Pa mogla bi... ;D ali zašto samo jedna? ;D
Printable View
Pa mogla bi... ;D ali zašto samo jedna? ;D
OK, nekoliko piva. Pa razumijemo se ;)
Trebali bi se naći, da si čestitamo. I ponijet jaja, naravno ;D
Da, onda se možemo i tucati ;D s jajima naravno, ipak je to običaj ;D
Svako svakog s jajima? Pa kome zadnjem jaja ostanu čitava, pobjedio je... Tako, ne?
;D ;D ;D
Tako nekako ;D
:beer: onda je dogovoreno. Sad samo da se još ekipe javi (jer ti i ja sami imamo premalo jaja a da bi to bilo zanimljivo), i da dogovorimo mjesto i vrijeme okršaja.
I Kad Se Vidimo? :)
Što se mene tiče - anytime, any place. Otvoren sam za sve varijante :D
Sad si prva kada se tucanje spominje? ;D
prva će bit i koja će pobjeć od dolaska kad dogovor i padne...
ja također otvoren za sve varijante, osim kad je neki dobar koncert u gradu ;) . dakle, mogli bi nekaj složit... pa javite gdje bi išli, kad bi išli i ostale finese... moj prijedlog je neki pub/pivnica nešto, da je normalna (čitaj pitka, ne tuborg) piva normalne cijene i ugodne atmosfere... kak je ispal maxi zadnji put? jel to okej mjesto za druženja, pa da vrijedi ponovit?
Opa! Braveheart!!! ;D
Slutim opaku repliku - ne u vidu ispravka netočnog navoda, već u vidu prsta u oko, šibica među nožnim prstima i feferona u nosu :Evil:
Što se mene tiće ja rađe idem na neku svadbu u Pančevo nego ponovno u Maxi. eto tak je ispal (bar s moje strane).= Citat =:
Izvorno postao zappan
hmm... http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=100&l=e&nav=nav6 daje popis pubova i pivnica između ostalog... eto, prijedlozi dobrodošli...
opet ćeš je otjerati perveru jedan;D
Meni sve paše. Eventualno mrvicu manje oni koji imaju problema s parkingom (Deželićev prilaz, recimo, ne djeluje ko da ima parking neki :confused: ). Ali nema ni to neke veze - ja sam za SVE!!! :beer:
hm... je zgodna ideja ona 'u svakom pubu pivu' al to funkcionira u dublinu di je pub do puba, a ne u zg di je jedan na 4 kvarta i kusur...
@damgol - misliš da je moj utjecaj presudan? ak je tak, onda samo mogu zahvalit na komplimentu ako smatraš da ja na andreu mogu utjecati sam toliko jako i to ovak prek foruma... sve mi je sad neugodno, crvenim se sav ;D
sorry care mislio sam na onaj gog-ov post;)
Da, fakat ;D
Ispalo je da si Zappanu uvalio kajlu a čovjek je samo predložio pubove ;D
LoLčInA :lol:
Ovo će te koštat koju hmeljušu, rekao bih... :D ;D
ma ima se para kad me supersport časti;D
ja nemrem nikako do poslije uskrsa - ispit sljedeći tjedan...
kada bolje razmislim meni bi pasalo posije 15.04... ma u biti tko ga j.... ionako nebum u petak evećer učio :D
meni je samo bitno da tad ne radim;)
za vas ću uvijek naći vremena kad je tako;)
mozda i ja dodjem na malo duze :)
i meni isto. i da ne bude u Teheranu ko zadnji puta.
Ajmo ljudi, već je srijeda, blizu je petak... Gdje ćemo?