točno to ;) http://i101.photobucket.com/albums/m...ballbeatup.gif http://i165.photobucket.com/albums/u...hsmileyhit.gif
Printable View
neznam bas decki, to svi tako kazu...
nije se niko nado, i da je neko od nas njega puknuo, frajeru nebi nis bilo, ali onda bi on nas zbombo da nas mama u cevapu ne prepozna...
jer nas je fkt natambo a nije mi skoro nis, a neznam bas kolko bi njega bolilo da ga netko od nas udari...
ma bilo pa proslo, nismo dobro reagirali i ******
change the subject :notooth:
a dobro . . .
ali sljedeći put može završiti puno gore, ne daj bože . . .
a kad ste već cugali, iher je koja boca bila pri ruci ;)
evo, vratio se iz grada, i sad odoh na spavanhje :) laku noć...
idem i ja polako . . .
pozz svima :wave:
@ sad znate za sljedeći put ;)
odmah bocom po glavi ;)
pozz
hehe
aj laku noc
ucim pa malo surfam i gledam tenis. odo si napravit kavicu
Ja upravio ostavio lovu policiji :( i sad idem spavati :D
Ajmo poludimo svi.....:beer:
:drink: :drink: ;D ;D :p
:bigjump:
Inače dobar jutar svima...evo stigao sa izlaska.....
dobar dan svima... :)
nenspavan sam... :-/
ja gutam kavu ko vrag...:satan:
...sranje ne dolazi bez razloga ;) ...bolje se kloni takve ekipe - jer onda nećeš ni imat problema...
...ja osobno mrzim nasilje i dosad niti jednom nisam dobio batina (osim onaj put u vojsci kad me ona faca od kukavice išao izudarat na spavanju ) jer sam bio pametan pa nisam ni izazivao, a takve sam se ekipe klonio...
...inače sjedim i slušam glazbu...
Evo ustadoh, dobro jutro.
dobro jutro :wave:
gledam kaj ima, pijem čaj i cuclam strepsils (med i limun) :licklips:
bio na kavi sada.. popodne idem do frenda, imat cemo 3 elektricne gitare, 1 akusticno/elektricnu, 4 pojacala, mikrofon i laptop :D
pa dobro kaj serete vi, to SVI ali SVI tako pricaju, i sta da ga jesmo...bar 2 od nas bi bila nokautirana nakraju, i onda bi nas lik 1 po 1 izbio sutra...neznam bas 1vs1 s njim...tak da mislim pricate nebuloze i kad razmislim dobro je kaj nismo nista napravili...nije to klinac od 15 godina da se mozes tako zajebavat :jehon:
inace digoh se i idem rucat
sredio napokon linux.. predobro :headbang:
Vi biste se samo tukli... To su radili kromanjonci još dok vi niste ni bili u planu :rolleyes:
A da mu jednostavno pošaljete poštom eksplozivnu napravu? To možete napraviti i iz sigurnosti vašeg doma (hint: internet) :D
Jutro svima..... :wave:
:beer: