Stara latinska je "honores mutant mores" (čast mijenja običaje). :)
Printable View
Stara latinska je "honores mutant mores" (čast mijenja običaje). :)
Ovo je fora - exploit kojim je moguće prtljati po system.img dump-u i flashati ga natrag na mobitel. Zakaj je to dobra stvar? Modifikacijom system.img moguće je editirati build.prop file kojim je moguće promijeniti DPI ekrana, pojačati headphone output, uključiti dual windows za sve aplikacije, implementirati adblock... I to sve na Marshmallow Androidu sa zaključanim bootloaderom.
Proces je jako osjetljiv i tricky i nekoliko ljudi je hard brickalo uređaje tako da ste sami odgovorni ako pokušate ovu metodu.
Link:
https://plus.google.com/108809553303...ts/3tkNdkaMnNK
Ovo gore bi radilo ako se pritom ne dira kernel :)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Da, ali u tom slučaju postoje problemi sa stock aplikacijama (zumiranje u kameri je strgano) i ostalim aplikacijama - Instagram cropanje slika ne radi kako spada, ikone i gumbi u Google Play-u su preveliki itd. Sa build.prop editiranjem takvi problemi su eliminirani. Barem u većini slučajeva.
To zumiranje na G4 mi nikada nije bilo jasno. Niti na običnom tvorničkom softu. Ovijek bi se dogodilo da pokušavajući zumirati, aktiviram prednju kameru. :)
Meni nikad, you're zooming it wrong :D
Ne buncaj. :)
Logično je da zumiram kao na Xperijama uporabim +- tipke, nikakvim "štipkanjem" ekrana jer se i fokus mijenja pomicanjem aparata. A opet bilo bi posve neumjesno da su ostavili da na G4 s + i - tipkom zumiram.
Mislio sam, kako se kada "odštipnem prste" pojavi slider s desne strane, da je on u biti stalno tu, pa mogu lagano prstom od dna prema vrhu, kad šipak...
Evo vratio se G4 sa servisa. Agramservis je odradio odlicno posao. Zamjenjen kompletan ekran sa bocnim rubovima. Izgleda bolje nego kad je bio kupljen. I moram priznati, falio mi je u 3pm. Sad sam na mjestu.
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
Ima li kakvih vijesti za root??0
Jel to ono gdje se mijenja imei ili
Ja sam popustio i unlockao bootloader. :D
Stavio sam Imperium ROM, maknuo nepotrebne aplikacije i instalirao Greenify. Baterija je bolja kojih 10-ak posto tak da sam zadovoljan.
Kaj se garancije tiče - iskreno, nekako sam razmišljao, moj G4 je iz 602 serije koja ima puno manju šansu za bootloop pa vjerujem da ću prije ja razbiti mob nego da mi krepa. U tom slučaju mi opet garancija ne vrijedi.
Krajem godine ću ionako uzeti nekaj drugo.
Ak ti i krajem godine ističe garancija onda OK ovako ne bi. Meni ističe za godinu dana tek
Kad slusam glazbu i odaberem mod cisti zvuk imam krcanje na slusalicama kao i na zvucniku mobitela. To je nekakav bug ili?http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e2edac6ad3.jpg
A što očekuješ od EQ-a? :D
EQ je totalno smeće kao i defaultni Music Player. Za glazbu konkretno koristim Poweramp.
Osobno koristim Pulsar, plaćenu verziju.
Ne ocekujem nista.Svi drugi moduli rade ok. Slucajno sam to primjetio. Za slusanje koristim Tunein Radio Pro zbog internet radia. Glazbu slabije vrtim pa mi nije bitno koji player. Samo me zanimalo da li je to nekakav bug ili ne. Hvala na odgovorima.
Jel dobio tko nadogradnju v20g 20 july? Meni je stigla obavijest
Poslano sa mog SM-T550 koristeći Tapatalk
Da (slobodna prodaja).
Nisam primjetio neku razliku (bio sam na V20d).