AAAAAAA! Probudio se yutros kao i uvijek u pol 7,kad ono lijevi zvucnik ne radi... Zastopalo mi se uho (valjda). Nis ne cujem,ne boli,ali je krajnje neugodno... Sta da radim? Ne da mi se sad po doktorima... :cry:
...
Blu,pa gdje ti dane gubis...? :)
Printable View
AAAAAAA! Probudio se yutros kao i uvijek u pol 7,kad ono lijevi zvucnik ne radi... Zastopalo mi se uho (valjda). Nis ne cujem,ne boli,ali je krajnje neugodno... Sta da radim? Ne da mi se sad po doktorima... :cry:
...
Blu,pa gdje ti dane gubis...? :)
oho, stovani gdine BD!! i vas se moze vidjeti na ovoj adresi..
bas si razmisljam zadnjih dana.. svi kafeovci koje znam i imam po listama netragom su nestali u zadnje vrijeme.. nestajanje se poklopilo s otkrivanjem, a kasnije i ovisnoscu o fejsbuku!!
sram vas bilo sve skupa!!
kak vam to kindergarten cudo moze biti draze i zabavnije od cafe.mobila?! ja, kao jedna teta u vuticu koja se citavo vrijeme igra, tvrdim da je taj fejs djetinjast! :belj:
kam bek! al ju madrfakrz!
pozdra svima...
Evo malo -pomalo pokušavam skratiti skriptu od 289 stranica na puno puno manje... :)
kako mi je krenulo, moglo bi biti nešto... ;D
Inače, kako ste vi?
Ma tu sam ja, tu sam... Ali na FBu neke stvari idu automatski, a na ovom velebnom forumu ipak treba paziti što se piše. Da, nije me bilo jedno 2 tjedna, a kad sam došao nazad na Cafe' trebalo mi je 4 dana samo da na PMove odgovorim :-/ I još ih imam par unanswered....
A FB je dobar jer sam sreo neke ljude koje nisam vidio skoro 20 godina :eek:
vidim ja zdenka pravo ljuta na forumase koji su se preselili na fejsbuk... :D
Ma niiiiismooooo! Tu smo, kao i uvijek, samo je ovaj period od Božića preko Nove do kraja prvog mjeseca malo onak... više smo vani nego u HR (barem ja)
došao iz škole . . .
idem jesti, ogladnio od tolikog umnog rada :notooth:
došo i ja...pise na kreletekstu da je 21.01. najdepresivniji dan u godini :jehon:
Evo, tvoj omiljeni forumash je tu :) Back in the saddle...
Viš' kak ti ja svaku želju ispunim ;)
ma koji vražiji facebook...
nekako sumnjam da tamo mogu dobit pomoć ko na ovom forumu... ;D :p
O pozdrav Blue... nešto te nije bilo za vidjet u zadnje vrijeme...
Jesi došo u komadau sa skijanja? ;D
Turbo-Macu sam neki dan vidio ispred faxa... on ulazio, ja izlazio... :)
Eh, vidiš... dobra ideja...
tamo krajem 2.mj, nekakvo okupljenje bi mogli izorganizirati... :) ;D
ako ništa, da se bar okupi ova "dežurna ekipa" što dođe na okupljanja forumaša (ZeroBravo, T-maca, BlueDevil, Chellex) i naravno pokoja cura.. :)
kak su se poceli selit na FB, prije cemo ih pohvatat na okupljanju fejsbukera neg ovako.. :( smanjio se ljudima kapacitet za alkohol, na fejsu si sibaju virtualne cuge, pa onda ne izlaze van i ne cugaju.. a to je lose.. zamisli, dodjemo u pivnicu, a ono svi vade mobove, palmove, laptope i sibaju si virtualnu cugu! yebo ja to! piiiiit ajmo!
da mi je samo znat kako nazdrave!?! ;D :p
ma kakava virtualna cuga...
to nevalja...
Lijepo se mi skupimo, naručimo cugu, :beer: , lijepo si popričamo bez nekog tipkanja po mobitelu/laptopu, slijepo si "šibamo" relanu (ne virtalnu) cugu... :)
Trebali bi neko okupljanje ssataviti...nije bilo ništa još od 5te godišnjice foruma... :)
ja sam za . . . :thumbup:
da napokon upoznam ekipu s foruma . . . ;)
prve pute sam bio premlad, a zadjih 2-3 puta onemogućen ;)
Pozdrav... dosao doma sad :)
Bas su lijepi zalasci sunca ovih dana :)
OK, nemojmo sad pretjerivat... Cuga je cuga. Je cuga. I da.
A to kome su i koliko kapaciteti pali, to možemo vrlo lako provjerit: nađemo se :)
Apropos, preporučio bih neku birtiju gdje ima i koja druga piva, a ne samo 3 i pol kao u ex-medi. Ja bih koju pšeničnu maznuo drage volje :licklips:
@ Ico: jesam, prijatelju, u komadu sam. Jedva, ali jesam. Opake horde alkohola napadale su me bjesomučno sa svih strana, od ranog jutra do kasne večeri, i nisam sve bitke dobio, ali nema predaje!
I am a high-spirited Croatian , what has a plumber?
selbst übermütig ringen kaj ima Rohrleger?
Ja ne razgovaram sa ženom,već dva dana! Super, sad sam stalno ON-LINE!:lol:
...radim...