pa u Philzu imas samo za external sd mount as USB storage, ne znam, treba vidjet na xda bas za recovery dal kaj pise...
pa u Philzu imas samo za external sd mount as USB storage, ne znam, treba vidjet na xda bas za recovery dal kaj pise...
Da, istina, baš gledam sad.. Iskreno za twrp i cwm ne znam, al isto tak nisam mogel mountat s twrp i cwm..
Pa ni vrag da nema podršku za internu memoriju.. Nadam se da bu i to riješili..
Bezveze..
Znalo mi se dogodit (ne pitajte kak) da prek Phil z recoverya formatiram system, data i ostalo, a posle banana, ne postoji ubacivanja roma prek kompa u mob dok je u c.recoveryu, osim opet flešanja stock roma prek odina, i opet flešanje custom recoverya pa tek onda flešanje c.rom...
Imam mali problem, kada uključim Wi-fi ili se spojim preko mreže na internet, odjednom mi se pokrenu skidati svakakve aplikacije sa google play-a koje uopće ne želim i ne mogu to zaustaviti.
Imali itko ideju kako to zaustaviti?
Na play-u u podešavanjima isključi automatsko ažuriranje
znam da ovdje nije mjesto za ovo pitanje ali nisam znao kud bih ga postao. prijatelj mi je poslao jednu aplikaciju koja se zove blackmart alpha. s njom instaliras sve aplikacije iz google trgovine koje se placaju for free. cak nalazi i aplikacije koje su skrivene u trgovini. ja sam ju isprobao i sve radi fantastično. e sad pitanje, jel opasno skidati aplikacije tako s crnog tržišta, radi sigurnosti itd? hvala
jedva čekam 2015. da ga kupim!!:wall:
Imam problem sa gs4 kad koristim navigaciju navigon. Nakon 15 min koristenja mi napise da je iskopcana sim kartica. Navigacija nastavi radit. I onda kad iskljucim mob i ponovo upalim sim kartica je u redu. Jel zna netko zbog cega je to? Dali se pregrije ili sto?
Ja sam imao Navigon upaljen sat vremena i nije bilo nikakvih problema...
Upravo sam instalirao sve aplikacije koje mi trebaju, te sam podesio cijeli sustav u postavkama i svaku aplikaciju pojedinačno. Evo sada sam dobio neki update od 51 MB, i kako sad da budem siguran da mi sve to što sam radio par dana neće pasti u vodu? Koji je najbolji način da sve postavke uređaja i aplikacija negdje sigurno spremim, pa onda vratim ako bude potrebe?
Root + nandroid. Najbolje i najsigurnije.
Rootao sam mobitel i sada kad idem na aktualizaciju softvera mi javi da je iređaj mijenjan i da aktualizacija nije dostupna. Znaći da onda više neću moći aktualizirati sve buduće nadogradnje?
Updateas custom ROMom ili stockom preko Odina.
to će uvjek pisat jer tako skidaju odgovornost sa sebe.
Ja si uzeo s4 prije tj dana..
Odlicno lezi u ruci..iako je plastika, izrada mi odlicna.
Ekran odlican, video/fotkanje osjetno od s3/note 2 bolje.. Nisam to očekivao...
Sve fludino radi.. I nakon note2 stvarno lakše za upotrebu/ovo je sweet spot Velicine ekrana.. Onaj cover isto kupio.. Odlična stvar.. Sve u svemu zadovoljan
jel ima gdje za kupiti sg4 a da nije u vip-u?
tele2, ht, e-digital...
zaboravio sam napisati verziju 32GB?
Svijet medija, Se mark, Samsung centar u Areni centar
mali off topic
da li biste na mom mjestu mjenjali s2 i s3 skupa za s4 da vam se nudi.
s tim da je s4 u savršenom stanju s garancijom dok ova niti imaju garanciju i imaju ogrebotina?
Ako ti ne trebaju oba mobitela - hmm, pa ja bih pristao na ponudu.
Prvo ja ne znam nikoga tko bi dao jedan S4 za druga dva u rabljenom stanju. Logika nalaze da nesto smrdi. Ne mora biti, mozda je samo nekome u glavu ovih dana puklo ovo sunce i vrucina... Uglavnom oprez....
Ekipa kako najjednostavnije utvrdit da se ne radi o kineskoj kopiji S4? Moram se nac sa trgovcem sutra tijekom dana pa da malo to provjerim?
Sto sve treba provjerit u softwareu?