefone.treba biti realan.
neboj se (skoro) ništa se u životu ne poklanja, imaju oni svoju računicu, vratiš ti sve to njima kroz ugovor....= Citat =:
Izvorno postao zmija
od cetrvtka u ponudi NOKIA 6230I uz ugovor na 18mjeseci tarifa 48 i 85. 1695,00 kn
informacija sa newsa. po meni malo preskupo..komentari
Nema šanse da toliko košta na pretplati, odnosno ako bude toliko koštala, onda će ju rijetko tko uzeti, jer na T-Mobile Tarifi 150 na godinu dana košta 1699.
nadajmo se to je malo previse ipak nadajmo se samo nam to presotaje!!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
tak je isto negdje cijena u oglasniku . ako je istina - jako dobra ponuda .
realna cijena bi bila 995kn na ugovor 18mj.
Mislim, kaj bi to bila dobra ponuda? Skoro 1700 kuna za takav uređaj na godinu i pol? Ako je jedan V3 895, onda nema logike da jedna 6230i košta toliko.= Citat =:
Izvorno postao Router
po meni je dobra ponuda za takav telefon . ne moze sve biti besplatno - uz ugovor od 18mjeseci i 48kn mjesecno - meni se to cini realna cijena kad uzmem u obzir gdje zivim . a usporedjivati V3 i 6230i - ni pod razno .
a 12x150kn je itekako manje nego 18x48kn .
Čuj, ako je tebi to povoljno, a na crno nova košta oko 1700 kuna, onda samo naprijed. Nije to neki friški uređaj da bi sad mogao imati toliku cijenu. A V3 sam usporedio samo zato jer su preklopni mobiteli uvijek skuplji od običnih, a oba imaju megapixelnu kameru, a iz nekog razloga 6230i bi trebala biti skuplja za 800 kn. Nije mi logično.
da je 800 isao bih po nju...v3i ima megapikselnu kameru ne v3 malo si se zbunio..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
v3 ima vga kameru . v3 ima samo 5mb memorije . v3 nema utor za memorijsku karticu . i najvaznije - v3 nije nokia :)
v3 je samo fashion telefon , dok 6230i cak i ima neke funkcije poslovnog telefona i po nekima detaljima ima veze i sa k750 . tako da 800kn razlike se topi i po karakteristikama , a v3 kosta 900 + 1800 = 2700 , 6230i ( ako je istina uopce ovo ) ce biri 1700 + 800 = 2500 .
Ma mislio sam na Panasonic, ne na Motorolu.
onda ti fali jedno S :)
previše za taj aparat....
danas sam u prolazu pogledao na 2 tele2 prodajna mjesta - i nisam vidio nigdje ovu nokiu u ponudi .
za 6230i je to definitivno previse novaca.pa taj phone je na trzistu skoro godinu dana!!!
Evo reklama u novinama, 6230i dođe 1695,00 kn uz ugovor na 18 mjeseci.
To ima je van svake logike. Kaj će sad dizat cijene svih uređaja? Idiotski. Preskupo.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
mi i jesmo narod da sve ocemo zabadava . taj telefon skoro isto kosta i kod konkurencije - 1499 u t-comu na 24 i tarifa 150 , odnosno 1491 uz ugovor od 24mjeseca u vipu . ne vidim razloga zasto bi ovdje trebala biti toliko povoljnije .
Pa da. Cijena je skroz pristojna s obzirom na uvjete.
Uređaj je star preko godinu dana i na crno toliko košta i velim da je preskup s obzirom koliko ima ostali uređaji koštaju. Meni tak svejedno, jer me ne zanima.
Ali mora se priznat da je počelo - ponuda boljih uređaja. Čekamo nastavak.
Nece oni tako osvojiti ni 5% trzista a ne 30% kolike su najave. Pa normalno da se ocekuju mobiteli za džabe, to funkcionira u cijelom svijetu (naravno uz neku pretplatu i simbolicnu cijenu uredjaja). Kako bi prosao neki operater u EU kada bi izdao takvu ponudu! Sve je ovo za sad jadno, taj mobitel mogu nabaviti i za manje pare.