Da i kod mene,pao im je hub ali vidim da su riješili.
Printable View
e ekipa koji vi recovery koristite? da radi touch na 3.20 bazi
Touch ce radit uvijek ako nisi bio napravio sluzbeni update na Jelly Bean, ako si bio napravio updejt na Jelly bean sluzbenim putem onda ti nece radit i moras trezit repackanu verziju TWRP rexoverya(ili koristis CMW 5.8 sa volume tipkama, ne znam jel na 6 radi touch mozda posto ju lik sam slozio).
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=448
Evo kako sam ja napravio da mi radi funcija touch i na najnovijem twrp recoveriju ;)
Usput telefon mi je dosao sa servisa. Prakticki nov. Nova wirless antena sa kompletnim displayem, novo kućiste i baterija :)
Koliko si cekao Zrmi?
Mogao bi i ja odnest jer kad stisnem na taj dio kucista oslabi jako signal.
Dobili su telefon u utorak, a ja sam ga dobio u sljedeci cetvrtak. Skoro 2 tjedna, s time da sam slao busom i legica mi je nosila telefon njima i slala istim putem nazad da izbjegnem gubljenje vremena oko slanja i njihovog zaprimanja. Naveo sam 3 stavke, od kojih su bili pad wi-fi signala, kuciste na zadnjem dijelu izmedju kamere i tipki za pojacavanje stisavanje pucketa ( tu je i bio ocito los kontakt za wi-fi ) te bateriju koja je oslabila.
Duze sam cekao zbog nedostatka ekrana iako mi u prvi mah nije bilo jasno zasto ekran, ali kad se mjenja i wi-fi antena i baterija ide sve novo. Oni su zaista pedantni i uvijek dobijem telefon ako ispod cekica. Zamjenili mi ekran sa digitajzerom, wi-fi antenu, masku i bateriju. sve doslo u zastitnim folijama i upakirano i sve je rijeseno sto je najbitnije ;)
Nerazumijem zasto mi stalno wi-fi gori i kad je ukljucena opcija da se nakon nekog vremena ako je telefon u stanju mirovanja prebaci na podatkovne podatke? To je tako od uvijek. Kad se probudim ujutro vidim wi-fi i dalje gori?
Kupio sam OTG kabel,Hox prepoznaje usb stick bez problema,super radi i odlična stvar.
Nitko nema odgovora na wi-fi?
Ja kad probudim mobitel iz stanja mirovanja uvijek je wi-fi ukljucen i odmah vidljiv. Prije sam vidjeo bar na koju sekundu mobilne podatke i onda prebacivanje s njih na wi-fi. sada je na bilo kojem romu odmah wi-fi, uopce se negasi. Nekuzim?
Stigao novi Viper
Download: http://goo.gl/729DI
Changelog:
-Updated to 3.20.401.3 Base
-New Power widget appearance
-Venom Sidebar fixes
-Added Apps FakeIMEI tweak
-Fixed Slide 2 Unlock
-Updated Russian, Polish. Thanks again guys
Kako se koristi ovaj sidebar?
Konfiguriras ga, i onda na dodir lijeve ili desne strane ruba ekrana se pojavi j tu su ti prečai aplikacija, nedavno koristene i "small" aplikacije koje su prejake(koristis ih preko ostalih aplikacija).
Instalirao sam novi Viperx,priča se da ova nova baza opet ima bug sa wifi,ja za sad to ne primjećujem,wifi mi radi odlično?
Di ga konfiguriram točno? Preletio sam po viperx tweaks al nisam skužio
Nije u tweaksima.
Posebna je aplikacija, side panel se zove
Da ali kad kliknem na tu app odmah mi se otvori side bar al ne mogu tu ništa konfigurirat
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:25 ----------
Sređeno, hvala. :)
Duže se drži na onu view ikonu.
Updejtani su i Esnes mod i Sense Cream na zadnju bazu ako tko koristi.
---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Rich napustio xda.
Sad je pitanje hoće li itko nastavit s Viper romom
Ne mora značit. Sve je Jan to započeo koji je bio jači još.
Blinkfeed-ima li ga gdje u kakvom obliku prilagođenog za sense 4+?
Ne. To ti je dio Sense 5 tako da nema toga.
Je, ali kad skombiniraš recimo nekoliko portala, facebook i twitter recimo postane prenapućen.
A i sama net potrošnja se poveća(ako si na data paketu mana je).
Osobno mi je bio fora prvih par dana i koristio ga dosta, kasnije ne baš. Al ajde, počeli izlazit modovi za njega koji pomažu u preglednosti.